Sevgili değildiniz ama 2 yıllık ilişkiniz vardı. Dört senedir tanışıyorsunuz falan. Biraz kopuk değil mi bunlar birbirinden?
Umarim gozunuz acildiginda bosuna zaman harcamisim demessin cunku bunca sene duygularin karsilikli olsa daha farkli durumda olurdunuz
Şu zor bir adamım lafını duyunca bi kal geliyor bana kendimi diğer okuduğum şeylere veremiyorum.. Kime göre neye göre zorsun arkadaşım. Bu tipler de nedense kendini hep birşey sananlar çıkıyor ya neyse.. Konuya veremedim kendimi.
Ben en yakın arkadaşına katılıyorum.. İyi düşün..tıp okuyor diye hep görmezden gelmeye çalıştım bu durumu ama işte bir yere kadar o da
aynen aynen. duyunca çıldırdım zaten. o laftan sonra da konu kapandı.
Şimdi kafası karışıktır onun. Yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyordur sana da değer verdiği için kırıp incitmekten korkuyordur öncekiler gibi
tıp okuyor diye hep görmezden gelmeye çalıştım bu durumu ama işte bir yere kadar o da
Tip okumakla alakasi yok emin ol arkadaslarini dinle
aynen aynen. duyunca çıldırdım zaten. o laftan sonra da konu kapandı.
Vazgeçme zaten savaş bence olmayacak bişey değil ama zamana ihtiyacı varben de öyle düşünmeye çalışıyorum da iki senedir bekliyorum, daha ne kadar sabredeceğim bilmiyorum. herkese hır gür giren adam bana karşı kedi gibi yahutek kötü lafını duymadım bana karşı. sırf o yüzden bile vazgeçmek istemiyorum
Vazgeçme zaten savaş bence olmayacak bişey değil ama zamana ihtiyacı var
İnsan bu gibi durumlarda yanındakinin kıymetini zamanla anlar maalesef özellikle erkeklerinki biraz zaman alıyorinşallah olur. elimden geleni yapıyorum ama bir süre sonra benim de yapacağım bir şey kalmıyor
Zaman kaybi.
Bunu da belliki zamanla anlayacaksiniz.
Birak demeyin demissiniz, acik konusmam gerek, zamanla o sizi birakicak zaten siz birakmazsaniz.
Sizi sevmiyor acik ve net. Arkadas olarak takiliyor, birine asik oldugu, ciddi bir iliskisi oldugu anda kaybolucak.
Sizin de bu arada bir 4 senenizin daha gitmesi ihtimal.
Kabul edin veya etmeyin bu adam sizi arkadastan öte görmüyor.
Sizden etkilenmis olsaydi ve arada bir hoslanti olsaydi eski kiz arkadasina geri donmezdi. bana asik olmani istemem diye bir dunya yok kusura bakma seni keklemis bu adam. kendinize bir sorun sizin hoslandigin etkilendiginiz biri oldugu halde eski erkek arkadasiniza donermiydiniz? Cevabi duyar gibiyim. Bence kendinizi daha fazla ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?