bikinili kizlarin iyi bayramlar dilemesi...ve kocam..

Haklısınız hoş bir durum degil ama kocanızın da sucu yok ki adam ekmek derdinde belli
Özgüveninizi toplayın eşinizle iyi guzel günlerinizi anımsayıp güç toplayın cesaretlenin anneniz yanındaysa bebisinizi verin 1 saatliğine kuaföre gidin değişiklik yapın kilonuzu takmayın simdilik o dal gibi dedikleriniz sizin gibi anne degil şuan siz cok özelsiniz bi Annesiniz unutmayın bunu

Bayıldım yorumunuza tebrik ediyorum gerçekten sizi

Tüm bu sinir kendinize güvensizlikten kaynaklanıyor. Kendinizi tarif ederken bile kendi kendinizden tiksinerek yazmışsınız.
Ben Doğumdan sonra eşime çatlakları, sarkıkları gösterip kendimle övünürdüm.
Siz kendinizi sevmezseniz böyle olur olmaz şeylere sararsınız.
Ama sadece kendinize ve eşinize kötülük yaparsınız.

Hanımefendi emziriyorsa lohusalığı uzamış olabilir, lohusa depresyonunda olabilir, değil 6 ay 1 yıl bile sürebilir bu durum. özellikle çocuk sahibi olmayan, evli bile olmayan hanımlar işin iç yüzünü bilmeden kırıcı yorum yapıyorlar, hiç gerek yok. O hormon değişimi yaşanmadan bilinemez. Bu evrelerden geçmiş hanımlar da tavsiye verebilir bence. Zamanı nasıl verimli kullandılar, ne gibi bakım yaptılar doğum sonrası vs. Konu sahibinin tepkisi tabi ki aşırı gereksiz ama normal şartlar altında. Şu an normal düşünemediği ve bunu davranışlarına yansıtamadığı bariz bir şey iken, neden bu kadar üzerine gidiliyor anlamış değilim.

Konu sahibi kabuğunuzdan çıkmadan bu süreci atlatamazsınız, tatil size iyi gelecektir. Vücudunuzda elbet deformasyonlar oldu, ama her şeyin tıbben çaresi var. Siz önce kafanızı toparlayın, olmadı profesyonel yardım alın bunun için. Bu davranışlarınıza sebep olan bence lohusalığınızın uzamış olması ve bu ruh hali yıllarca bile sürebilir. Annelik demek kendini unutmak demek değil, bakın zor zamanlarınız geçmiş bebeğiniz 6 aylık olmuş. Hazır anneniz yanınızdayken ufak ufak kendinize zaman ayırın. Bir de umarım ilk üç ay vitamininizi kullanmışsınızdır, elevit insanın kendini toparlamasına çok yardımcı oluyor. Konuşmak isterseniz bana özelden yazabilirsiz, burada konu açtığınızda en ufak bir fikri bile olmayan insan pusuya yatmış gibi atlayıp ayar vermeye kalkıyor çünkü.

Niye bu kadar kıskanıyorsun ki kocanı ne var bunda bu adam plajda orda burda hiç mi görmüyor öyle bikinili kızlar..sen kendin de demişisn özgüvenim azaldı diye. Bahaneler arkasına saklanma bebeğin de olsa bakımlı olabilrisin, şuan idyet yapamıyorsan da olabildiğince sağlıklı beslen yürüyüş yap saçlarına bak makyaj yap..kadın her zamna bakımlı olmalı bunun bahanesi olamaz..eşini de o kadar kıskandığını belli etme ben olsam ben de izlerim gülerim..

O zaman televizyon internet vs. Her seyi cikartin hayatinizdan. Esinizin bir sucu yok ki. Zevzek herifin tekinin yaptigi sey bu alti ustu...

Sizin sorununuz daha buyuk. Siz kendinizi begenmezseniz sizi kimse begenmez. Bahanelerin arkasina siginmayin. Bebek 6 aylik. Sütünüz azalsa da olur zaten suan ek gida almak zorunda. Diyet yapmaniza bahane bulmayin. Bebegi koyun arabasina cikin yuruyus yapin. Disarda cok sakinlesiyorlar hem. Hava da alir. Ben 8 aylik oglumla her gun 2 saate yakin yuruyorum genelde 3 gun esim de yanimizda oluyor. 50 kiloyum. Belime kadar uzun ışıl saçlarım vardı. Bakamıyorum. Olan vaktimi işime oğluma yürüyüşe ayırıyorum. Ama bakamıyorsam bakımsız ve paspal olmamak için kestirdim. Yine çok güzelim. Manikure vakit ayiramiyorum. Kisa tertemiz kesiyorum tirnaklarimi.
Yani siz kendinizi cok salmissiniz. Ben kendimi cok guzel buluyorum hala. Kendime vakit ayiriyorum oglumu ihmal etmeden. Her seyim mukemmel demiyorum yanlis anlasilmasin bu bir kibir degil. Ama mesela saci kisa kullanisli model kestirmek gibi cok basit cozumler var. Size de bu acidan bakip kendinizi iyi hissetmenizi oneririm. Yoksa isiniz zor. Kendinizi sevmeden bu hayatta mutlu olamazsiniz.

Ne kadar abartmissiniz adamin sucu ne? O kisiye biraz mesafe koysun atamasin boyle seyler. Hos atsa nolur bikinili kadin mi gormedi tatuldesiniz orda da var bikinili kadin.

Resmen bikinili kızları kıskanma krizi yaşamışsınız. Eşin hiç suçu yok ama şişman ve haritalı vücudun acısını ondan çıkarmışsınız.
Yapmayın forma girin özgüveniniz yükselecektir

Bir de hamilelik sonrası sarkma nasıl oldu çok mu kilo aldın. Yani anlamadım. Kiloları spor yaparak ver öyle süt veriyorum diye kilo yapacak şekerli hamurlu gıdaları tüketme bence daha da artar

Aynı video sanırım benim eşimede geldi hemde iş grubundan. Baktım ve güldüm sadece. Bukadar büyütecek ne var ? Sizin kendinizle alakalı sıkıntınız var bence. Çocuğu kilo için bahane etmeyin ve kendinize bakın.

Bebeğin oldu diye kendinizi bu kadar salmanız hiç normal değil saçınızda yumak kütlesiyle nasıl geziyorsunuz bence bir an önce kendinize çeki düzen verin kilolu olabilirsiniz ama özgüvensiz olmayın bebegi olan herkes kendini sizin gibi salsaydı ohooooo depresyondada olabilirsiniz
Eşinizin meselesine gelince adamda suç bulamadım boşuna üzmüşsünüz adamı tipik erkek şakaları

Bikinili kizlar sadece zengin plajinda mi var ne alaka???
Kizlar zayif uzun guzel sen de sismansan bu onlarin sucu mu??
Kocana video gonderilmis adamin bunda sucu ne???
Annene korukledi demissin koruklemeseydi de beni savunmuyo derdin kadinin sucu ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…