beni eve bulaşık çamaşır ve yemek işi için getirdi sanırım bi insan bu kadar değişemez yahaklısın tatlımmmmmmm....
insan huzursuz olunca gözü bişey görmüyo....
ama erkekler böyle işte...
hem o kendine baksın
öyle ama elimde değil sadece hizmet için evlenmiş gibiyim kadınlık duyglarımı beğenilmeyi özledim ruh halim çok bozuldu yepyeni satn gecelikleri makasla doğradım resmenİş yaparken söylenmeniz gerçekten rahatsız edici oluyordur.
benden bıkmış kocam cazip gelmiomuşum ona ama seviyomuşPekiyi seni bu kadar üzen şey nedir??
iş bulucam şu an işsizim sonra durumu aileme açıcam sonrada gidicem doğru olan bu belkide o süre zarfındada mesafeli olucam artık bendende pes
iş bulucam şu an işsizim sonra durumu aileme açıcam sonrada gidicem doğru olan bu belkide o süre zarfındada mesafeli olucam artık bendende pes
senin en azından yaşama tutnma amacın var o da çocukların candan sversin onları ben ne yapıyım pekiaynı şeydeb bende müzdaribim benimde kocam ilgisiz sürekli dışarda veya bilgisayar başında şu anda sadece evliyiz ama 2 çocuğum var o yüzden katlanıyorum. kocamı seviyorum yanlız bana olan ilgisizliği beni deli ediyor evde mutlu değilim huzurum yok çocuklarım olmasa hiç bişey yapmıcam sırf onlar için bişeyler yapıyorum insan kocası tarafından mutlu olmayınca isteyerek bişey yapmıyor.benim kocamda benden bıkmış onu rahat bırakayımmış.....
ewet sinirliyim ama hayatıma sahip çıkmam lazım bugün ilk geceden sonra senden sıkıldım diyen yarın beni kapı önüne koyar tutanacak bişeyler olması lazım demi amaşimdi sinirlisin diceeeeeemmmmmm...
sinir bırakmaz bu adam anlattığına göre...
acele karar verme diceeeeemmmmm...
yerinde bi karar vermişsin...
valla taktir ettim bende olsam bırakır giderdim bu durumda
benden bıkmış kocam cazip gelmiomuşum ona ama seviyomuş
gitsemde faydasız çok yıpranıorum dediğin gibi kaybettiğim güveni kazanmam lazımCANIM BENCE DE ÜZERİNE GİTMEMENDE FAYDA VAR Bİ İŞ BUL KENDİNE VAKİT AYIR KENDİNE GÜVENİN GELSİN ÖNCE SENİN KENDİNİ İYİ HİSSETMEN LAZIM
zor olcak ama mecburum genç bi kadınım sevmeye sevilmeye hakkım var ve bazı insani ihtiyaçlarım var ve bu istek yemek içmek kadar doğalhaklısın sen önüne bak artık..
bi an önce kurtulmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?