aslında gerçekten bayağı ters birisi, o konuda hak veriyorum ama. kötü tecrübeleri yüzünden beni niye görmezden geliyor anlamıyorumZor adammis ..
zor degil yedekte bekleyeni var isine oyle geliyordur .
tek savaşmamı söyleyen sizsiniz, ne diyeyim, teşekkür ederimİnsan bu gibi durumlarda yanındakinin kıymetini zamanla anlar maalesef özellikle erkeklerinki biraz zaman alıyor
Rica ederim bende çok savaştım ondan böyle söylüyorumtek savaşmamı söyleyen sizsiniz, ne diyeyim, teşekkür ederim
Rica ederim bende çok savaştım ondan böyle söylüyorum
"zor adamım" tercümesi: "senin ilginin farkındayım, gönül eyliyorum, benden ilişki bekleme." neden kendinize yazık ediyorsunuz? duygu filan demeyin çünkü sizinki duygu değil, takıntı. hiçbir zaman ilişkiniz olmadığı için onu gözünüzde gereksiz yere büyütüyorsunuz. hayat çok kısa, hem sevmek-hem sevilmek varken, size ilgi duymayan bir adam için çabalamak niye?
Evet canım tuttum kulağından nikah masasına oturttum :)sonucu istediğiniz gibi oldu mu?
Evet canım tuttum kulağından nikah masasına oturttum :)
Ha ha ha benimki de öyle derdi bir zamanlar ama unutma hiçbir erkek bir kadının zekasıyla baş edemez heleki karşısındaki kararlı bir kadınsabu aşırı moral verdi. bugün olası çocuklarımızdan konuştuk, gayet güzel muhabbet etti ama sevdiğimi bir kez daha belirtince "ben zor adamım". erkeklerden nefret ediyorum ya :/
tanıdığım en zeki ve olgun insanalrdan birisi. çevremde bunlardan yok. ben gerçekten onu kaybetmek istemiyorum ama böyle gitmeyeceğinin de farkındayım.
ben onu sevdiğime eminim, takıntı olsaydı her mesaj attığında elim ayağıma dolaşmazdı sanırım
Bizden sana tavsiye evladım, zor adam , ıssız adam takılan görünce kaç. Bak burdaki herkes, ben de dahil olmak üzere, hayatımızda en az bir kez bu ıssız adamlara kapıldık, sonucu ne sen sor ne ben söyleyeyim .
Bence şanslısın, hayattan alman gereken bu dersi genç yaşta alıp genç yaşta akıllanacaksın. Şimdi akıllanmazsan da bir 4 yıl daha harcayıp akıllanacaksın.
Şimdi kuzum, aşk bu sonuçta çıkmadık canda ümit vardır diyip beklemeni anlıyorum, ben beklicem dersen de sana hiçbir şey diyemem. Nitekim ben de olmayacak bir işi 1 yıl bekledim , olmayacağı tamamen belli olunca istesem de istemesem de vazgeçtim. Bekleme, zamanını harcama desem de dinlemiceksin, aşk hissettiğin hiçbir an harcanmış bir an değildir bana göre.
Sonuca geleyim , bu adamdan sana bir yol olmaz. Herkes bunu yazacak, başka türlü yorumlar bekleme. Öte yandan kalbinden sevgini sökmeye yetmeyecek yazdıklarımız ama en azından kulağında bulunsun burda yazılanlar, olur mu?
Bu herif ilginden şımarmış belli ki. Arayıp sormayı bırak , daha fazla egosunu yükseltme. Ararsa ne ala,aramazsa da sen daha da arayıp sorma bence.
Ha ha ha benimki de öyle derdi bir zamanlar ama unutma hiçbir erkek bir kadının zekasıyla baş edemez heleki karşısındaki kararlı bir kadınsa
dolaşırdı çünkü takıntı da içinde tutku yani heyecan barındırır. :) bak ablam, neden bu kadar emin konuşuyorum biliyor musun? aynısını yaşadım. 3 sene olmayacak adamı bekledim. sonra ne oldu biliyor musun? o kadınlara güvenmiyorum diyen adam, gitti 1 hafta tanıdığı bir kadınla sevgili oldu, beni de hayatından çıkardı. :)
o zaman harap olmuştum, bakma şimdi güldüğüme. neden gülüyorsun diye sorarsan, artık hem sevip, hem seviliyorum. erkekliğin "zor adamlıkta" değil de açık yüreklilikte olduğunu gördüm. uyarmam, tamamiyle incinmeni istemediğimden. dilerim karşına o doğru insan çabucak çıkar :)
İnş kalbindeki duan neyse o olur hayırlısıylailgimi çektiğim her an arayıp sordu, merak etti, her türlü şeyde yanımda oldu ama sevgili olma konusuna gelince far görmüş tavşan gibi kalıyor herif ya.
siz de çok haklısınız, aslında içimde bir yerde sizin söylediklerinizi ben de düşünüyorum ama kendime kabul ettiremiyorum.
ona her şey değermiş gibi geliyor. bana hissettirdiklerini de seviyorum, kendisini de seviyorum ama davranışları çok düzensiz.
çok teşekkür ederim ilginize.
benimki de böyle olur umarım
sizler de haklısınız ama işte duygularıma söz geçiremiyorum.
Çok üstüne düşme kendini bişey sanmasın hatta bazen hiç ilgilenme seni merak etsin. Elinin altında olduğunu sanmasın hatta bir sevgilin olduğunu falan zannetsin kaybetme kor
Bakın bazı konularda anlaşalım, sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.
1. Karşınızdaki insan sizin istediğiniz anlamda sizi sevmiyor. Yani size zor adam aslında. Etkilendiği biri çıktığında çok kolay bir adam olacak.
2. Size saygılı davranması, güven vermesi, zor anlarınızda yanınızda olması çok normal şeyler. Birçok insan arkadaşına bunları sağlıyor zaten. Üstelik kendisini sevdiğini bildiği birine daha yumuşak davranmasından daha doğal ne olabilir?
3. İnsan sevdiği için savaşabilir, savaşsın. Başka insanlarla savaşsın. Ama sevdiğiniz insanla sizi sevsin diye savaşmanız buna girmiyor ne yazık ki.
4. Çok erkek arkadaş değiştiren arkadaşlarınıza iddianızın tersine daha çok güvenmelisiniz. Daha çok insan eşittir insan sarraflığı.
5. Diyelim ki kendinize göre başarılı oldunuz. Evlendiniz. İstediğiniz şey bir insanı sizinle evlenmeye ikna etmek mi? Tamam ben artık birini bulamam herhalde, şu kız da beni ne zamandır seviyor, onunla bir yuva kurayım bari demesi mi?
Kendinize bunu yakıştırıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?