bıkmış adam hizmet bekliyor ne yapıyım

ewet kelimesi kelimesine böyle ne kadar gurur kırıcı demi beni arzulamıomuş

Çok özür dilerim ama sığırmış biraz kocan. İnsan karısına öyle şey der mi? Belki de sırf seni uyuz etmek için söyledi. Hani söyleniyorsun ya? Ben de çok söylenirim, gıcık olur kocam. Bir sürü sayar 10dk sonra sakinleşir. Ama bu zamana kadar hiç ayrılma ya da cazip gelmeme diye bir şeyler duymadım.

Çok özür dilerim ama sığırmış biraz kocan. İnsan karısına öyle şey der mi? Belki de sırf seni uyuz etmek için söyledi. Hani söyleniyorsun ya? Ben de çok söylenirim, gıcık olur kocam. Bir sürü sayar 10dk sonra sakinleşir. Ama bu zamana kadar hiç ayrılma ya da cazip gelmeme diye bir şeyler duymadım.
özür dilemene gerek yok bu zamana kadar farkedemedim hata bende ama söylenmek bi yana evlendiğimizden beri zaten doğru dürüst bir şey yaşamadık yani uyuz olduğu için söylenmior bence gerçekten istemiyor

özür dilemene gerek yok bu zamana kadar farkedemedim hata bende ama söylenmek bi yana evlendiğimizden beri zaten doğru dürüst bir şey yaşamadık yani uyuz olduğu için söylenmior bence gerçekten istemiyor

Herşeyin hayırlısı canım. Hele bir iş bul, ayaklarının üzerine kalk. Kendine de özen göster. O tomruk için değil, kendini daha iyi hissetmen için.
Ben aile birliğinin bozulmasını pek istemem ama böyle de yaşanmaz ki. Ben senin yerine koyuyorum kendimi ve senin yerinde olsam ben de giderdim.

Herşeyin hayırlısı canım. Hele bir iş bul, ayaklarının üzerine kalk. Kendine de özen göster. O tomruk için değil, kendini daha iyi hissetmen için.
Ben aile birliğinin bozulmasını pek istemem ama böyle de yaşanmaz ki. Ben senin yerine koyuyorum kendimi ve senin yerinde olsam ben de giderdim.
başka çare var mı sence ona hizmet edeceğime evde anama babama bakıp dualarını alırım hiç deilse

Bu erkekler böyle işte..evleninceye kadar peşinden koşarlar deli divane olurlar, nikahı basınca tamamen değişirler..
Tabi artık, çantada keklik durumu oluyor....

Hiç üzülme arkadaşım..hatta elinden geldiğince iplememeye çalış..söylediklerini duymamaya çalış..onu iplemediğini farketsin..sen önemsizsin söylediklerinde önemsiz hissi ver...

Ammaa bu arada kendinle ilgilen,,öyle evde 5 karış suratla gezme..kırılacak kadar üzülecek kadar ciddiye alınmadığını görsün..şarkılar söyle fıkır fıkır ol..evde bu şekilde gez..mecbur kalmadıkça konuşma..

Neoldu niye konuşmuyorsun dediğinde, bilmemmmmm hiç farkında değilim canım..de :)))))

bu taktiği denemeni isterim...biraz sabır gerektiriyor ama
ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir...

Bu erkekler böyle işte..evleninceye kadar peşinden koşarlar deli divane olurlar, nikahı basınca tamamen değişirler..

Hiç üzülme arkadaşım..hatta elinden geldiğince iplememeye çalış..söylediklerini duymamaya çalış..onu iplemediğini farketsin..sen önemsizsin söylediklerinde önemsiz hissi ver...

Ammaa bu arada kendinle ilgilen,,öyle evde 5 karış suratla gezme..kırılacak kadar üzülecek kadar ciddiye alınmadığını görsün..şarkılar söyle fıkır fıkır ol..evde bu şekilde gez..mecbur kalmadıkça konuşma..

Neoldu niye konuşmuyorsun dediğinde, bilmemmmmm hiç farkında değilim canım..de :)))))

gerçekten kafam durmuş aklıma gelmior hiç bişey ama dediğini yapcam moral bozukluğumu hissettirmiycem çoook sağol

Birde şöyle düşün Yuvaa kolay kurulmuyorrr, Senin evde durmaktan sinirlerin falan bozulmuştur belki
Ondandır bu çıkışlarınn,kocanla sakin sakin konuşş, Ona mutsuz oldugunu ve bu bu sebepten dolayı oldugunu söyle,çözülmeyecek çok büyük bir problem yok.

Evet güzel taktik, ilgilenilmediğini anlayınca, aklı başına gelir.. Amaa bu adamın ne olduğunu anladın aklı başına gelsede, bundan sonra artık kendini düşün sadece..

Gerçekten bıkmak için çok uzun bir süreç..Şaka gibi...Eğer bir yılda 2 çocuğunuz olduysa!!!! eşiniz evliliğin farkına varmadan direk çocuk olayıyla bunalmış olabilir..
Evliliğe alışmak ayrı , çocuğun sorumluluğu ayrı bir konudur..Eşinizde gel keyfim gel bir adamsa bütün faturaları çatır çatır size kesmiştir...
Özgürlüğü ve şu anda size katlanamadığını düşünüyodur..Mercimek beyninde biraz akıl olsaydı( ki bu terim eşinize ithafen değil bütün oküz eşlere ithafen söylenmiştir) size dannn diye bunaldım demezdii..Dana işte
Herneyse...Sakin olmaya çalışın...Adam yerine koyuyorsanız eşinizi ve dinleme kabiliyetine sahipse iletişi kurun... söylediklerinin ne kadar kırıcı olduğunu belirtin...Çok da üzülmeyin,sadece sizin başınızda değil, bu tür sefil adamlar pek çok yerdeler,virüs gibiler...

Birde şöyle düşün Yuvaa kolay kurulmuyorrr, Senin evde durmaktan sinirlerin falan bozulmuştur belki
Ondandır bu çıkışlarınn,kocanla sakin sakin konuşş, Ona mutsuz oldugunu ve bu bu sebepten dolayı oldugunu söyle,çözülmeyecek çok büyük bir problem yok.
ewet zorlukla kurduk herşeye uyum sağladım eşyaydı şuydu buydu üstünde durmadım evde durmaktan deil ben kendimi hep oyalardım.ama seni arzulamıyorum diyen bi adama karşı sakin olmak gelmio içimden anlayın lütfen

Back
X