1,5 yıldır bir ilişkim var sözlendik. İyi giden biri ilişkimiz var ancak bazı noktalarda kafam karışık. Örneğin bizim yörede nişanı kız yapar. Düğün erkektedir. Biz nişan günü aldık kaporayı da ödedik. Biliyorsunuz bu gibi günler erken alınmalı yoksa doluyor. Direkt siz tutun demedik ancak biz nişan gününü erken aldık yer kalmıyor sonra düğün de hemen alınmalı dedik ama hala tık yok. Düğünü Eylül düşünüyoruz ama konusu bile açılmıyor. Nikah gününün alınması için de ben dedim erken alınmalı doluyor diye ben diyince tamam alalım dedi sevgilim. O da ben diyince gibi oldu yani. Nişan da kızın kıyafetini erkek alır bizim yörede. Onlar da da öyle. Kıyafet bakıyprum dememe rağmen beraber bakalım veya fiyatı ne ben verim demedi. Her şeyi söylemem mi gerek? Cazgır biri değilim ama her şeyi benim demem beni çok yoruyor. Uzak mesafe ilişkisi olması da zaten yorucu. Ama bari düğünü ben planlamayayım? Bohça yapalım mı dedim bana çok saçma geliyor dedi kestirip attı başka konu açtı . Bazen görüyorum sosyal medyada kızlar kozmetik mağazalarına sokup makyaj aldırıyorlar ben bunu bile diyemiyorum nasıl dicem ne yapçam bilmiyorum .