Bıktıııım

Fuzuli07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
49
5
86
Sivilcelerimden bi türlü kurtulamıyorum ve siyah noktalardan şunlardan kurtulan varsa yardım edin lütfen ama ilaç da içmek istemiyorum doktora da gittim verdiği kremler işe yaramadı

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 90
Ac yasindasin canim. Ben 23 yasindayim ve suratimda iki sene onceye kadar sivilce vardi. Yuzunu temiz tut ve oynama sivilcelerinle ilac istememissin ama bu bir cilt problemi ve maalesef ilacsiz gecmesi zor olabilir.

Ayrica bende de kremler, ilaclar ise yaramamisti. Dogum kontrol hapi (yazz)kullandiktan sonra kaymak gibi oldu yuzum

Sivilcelerimden bi türlü kurtulamıyorum ve siyah noktalardan şunlardan kurtulan varsa yardım edin lütfen ama ilaç da içmek istemiyorum doktora da gittim verdiği kremler işe yaramadı Eki Görüntüle 1266269
Ayni dertteyiz ben artik ilacla kremle falan gecdcegine inanmiyorum vallahi ne insanlar gordum el kremibile kullanmiyolar kaymak gibi yuzleri genetikmi ne bilemiyorum bikmis durumdayim gunes lekesi falan filan biraktim artik ugrasmayi sinirime dokunuyo

Sivilcelerimden bi türlü kurtulamıyorum ve siyah noktalardan şunlardan kurtulan varsa yardım edin lütfen ama ilaç da içmek istemiyorum doktora da gittim verdiği kremler işe yaramadı Eki Görüntüle 1266269

Cilt problemleri ic hastaliklardan da kaynaklanabiliyor...

O nedenle cildiyeye giderek cozum alamamis olabilirsiniz.

Dahiliyeye gitmenizde fayda var...

Ilacsiz gecmiyo canim, ben ne kremler sabunlar kullandim. Ilk basta ise yariyo bazilari sonra ayni sekilde geri geliyo. Sonunda roaccutane ictim 6 ay ve gecti. Iceli bi bucuk sene oluyo artik aradi bir bi iki sivilce cikiyo o kadar, Allaha sukur. Ama cildim yinede biraz yagli

Bende sivilce problemi vardı..Tetra içtim bırakınca geri çıkıyor... Önemli olan cildi temiz tutmak cilde uygun bir ürünle,bol su tüketmek bana göre tek çözüm...
Sebamed temizliyici kullanıyorum güzel temizliyor ve sivilce oluşumunu engelliyor ama hala sivilce lekelerim var... Lekelere çözüm bulamadım...

Cildiye doktorunun verdiği krem eğer tedavi etmediyse,dahiliye doktorunda görünün.

Hormonal olabilir. Kadın doğum veya endokrinolojiye gitseniz iyi olur. Bir de nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ancak daha az yağlı yiyecekler yemeğe özen gösterin. Ve bol bol da spor. Bazı şeyler sadece dıştan değil içeriden de kaynaklanıyor olabilir.

Gülsuyu cildi kurutuyor. Sabah akşam sabunla yıkayıp gülsuyu sür pamukla

en iyisi dahiliyeye çıkmak galiba önce bi hormonlarıma baktırayım hormonlarda bişey yoksa sivilce ilaçlarına yönelicem el mahkum

roaccutane ilaç verebilirim istersen dedi doktorum ama ben korkuyorum hem başlarda daha çok çıkarıyor hem de dudaklarda kuruluk yapıyor ve de tüm vücudumu kötü etkilemesinden korkuyorum . siz kullanmışsınız kullanırken nasıldı iç organlarınız falan psikolojiniz etkilenmedi mi

Dudaklarim cok kuruydu ama birakinca eski haline dondu. Ama kullanirken cok kuruyo. Psikolojime fln bi etkisini gormedim ic organlarima falanda. Her ay kan alip test yapildi problem varmi diye bakmak icin. Bide gozlerim aciyodu onada damla verdi. Benim ilk basta cok cikmadi bende ondan cok korkuyodum ama yinede yaptim cunku gercekten cok bikmistim. Cikicaksa ciksin en azindan sonra kurtulucam diye dusundum

Ikinci ayda falan, bigun oturdum butun siyah noktalari temizledim hepsi teker cikti kolayca. Bidada geri gelmedi. Cildim kupkuruydu, saclarim hic yaglanmiodu, cok seviyodum

Biraz pozitif ol kendini sev ya kolun bacağın olmasaydı ?
İlaç kullanmam krem işe yaramıo diosun eee olur mu öyle
Krem sadece olanları düzeltir belki
Çıkacakları engellemez
Doktora git ve ilaç kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…