• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıkkınlık mı? Yorgunluk mu?

hayalperestimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-23
Puanlar
1
1,5 yıldır bir ilişkim var sözlendik. İyi giden biri ilişkimiz var ancak bazı noktalarda kafam karışık. Örneğin bizim yörede nişanı kız yapar. Düğün erkektedir. Biz nişan günü aldık kaporayı da ödedik. Biliyorsunuz bu gibi günler erken alınmalı yoksa doluyor. Direkt siz tutun demedik ancak biz nişan gününü erken aldık yer kalmıyor sonra düğün de hemen alınmalı dedik ama hala tık yok. Düğünü Eylül düşünüyoruz ama konusu bile açılmıyor. Nikah gününün alınması için de ben dedim erken alınmalı doluyor diye ben diyince tamam alalım dedi sevgilim. O da ben diyince gibi oldu yani. Nişan da kızın kıyafetini erkek alır bizim yörede. Onlar da da öyle. Kıyafet bakıyprum dememe rağmen beraber bakalım veya fiyatı ne ben verim demedi. Her şeyi söylemem mi gerek? Cazgır biri değilim ama her şeyi benim demem beni çok yoruyor. Uzak mesafe ilişkisi olması da zaten yorucu. Ama bari düğünü ben planlamayayım? Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum nasıl dicem ne yapçam bilmiyorum .

1.5 ayda uzak mesafe ne gördün ne bildin de neye karar verdin?
bir de geleneksel yerdesiniz. bugun acelece yüzük taksan yarin bin kusurunu görüp bıraksan olay olacak, nişan atti diyecekler. daha dikkatli olman gerekirken bu ne hiz

1.5 ayda uzak mesafe ne gördün ne bildin de neye karar verdin?
bir de geleneksel yerdesiniz. bugun acelece yüzük taksan yarin bin kusurunu görüp bıraksan olay olacak, nişan atti diyecekler. daha dikkatli olman gerekirken bu ne hiz
Yanlış yazmışım özür dilerim 1.5 yıl

Şimdi oldu 🙂, yine de sonu evlilikle sonuçlanacak bir ilişki gibi gelmedi bana. Sanki karşı taraf çok istekli değil gibi 🙁
Fuzuli harcama sevmiyorum demişti başta nikah yapsak yeter demişti ben de okeylemiştim ama annemler düğün olsun dedi bizim orada olacağı için heralde bizden bekliyorlar anlamadım ki

1,5 aylık bir ilişkim var sözlendik. İyi giden biri ilişkimiz var ancak bazı noktalarda kafam karışık. Örneğin bizim yörede nişanı kız yapar. Düğün erkektedir. Biz nişan günü aldık kaporayı da ödedik. Biliyorsunuz bu gibi günler erken alınmalı yoksa doluyor. Direkt siz tutun demedik ancak biz nişan gününü erken aldık yer kalmıyor sonra düğün de hemen alınmalı dedik ama hala tık yok. Düğünü Eylül düşünüyoruz ama konusu bile açılmıyor. Nikah gününün alınması için de ben dedim erken alınmalı doluyor diye ben diyince tamam alalım dedi sevgilim. O da ben diyince gibi oldu yani. Nişan da kızın kıyafetini erkek alır bizim yörede. Onlar da da öyle. Kıyafet bakıyprum dememe rağmen beraber bakalım veya fiyatı ne ben verim demedi. Her şeyi söylemem mi gerek? Cazgır biri değilim ama her şeyi benim demem beni çok yoruyor. Uzak mesafe ilişkisi olması da zaten yorucu. Ama bari düğünü ben planlamayayım? Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum nasıl dicem ne yapçam bilmiyorum .
Nişanlısını kozmetik mağazalarına sokup makyaj malzemesi aldıran kızlara özenmekten ziyade iki medeni insan gibi neyi kimi alacağını sakin kafayla konuşun derim. Hatta çalışıyorsanız çoğu şeyi ortak almalısınız bence.

Fuzuli harcama sevmiyorum demişti başta nikah yapsak yeter demişti ben de okeylemiştim ama annemler düğün olsun dedi bizim orada olacağı için heralde bizden bekliyorlar anlamadım ki
Sanki aranızda bir iletişim eksikliği var gibi, aslında adam net ama istekler mi fazla acaba? Siz çalışıyor musunuz?

Yanlış yazmışım özür dilerim 1.5 yıl
hee tamam o zaman
bence o geldiginde de ki "hayatim hadi birseyleri netlestirelim çünkü sorup duruyorlar. senin aklindaki tarih ne? dugun ne? düğüne dair hayalin arzun ne? evimizi nereden alicaz ne yapicaz butcemiz ne??
bunlarj simdiden konusalim ki ona göre herseyi kararinda yapalim. nisanlilkta evlilikte en buyuk kavgalar hep belirsizlikten ve butceden cikiyormus. biz senle acik ve net olalim sorunsuz ilerlesin"
bu kadar basit:)
sonra konusun cidden eylulde evlenecekseniz mart gibi en azından tutarsiniz mekani. ya da elbise bakarken "hayatim elbise ve kuafor icin ayirdigin butce nedir? ona gore senin limitinin üstünde seyler deneyip de bosuna heveslenmeyeyim" de vs vs
acik olmaktan hic zarar gelmez.

Bu arada cok kasma, 6 ay once aciliyor zaten cogu belediyede nikah kayitlari. ogren o belediyede ne zaman acilacak eylul icin o tarihlerde alırsınız. alt tarafi nikah tarihi 26.06.26 gibi spesifik bir gunde evlenmeyecekseniz atla deve degil, elbet bulunur (ben iki hafta önceden aldim evlendim)

hee tamam o zaman
bence o geldiginde de ki "hayatim hadi birseyleri netlestirelim çünkü sorup duruyorlar. senin aklindaki tarih ne? dugun ne? düğüne dair hayalin arzun ne? evimizi nereden alicaz ne yapicaz butcemiz ne??
bunlarj simdiden konusalim ki ona göre herseyi kararinda yapalim. nisanlilkta evlilikte en buyuk kavgalar hep belirsizlikten ve butceden cikiyormus. biz senle acik ve net olalim sorunsuz ilerlesin"
bu kadar basit:)
sonra konusun cidden eylulde evlenecekseniz mart gibi en azından tutarsiniz mekani. ya da elbise bakarken "hayatim elbise ve kuafor icin ayirdigin butce nedir? ona gore senin limitinin üstünde seyler deneyip de bosuna heveslenmeyeyim" de vs vs
acik olmaktan hic zarar gelmez
Çok teşekkür ederimm ❤️🩷

Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum
Böyle saçma sapan şeylere mi özeniyorsunuz cidden 💔 Düğün olmayacak denmesine rağmen sadece sizin memleketinizde düğün gibi bir tören yapılacaksa siz yapmalısınız zaten o düğünü, erkek tarafı niye karışsın ki? Geri kalan şeyler için de açık olun. Bütçemiz ne kadar diye sorun.

Sanki aranızda bir iletişim eksikliği var gibi, aslında adam net ama istekler mi fazla acaba? Siz çalışıyor musunuz?
Çalışıyorum ancak istekler fazla değil bence ya düğün zaten erkekte olmuyor mu ya da nişan koyafeti kuaförü kime sorsam bizde de öyle diyorlar ki bazı yörelerde hepsini erkek yapıyormuş benim istediğim ben demeden bu işlere başlaması. Nikah günü mesela son ana bırakılmaz ama ben demedikçe almıyordu gün bile

Böyle saçma sapan şeylere mi özeniyorsunuz cidden 💔 Düğün olmayacak denmesine rağmen sadece sizin memleketinizde düğün gibi bir tören yapılacaksa siz yapmalısınız zaten o düğünü, erkek tarafı niye karışsın ki? Geri kalan şeyler için de açık olun. Bütçemiz ne kadar diye sorun.
Onlar kendi yerlerinde istemedi biz de bizim orda olsun o zaman dedik

evet kiz tarafında olacaksa kiz tarafı yapsin ama kiz tarafinin hevesi varken "bence sacma" diyip isin icinden siyrilmasi da mantıklı degil. o zaman hersey sacma, herseye "sacma sacma" desin, hepsini kiz tarafina yiksin:)
kiz tarafi hevesli gibi hem nişanı hem kinayi hem düğünü neden yapsin ki?

Onlar kendi yerlerinde istemedi biz de bizim orda olsun o zaman dedik
E tamam düğüne sadece sizin tarafınız gelecek demek ki. Kına mantığında. Erkek tarafını ilgilendirmiyor. Onlar sadece gelinliğinizi alır, kuaförünüzü karşılar, altınınızı takar. Mekan size ait, gelecek olanlar sizin misafirleriniz.

evet kiz tarafında olacaksa kiz tarafı yapsin ama kiz tarafinin hevesi varken "bence sacma" diyip isin icinden siyrilmasi da mantıklı degil. o zaman hersey sacma, herseye "sacma sacma" desin, hepsini kiz tarafina yiksin:)
kiz tarafi hevesli gibi hem nişanı hem kinayi hem düğünü neden yapsin ki?
Aynen öyle nişan kına kadına aitse düğünü de bi zahmet onlar yapsın diyendüşünüyorum ben de kendi yerlerinde istese yine tamam orda olsun ama istemediler biz de bizim yerde olsun dedik

1,5 yıldır bir ilişkim var sözlendik. İyi giden biri ilişkimiz var ancak bazı noktalarda kafam karışık. Örneğin bizim yörede nişanı kız yapar. Düğün erkektedir. Biz nişan günü aldık kaporayı da ödedik. Biliyorsunuz bu gibi günler erken alınmalı yoksa doluyor. Direkt siz tutun demedik ancak biz nişan gününü erken aldık yer kalmıyor sonra düğün de hemen alınmalı dedik ama hala tık yok. Düğünü Eylül düşünüyoruz ama konusu bile açılmıyor. Nikah gününün alınması için de ben dedim erken alınmalı doluyor diye ben diyince tamam alalım dedi sevgilim. O da ben diyince gibi oldu yani. Nişan da kızın kıyafetini erkek alır bizim yörede. Onlar da da öyle. Kıyafet bakıyprum dememe rağmen beraber bakalım veya fiyatı ne ben verim demedi. Her şeyi söylemem mi gerek? Cazgır biri değilim ama her şeyi benim demem beni çok yoruyor. Uzak mesafe ilişkisi olması da zaten yorucu. Ama bari düğünü ben planlamayayım? Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum nasıl dicem ne yapçam bilmiyorum .
1 buçuk yıllık uzak mesafe ilişkisinde kaç kere yüz yüze geldiniz?

Back
X