- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Bayıldım yorumunuza tebrik ediyorum gerçekten siziYok vaktim yok yok şuyum yok yok bunum yok. Bahane üstüne bahane. Bahanelere sığınan insanları hiç ciddiye almıyorum. Gereksiz tartışma yaratmışsınız. Ben deli gibi okula koşturuyorum ailemin annemin babamın yüzünü görmüyorum gecem gündüzüm okul ve okulda sabahlıyorum. Yemeğimi okulda yiyorum. Okuldan spora gidiyorum kuaföre gidiyorum. Yoğun ve berbat geçen sınavlarımın arasında bile bakımımı sporumu aksatmıyorum. Annem bana hamileyken sürekli temizlik yaparmış evde hiç durmazmış hatta egzersizler bile yaparmış. Hamile kalıp spor yapan anneler bile var. Doğurduktan sonra mükemmel beslenmeyle süt bile kesilmez. Kısacası sizinkisi hep bahane. İstedikten sonra her zamanı vakti saati bulursunuz.
Öz güvensizlikten eşinize bağırmanız hiç hoş değil. Kendinize bakın, vücudunuzu sevin. Gereksiz alınganlık yapmayın. Yok lohusalık yok gebelik duygusallık ay bu ne böyle? Hele ailenizin yanında bağırmanız hiç mi hiç hoş değil. Özür dileyin eşinizden. Vakit kaybeden spora başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?