• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıkkınlık mı? Yorgunluk mu?

konu sahibi guzellik uykusundaymis:)
donsun de soylesin bohca mi sacma düğün mü sacma . ben oyle anladim
İlk mesajında yazmış zaten. Bohçaya saçma demiş. Düğünle ilgili de hiçbir aksiyon almıyormuş, konusu bile açılmıyormuş. Belli zaten onda da isteksiz. Cimriyse çekilmez. İnşallah sadece bunlar için isteksizdir. 😑

1,5 yıldır bir ilişkim var sözlendik. İyi giden biri ilişkimiz var ancak bazı noktalarda kafam karışık. Örneğin bizim yörede nişanı kız yapar. Düğün erkektedir. Biz nişan günü aldık kaporayı da ödedik. Biliyorsunuz bu gibi günler erken alınmalı yoksa doluyor. Direkt siz tutun demedik ancak biz nişan gününü erken aldık yer kalmıyor sonra düğün de hemen alınmalı dedik ama hala tık yok. Düğünü Eylül düşünüyoruz ama konusu bile açılmıyor. Nikah gününün alınması için de ben dedim erken alınmalı doluyor diye ben diyince tamam alalım dedi sevgilim. O da ben diyince gibi oldu yani. Nişan da kızın kıyafetini erkek alır bizim yörede. Onlar da da öyle. Kıyafet bakıyprum dememe rağmen beraber bakalım veya fiyatı ne ben verim demedi. Her şeyi söylemem mi gerek? Cazgır biri değilim ama her şeyi benim demem beni çok yoruyor. Uzak mesafe ilişkisi olması da zaten yorucu. Ama bari düğünü ben planlamayayım? Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum nasıl dicem ne yapçam bilmiyorum .
Bence aranızda iletişim problemi var, şimdiden böyleyseniz evlilik durumunu düşünemiyorum, ayrılık düşünmüyorsanız buraya yazdıklarınızı istek ve beklentilerinizi aynen ona söyleyin

1,5 yıldır bir ilişkim var sözlendik. İyi giden biri ilişkimiz var ancak bazı noktalarda kafam karışık. Örneğin bizim yörede nişanı kız yapar. Düğün erkektedir. Biz nişan günü aldık kaporayı da ödedik. Biliyorsunuz bu gibi günler erken alınmalı yoksa doluyor. Direkt siz tutun demedik ancak biz nişan gününü erken aldık yer kalmıyor sonra düğün de hemen alınmalı dedik ama hala tık yok. Düğünü Eylül düşünüyoruz ama konusu bile açılmıyor. Nikah gününün alınması için de ben dedim erken alınmalı doluyor diye ben diyince tamam alalım dedi sevgilim. O da ben diyince gibi oldu yani. Nişan da kızın kıyafetini erkek alır bizim yörede. Onlar da da öyle. Kıyafet bakıyprum dememe rağmen beraber bakalım veya fiyatı ne ben verim demedi. Her şeyi söylemem mi gerek? Cazgır biri değilim ama her şeyi benim demem beni çok yoruyor. Uzak mesafe ilişkisi olması da zaten yorucu. Ama bari düğünü ben planlamayayım? Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum nasıl dicem ne yapçam bilmiyorum .

Burada bize yazdığınız gibi alacaksınız erkek arkadaşınızı karşınıza bizim gelenegimizde şöyle, şunu kız tarafı yapar bunu erkek tarafı diye konuşacaksıniz. Yok elbise baktım anlamadı demekle olacak iş değil bu. Bohça bile sizin için önemliyse, sosyal medyada gördüğünüz şeylerden etkileniyorsaniz bunu karşı tarafa anlatın ki bilsin. Belli ki bakış acilariniz farkli. Nisan aşamasına gelip bunları hiç konuşmamaniz, bu konularda birbirinizin düşüncelerini bilmemeniz değişik bir durum. Nisan yeri ayarlamadan önce keşke iyice birbirinizi tanisaydiniz.

Fuzuli harcama sevmiyorum demişti başta nikah yapsak yeter demişti ben de okeylemiştim ama annemler düğün olsun dedi bizim orada olacağı için heralde bizden bekliyorlar anlamadım ki
Fuzuli harcamaları bende sevmiyorum. Erkekler için zaten önemli değil hanım hevesi bunlar. Ama siz hevesliyseniz ve hiç birinde orta çizgiye gelemiyorsanız bir düşünün.

Tek problem iletişimsizlik değil beklentileriniz uyuşmuyor. Adam nikah yapsak yeter demiş zaten. Fazla gördüğü ufak veya büyük -bana görede gereksiz olan birçok harcama kalemi var ama- harcamalar belki sizin için fuzuli değilde arzu ettiğiniz, hayalini kurduğunuz şeyler. Vazgeçilebilir olduklarını düşündüğünüz için değil, ona uyumlanmak için tamam diyorsanız sonradan pişman olabilirsiniz.

İkinizin aynı kafada olması lazım ki adama özensiz demeyelim. Bu durumda birbirinizi bulmuş olurdunuz zaten ne güzel.

Nerde yaşayacaksınız? Düğünü yaşayacağınız yerde yapmayı teklif edebilirsiniz. Diğer türlü kendi kendinizi evlendirir gibi bir görüntü oluşuyor.

böyle geleneksel konularda pek istekli ve hevesli değil

adam evlenmek istediğine emin misiniz ? Siz tek başınıza evleniyorsunuz .Hiç istekli değil gibi geldi sanki zoraki evlendiriliyor

Onlar kendi yerlerinde istemedi biz de bizim orda olsun o zaman dedik
bizim orada yapın o zaman düğünü demeniz lazımdı üzerlerine hiç alınmamışlar çünkü gelecek misafir sizin düğün salonunuda sizin tutmanızı beklıyorlardır muhtemelen gelinlik alır, altın alır, saç makyaj yaptırılır sonra çıkarlar kenara sevmedim bu aileyi nedense

Back
X