bikinili kizlarin iyi bayramlar dilemesi...ve kocam..

Ben olsam güler geçerdim gül gibi bebek vermişsin kocana zamanla da eski formuna kavuşursun karşı taraf kendince esprili bir bayram mesajı yollamış bu kadar büyütülecek birşey yok ki..

sebebi dogumdan sonra fiziksel olarak kendinizi begenmiyor olusunuz ister istemez esim bu kızları gordu benle kıyaslarmı onlar daha iyi vs dusunceleri haksız degilsiniz kendinizce tabi ama boyle olumsuz olmak yerine kendinize vakit yaratın tamam bebek olunca rahatlık olmuyor eskisi gibi ama birazda icinizden gelmeli kendinize olan guveninizi tekrar kazanın

Hiç takılmazdım. Eşinin yaptığı bir hata yok ki. Senin şu an fiziğin kötü, bakımsızsın diye gönderilen videodaki güzel kızları kıskanmışsın. Eşin onlardan tv de int de hergün görüyor zaten. Gereksiz gerginlik bence.

Eşinizin %1 bile hatası yok. İlk defa oluyormuş böyle bişey adam ne bilsin uyarma şansı bile yok karşıdakileri. İkinciye olsa mesela hadi neyse. Sen bu adamları uyarmadin mı niye hâlâ yolluyorlar diye kızarsın kocana belki ama ilk kez oluyor bu. Kocanız müneccim olmadığına göre önlem alma şansı yoktu

Aynı video dün eşime de geldi. Beraber gülelim diye bana da gösterdi. 4-5 tane yabancı hatun sempatik bir şekilde "İyi bayramlar Hacı abi" diyorlar. Öyle açık ve davetkar bir halleri de yok. Bunu yaparken onlar da gülüp eğleniyorlar hatta. Biz de eşimle beraber güldük geçtik. Sizin de yapmanız gereken buydu aslında. Hiç yoktan hem kendinizi hem de eşinizi üzmüşsünüz. Yetmemiş aile içinde geçen gereksiz bir sorunu eşinizin iş hayatına yansıtmışsınız. Normalde böyle biri olmadığınızı umuyor bunu içinde bulunduğunuz ruh haline bağlıyorum. Ama lütfen hayatı kendiniz ve sevdikleriniz için bu kadar zorlaştırmayın.

işte erkekler böyle böyle düzgün erkekleri bile bozuyorlar.

ne demek lohusa karısı olan adama bikinili kız videosu ya

ayrıca üzgünüm ama her erkek arkadaşlarıyla kız muhabbeti yapıyor.

ben olsam bu durumda kocama çemkirmek yerine turist erkeklerle videoları izleyerek gösterirdim :)

İş nedeniyle zorunlu görüştüğü insandan gelen ve hiçbir şekilde elinde olmayan bir video için çok fazla uzatmışsınız. Hani kendi seçtiği arkadaşı olur bu tip insanlarla arkadaşlık yaptığına kızabilirsin içinden yada kızları tanıyordur ona kızabilirsin. Ama eşinin hiçbir hatası Yok olayda , boşuna dünyayı dar etmişsin adama

Ne kadar gereksiz tripler bunlar adama biri video yollamış kocanın suçu ne... sen kilo almışsın kendine güvenin yerlerde e adamın suçu ne... kendinize gelin bayramıda tatilide eşinizede dar etmeyin

Ay ben de biri özellikle bikiniyle videosunu çekmiş yollamış sandım.
Böyle komik videolar var.
Eşine özel çekilmiş değil.
Ne kadar abartmışsın.
Annen baban duymayan kalmamış
Eşinin yerinde olsam çeker giderdim.

Bide aramış hanımla aram bozuldu demiş.
Yahu benim kocam bunu birine dese yerin dibine girerim.
Özgüvensizliğimi herkes duydu diye.

Genellikle böyle takıntılıysan dikkat et kendine derim.
Ruh halin hiç iyiye gitmez.

Cok gereksiz bir tartisma.
Sorun kizlarin iyi bayramlar dilemesinden ziyade izin kendinizi begenmemeniniz o kizlarla kendinizi kiyaslamaniz.
Esinizin de sucu yok video yu gonderen kisi kendince eglendigini gostermek istemis.
Diyet yapin,kendinize bakin bu tip komplenkslere hic girmeyin

Yeni doğum yapmışsın dediğiniz 6 ay olmuş 6 aydır lohusa depresyonu geçmedi mi?
Ne kadar abartmışsınız sanki eşinizin bir suçu var Bir de ailenizin yanında bağırıp rencide etmişsiniz iyi kocanız bir şey dememiş alttan almış.

Yok vaktim yok yok şuyum yok yok bunum yok. Bahane üstüne bahane. Bahanelere sığınan insanları hiç ciddiye almıyorum. Gereksiz tartışma yaratmışsınız. Ben deli gibi okula koşturuyorum ailemin annemin babamın yüzünü görmüyorum gecem gündüzüm okul ve okulda sabahlıyorum. Yemeğimi okulda yiyorum. Okuldan spora gidiyorum kuaföre gidiyorum. Yoğun ve berbat geçen sınavlarımın arasında bile bakımımı sporumu aksatmıyorum. Annem bana hamileyken sürekli temizlik yaparmış evde hiç durmazmış hatta egzersizler bile yaparmış. Hamile kalıp spor yapan anneler bile var. Doğurduktan sonra mükemmel beslenmeyle süt bile kesilmez. Kısacası sizinkisi hep bahane. İstedikten sonra her zamanı vakti saati bulursunuz.
Öz güvensizlikten eşinize bağırmanız hiç hoş değil. Kendinize bakın, vücudunuzu sevin. Gereksiz alınganlık yapmayın. Yok lohusalık yok gebelik duygusallık ay bu ne böyle? Hele ailenizin yanında bağırmanız hiç mi hiç hoş değil. Özür dileyin eşinizden. Vakit kaybeden spora başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…