bıkmış adam hizmet bekliyor ne yapıyım

umutyok

yürüyorum düş bahçelernde
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
407
2
46
Ankara
kızlar az önce konu açmıştım içerik nedeniyle taşındı pro üye değilim yorum yazamıyorum artık .sabah konuşurken eşim iş yaparken söyeniosun gerçekten önemli bişey yapıyomuşsun gibi dedi.benim içimden gelmior normalde temiz ve hamaratım ama bu evde hiç bişey yapmak gelmior içimden agresif oldum ilgisizlik beğenilmeme hissi beni başka insan yaptı neymiş annesi benim yaptığımın 2 katını yapıomuş ama ses etmiyomuş bende mutlu olsam 5 katını yaparım ama gelin görünki içimden gelmiyor haksızmıyım?hembana senden bıktım diyor(cinsel anlamda)hemde ilgi bekliyor

Son düzenleme:
haklısın tatlımmmmmmm....
insan huzursuz olunca gözü bişey görmüyo....
ama erkekler böyle işte...
hem o kendine baksın

kesınlıkle haklısın ınsan mutlu oldugu yerde yalar yutar o evı ama evet ıcınden gelmıyorsada sallayıp gıdıyor ınsan

benim yaşadığım gel gitler umrunda bile değil bu sabahki konuşmadan sonra çok büyük hata yaptığımı anladım kendimi insan deilde kullanıp atılmış eşya gibi hissettim eskiden yerimde duramazdım şimdi bi bardak çay getirmek azap

İş yaparken söylenmeniz gerçekten rahatsız edici oluyordur.
öyle ama elimde değil sadece hizmet için evlenmiş gibiyim kadınlık duyglarımı beğenilmeyi özledim ruh halim çok bozuldu yepyeni satn gecelikleri makasla doğradım resmen

iş bulucam şu an işsizim sonra durumu aileme açıcam sonrada gidicem doğru olan bu belkide o süre zarfındada mesafeli olucam artık bendende pes

aynı şeydeb bende müzdaribim benimde kocam ilgisiz sürekli dışarda veya bilgisayar başında şu anda sadece evliyiz ama 2 çocuğum var o yüzden katlanıyorum. kocamı seviyorum yanlız bana olan ilgisizliği beni deli ediyor evde mutlu değilim huzurum yok çocuklarım olmasa hiç bişey yapmıcam sırf onlar için bişeyler yapıyorum insan kocası tarafından mutlu olmayınca isteyerek bişey yapmıyor.benim kocamda benden bıkmış onu rahat bırakayımmış.....

iş bulucam şu an işsizim sonra durumu aileme açıcam sonrada gidicem doğru olan bu belkide o süre zarfındada mesafeli olucam artık bendende pes

şimdi sinirlisin diceeeeeemmmmmm...
sinir bırakmaz bu adam anlattığına göre...
acele karar verme diceeeeemmmmm...
yerinde bi karar vermişsin...
valla taktir ettim bende olsam bırakır giderdim bu durumda

CANIM BENCE DE ÜZERİNE GİTMEMENDE FAYDA VAR Bİ İŞ BUL KENDİNE VAKİT AYIR KENDİNE GÜVENİN GELSİN ÖNCE SENİN KENDİNİ İYİ HİSSETMEN LAZIM

senin en azından yaşama tutnma amacın var o da çocukların candan sversin onları ben ne yapıyım peki

şimdi sinirlisin diceeeeeemmmmmm...
sinir bırakmaz bu adam anlattığına göre...
acele karar verme diceeeeemmmmm...
yerinde bi karar vermişsin...
valla taktir ettim bende olsam bırakır giderdim bu durumda
ewet sinirliyim ama hayatıma sahip çıkmam lazım bugün ilk geceden sonra senden sıkıldım diyen yarın beni kapı önüne koyar tutanacak bişeyler olması lazım demi ama

CANIM BENCE DE ÜZERİNE GİTMEMENDE FAYDA VAR Bİ İŞ BUL KENDİNE VAKİT AYIR KENDİNE GÜVENİN GELSİN ÖNCE SENİN KENDİNİ İYİ HİSSETMEN LAZIM
gitsemde faydasız çok yıpranıorum dediğin gibi kaybettiğim güveni kazanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…