Ayni dertteyiz ben artik ilacla kremle falan gecdcegine inanmiyorum vallahi ne insanlar gordum el kremibile kullanmiyolar kaymak gibi yuzleri genetikmi ne bilemiyorum bikmis durumdayim gunes lekesi falan filan biraktim artik ugrasmayi sinirime dokunuyoSivilcelerimden bi türlü kurtulamıyorum ve siyah noktalardanşunlardan kurtulan varsa yardım edin lütfen ama ilaç da içmek istemiyorum doktora da gittim verdiği kremler işe yaramadı Eki Görüntüle 1266269
Sivilcelerimden bi türlü kurtulamıyorum ve siyah noktalardanşunlardan kurtulan varsa yardım edin lütfen ama ilaç da içmek istemiyorum doktora da gittim verdiği kremler işe yaramadı Eki Görüntüle 1266269
Cildiye doktorunun verdiği krem eğer tedavi etmediyse,dahiliye doktorunda görünün.Sivilcelerimden bi türlü kurtulamıyorum ve siyah noktalardanşunlardan kurtulan varsa yardım edin lütfen ama ilaç da içmek istemiyorum doktora da gittim verdiği kremler işe yaramadı Eki Görüntüle 1266269
roaccutane ilaç verebilirim istersen dedi doktorum ama ben korkuyorum hem başlarda daha çok çıkarıyor hem de dudaklarda kuruluk yapıyor ve de tüm vücudumu kötü etkilemesinden korkuyorum . siz kullanmışsınız kullanırken nasıldı iç organlarınız falan psikolojiniz etkilenmedi miIlacsiz gecmiyo canim, ben ne kremler sabunlar kullandim. Ilk basta ise yariyo bazilari sonra ayni sekilde geri geliyo. Sonunda roaccutane ictim 6 ay ve gecti. Iceli bi bucuk sene oluyo artik aradi bir bi iki sivilce cikiyo o kadar, Allaha sukur. Ama cildim yinede biraz yagli
Dudaklarim cok kuruydu ama birakinca eski haline dondu. Ama kullanirken cok kuruyo. Psikolojime fln bi etkisini gormedim ic organlarima falanda. Her ay kan alip test yapildi problem varmi diye bakmak icin. Bide gozlerim aciyodu onada damla verdi. Benim ilk basta cok cikmadi bende ondan cok korkuyodum ama yinede yaptim cunku gercekten cok bikmistim. Cikicaksa ciksin en azindan sonra kurtulucam diye dusundumroaccutane ilaç verebilirim istersen dedi doktorum ama ben korkuyorum hem başlarda daha çok çıkarıyor hem de dudaklarda kuruluk yapıyor ve de tüm vücudumu kötü etkilemesinden korkuyorum . siz kullanmışsınız kullanırken nasıldı iç organlarınız falan psikolojiniz etkilenmedi mi
Ikinci ayda falan, bigun oturdum butun siyah noktalari temizledim hepsi teker cikti kolayca. Bidada geri gelmedi. Cildim kupkuruydu, saclarim hic yaglanmiodu, cok seviyodumDudaklarim cok kuruydu ama birakinca eski haline dondu. Ama kullanirken cok kuruyo. Psikolojime fln bi etkisini gormedim ic organlarima falanda. Her ay kan alip test yapildi problem varmi diye bakmak icin. Bide gozlerim aciyodu onada damla verdi. Benim ilk basta cok cikmadi bende ondan cok korkuyodum ama yinede yaptim cunku gercekten cok bikmistim. Cikicaksa ciksin en azindan sonra kurtulucam diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?