bikinili kizlarin iyi bayramlar dilemesi...ve kocam..

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.809
83
Kizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar haciabim.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Ya bizim daha 6aylik bi bebegimiz var. Ve zaten.kendimi.begenmiyorum. Kilo vermeye calisiyorum,hadi verdim diyelim gobegim harita gibi bacak.iclerim sarkti kaldi. Kendimi hic begenmiyorum spor yapiyim dyorum duzenli olamiyo,diyet yapiym diyorum sutum gidiyo. Su ic demeyin iste yemezsem okadar cok olmyyo,denedim gordum.. sacimi tarayacak vaktim yok,kocaman bi dolasik kutleyle geziyorum su an kafamda,uzerimi degistirecek vakit bulamiyorum bazen... Tam da bu anda boyle bisey.. cok uzuldum
Zaten esimle aramiz eskisi gibi de degil cocuktan sonra,cunku yorgunum,cunku vakit yok,bana kalan vakitlerde sadece uyuyabiliyorum yada birseyler atistiriyorum..
Esim bizi birakacak ve 2 3 hafta sonra almaya gelicekti. Aramiz kotu de degil.su an iyi de degil.. cok kirginim..Neyse basinizi sisirdim. Soracagim sey, sizce bu normal mi,takilmam sacma mi..

Not: esim yanimda patronun dgeri oglnu aradi,onunla daha samimi.cunku.. bilmem ne abi sana da mesaj yolladi mi,benim hanimla aram bozuldu su an falan dedi. Karsi taraf sadece vay beni yakti diyosun yani ha,hahahah bisey olmaz yaa ..dedi.. guldu gecti. Esim diyo,onlar komik buluyolar espri anlayisi bu adamlarin,ne deyim patronlar yani is bul.bana tamam cikayim ama.is.mi var,ben naaptim bisey yapmis degilim ki vs vs diyor iste.. aman ne biliyim kizlar ya.. of bunaldim. Aglycam aglayamiyorum da.. bizimkilerleyiz her an..

Son düzenleme:
Benimde en sevnedigim sey labali insandir ya. Bende boyle bir video gorsem kafayi yerim. Esiniz bence rahatlikla abi bana boyle videolar atma ben pek hoslanmiyorum diyebilir. Adam illa da bak kadinlara demez heralde. İlk olusunda tepki buyuk olmus. İkinci defa olursa buyuk bomba patlar bizde de :)

Olaylar sizin dışınızda akmış ki, yani dıdısının dıdısı bikinili bilmem neli video yollamış filan da eşiniz mi "Gönder" demiş sanki? Aman ya, takıldığınıza değmez. Eşinizin arayıp videonun aile içi reaksiyonlarını geri bildirmesi de eğreti bi davranış.

Tanıdığınız göbekli, kel, bol kıllı, pehlivan kollu bi akrabanız varsa, o adama "İyi bayramlar x ciğim, öperim güzel yanaklarından" dedirterek bi video çekip yollayın madem. Moralinize iyi gelir.

Gereksiz gerilim yapmışsın,kocanın suçu yokki.....boyle yapma abla tavsiyesi sana ,bahanelerin arkasina siginma,kendine bak git bi kuafore,sen herseyden once kadınsın kendine deger ver,bunu eşin icin degil kendin icin yap.............................Not:ailenin yaninda esinle tartisma

Birincisi kendinizi fazla salmışsınız. Çocuk büyütmek kolay değil kabul ediyorum ama bahane yaratıyorsunuz sadece. İkincisi burda eşinizde hiç suç yokki adam napabilir mesajı başkası yollamış sonuçta. Espri anlayışı kıt insanlar belliki. Bence uzatmayın. Bebeğiniz 6 aylık olmuş be annenizin yanındasınız. Bu süreyi iyi değerlendirin kendinizi toparlayın bakım yapın. Kendinize biraz zaman ayırın. Ayrıca diyet konusuna gelirsek bir diyetisyene gidin o size emziren bir anneye uygun diyet programını verecektir. Ayrıca hava çok güzel koyun bebeğinizi arabaya uzun yürüyüşlere çıkın. Sorun mesajdan değil kendinize zaman ayıramamanızdan kaynaklanmış gibi geldi bana. Tahammülünüz gitmiş sanki

Bende Başlığu görünce Zannetim ki ;
Siz Plajdasınız Bikinili kızlar Gelip iyi Bayramlar XXX Abiii diye yanında söylüyor diye
ADam ne yapsın ya acıdım şimdi..Durduk yere HAşlamışsın adamı Kusura bakma..
Bunun en büyük etkeni..Ordaki kızlarla kendini mukayese etmiş olamn ve Fiziksek olarak kendini yetersiz bulup buna sinirlenmen
Diğeride Bunlara bağlı olarak yaşadığın psiklojik bunalım..İşte uykusuzluk çocuğun bakımı vakitsizlik vs..
Kocanla en kısa sürede aranızı düzeltin..Sen ona Dünyanın En değerli Armağaını vermişsin..Bİr melek..bir Can..Bİr Evlat... Korkma Bi videodan etkilenipde Caaanım huzurunuzu ,bozmayın..iyi Bayramlar diliyorum ama yalnız size..bak eşinize diil kızma banada şindi :) minnoşuda yerime öpp

Hislerin öfken çok normal...
Ama birazcık da alınganlık yapmış olabilir misin içinde bulunduğun psikolojik durumdan ötürü?
Eşinin normalde yaklaşımı nasıl bebeğine ve sana... yeni Doğumdan sonra biraz soğumak normal demek istediğim merhametli davranıyor mu hala?

Eşinizle alakası olmayan bir şey için eşinize bağırıp çağırdınız öyle mi?

Sorun çıkarmışsınız, eşiniz alttan almış, her zaman alttan almayabilir.

Aynı video eşime de geldi. X yerine denilen kelime hacı dimi? Üstelik benim eşim hacı :)
Ne biçim bi arkadaş bu dedim sil telefonunda kalmasın dedim bu kadar.

Sorun eşinde değil arkadaşın densizliğinde. Çokta takıp hesap soracağın bişey değil.

Ne abartılı bir tepki bu.Eşiniz cevap vermiş mi ki bu şekilde aile önünde rencide edici davranmışsınız? Bana kalırsa şuanki lohusa döneminizde bayağı kompleks edinmişsiniz kendinizle ilgili aşamadığınız şeyleri... Bunlara yoğunlaşın eşinizden özür dileyin bence.

Canım daha yeni doğum yapmışsın duyguların biraz inişli çıkışlı ama eşine atarlanma bayram kutlamasını biraz esprili şekilde yapmaya çalışmışlar
Adam bu yüzden işten çıkıp yeni iş aramamalı

Ada'mın suçu ne

Altı üstü video

Yazlık yerde bir sürü bikinili kanlı canlı kız vardır

Bir bayram videosuna mı taktın

Vücudunu takıntı yapma maharet Sevgi'yi hissetmek sen vitrin süsü değilsin ki sarksan ne olacak

Canım sen komplekse girmişsin , esinde maşallah ne kadar anlayışlı bir insan , ben eşime ailemin yanında sebebi ne olursa olsun öyle bagirsam beni mahvederdi heralde kaç günde konuşmazdı . Ki hiç kimse başkalarının yanında suçlu dahi olsa karı koca kavgasini gürültüsünü evde yalnız yapmali. Esin ekmek peşinde gözü dışarda birine hiç benzemiyor , sana değer veriyor ki adami arayıp söylemiş ve sanada demiş iş olsa çıkarım diye mecbur ekmek parası onların şakalarına vs sesini çıkarmıyor , tersleese olay çıkarsa bu sefer belkide isinden olur . Ben eşinin yerinde olsam aklın başına gelene kadar senle konusmazdm tavır yapardım çünkü eşinin cidden hiçbir suçu yokken adamı yemiş fircayi . Kendine bakabilmen yada bakamaman eşinin suçu değil , bebeği biraz annene bırakıp kuaforunede gidebilirsin , kilo alms olabilirsin zamanla onlarda gider ama eşine haksızlık etme ve bence özür dile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…