Bıktım artık bu aileden..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar... Evliliğimde gerçekten gün yüzü görmedim, bi insan bu kadar mı şanssız olur.. Eşimle boşanma davası açıp barışmıştık bu süreçte eltim beni hiç aramadı sadece eşimi aradı, ben de onunla bir daha görüşmeme kararı aldım.Aramama sebebini de daha önceki konuşmamda bu adamın soyadını istemiyorum dememe bağladı, bu boşanmadan önceki bir tartışmada olan bi şeydi.. Tabi bunu bütün aileye yaydı herkes soyadımıza laf söyledi diye tavır aldı bana.. Kaynım geçenlerde nişanlandı bana da eşime de haber vermedi eşimle bir sorunu olmamasına rağmen.. Eşim benden öğrendi bi akrabaları arayıp bana söylemişti bende bunu yanlış bulduğumu en azından sana söylemeleri lazımdı diye ufak bi eleştiri yaptım diye de delirdi.. Sonra akrabalarımla aranı iyi tut, yengeme adım at diyip beni sinirlendirdi.. Sanırım tekrar boşanma aşamasına gireceğiz.. Çok çabaladım oğlum için.. İte kaka götürmeye çalıştım ama ailesine tapmaktan bizi görmedi bile.. Bu arada yenge akraba gönlü var gibi bi şey olamaz.. Ama ben neden adım atayım ki zor zamanımda bana nasılsın bile demeyen ve iki bayan dertleşirken ona söylediğim bir şeyi tüm aileye yayıp fesatlık yapan birini.. Gerçekten kim haklı beynim durdu..

Sen haklısın tabiki, ne münasebet,yengeye adım atacakmışsın?
Senin dedikodunu yapan o,ortalığı karıştıran o ama adım atacak olan sensin bu nasıl iş?
Eşinin sinirlenmesi de sana değil,kaynina,hani zaten adam dışlanmış,sen de yorum yapınca tuz biber ekmişsin
Bence esinin ailesi hakkında yorum yapma
Yengeye de atım atma
Bırak ailesine tapsın sen görüşme,olmuyor mu öyle?
Elti kimmis ya peeeh.
Iste ders olmustur sana bir daha kimseyle dertleşmezsin esinin ailesinden o kadindan uzak dur canım.

Kimseye adım atmak zorunda değilsin
Maalesef bazı şeyler olmayınca olmuyo bence çok da zorlamaya gerek yok

Akrabalarımla aramı iyi tut diyorsa siz de tartışma çıksın istemiyorsanız inşallah bakalım diyin geçin. Hiç bir adım da atmayın. Elti, görümce, örümce kimseden telefon hasbihal de beklemeyin. Bu şekilde edilgen halinize rağmen kocanız her gün sizi yengemi ara, şunun gönlünü al diye darlarsa da ayrılın gitsin.

Eltiniz çok kurnazmis. Aileyi sözde savunup sizi dusman ilan etmiş.butun aile sizi ve eşinizi dışlamış. Önceki konuları bilmiyorum ama aileyle şimdilik aranızi iyi tutun derim

Adama yazik değil mi tüm ailesini kaybetmis gibi hissediyor sizin icin? Yani biraz hatayıda görmek lazım eltiyle dertleşilir mi tabi ki söyler bu lafı herkese. Ama siz de gidip ailesine açıklama yapmalıydınız o gün sinirliydim ve kırgındım diye. Aile olmak zorunda evlilikte yani zaten evlilik bu! Yoksa beraber yaşarsın yasal olarak 1.derece oluyorsunuz ana baba kardes gibi ailenin ferdi olur eş. Hepsi küs 1 i barışık ne kadar üzücü. Evlilik malesef 2 kisilik degil hic olmadi hic olmayacak.

Sen haklısın tabiki, ne münasebet,yengeye adım atacakmışsın?
Senin dedikodunu yapan o,ortalığı karıştıran o ama adım atacak olan sensin bu nasıl iş?
Eşinin sinirlenmesi de sana değil,kaynina,hani zaten adam dışlanmış,sen de yorum yapınca tuz biber ekmişsin
Bence esinin ailesi hakkında yorum yapma
Yengeye de atım atma
Bırak ailesine tapsın sen görüşme,olmuyor mu öyle?
Elti kimmis ya peeeh.
Iste ders olmustur sana bir daha kimseyle dertleşmezsin esinin ailesinden o kadindan uzak dur canım.
İşte ben de öyle olmasını istiyorum.. Bana bulaşma istediğin kadar git diyorum.. Beni adım atmaya zorluyor.. Karşı taraf atsın madem.. Benim gidip gelmemi istiyor..

Daha yeni nişanlandılar ve soyadını istemiyorum lafını mı yaydı aileye
Hayır o değil.. Bu büyük kaynımın eşi.. Eltimin bana yaptığı daha çok şeyler var kızlar yazmadım uzun olur diye.. Şu kadarını söyleyeyim hamileliğimi berbat etti eşimin onlara verdiği değeri kullandı. Eşimin hep onları destekleyeceğini biliyordu.. Yavrum yaşadığım stres ve sıkıntıdan dolayı tek böbrekli doğdu.. Tüm bunlar birleşince bu kadından nefret ediyorum.Adım atmaktansa ölmeyi tercih ederim..

yahu hangi boşanma kararı alan kadın demez ki "bu soy adını istemiyorum" diye... akrabalarla ilişkiyi iyi tutma zorunluluğun da yok kendisi isterse içine soksun ama sana karışmasın koca kadın istediğiyle muhattab olur istemediğiyle olmaz... keşke vaz geçmeseydiniz de boşansaymışsınız

Slm kızlar... Evliliğimde gerçekten gün yüzü görmedim, bi insan bu kadar mı şanssız olur.. Eşimle boşanma davası açıp barışmıştık bu süreçte eltim beni hiç aramadı sadece eşimi aradı, ben de onunla bir daha görüşmeme kararı aldım.Aramama sebebini de daha önceki konuşmamda bu adamın soyadını istemiyorum dememe bağladı, bu boşanmadan önceki bir tartışmada olan bi şeydi.. Tabi bunu bütün aileye yaydı herkes soyadımıza laf söyledi diye tavır aldı bana.. Kaynım geçenlerde nişanlandı bana da eşime de haber vermedi eşimle bir sorunu olmamasına rağmen.. Eşim benden öğrendi bi akrabaları arayıp bana söylemişti bende bunu yanlış bulduğumu en azından sana söylemeleri lazımdı diye ufak bi eleştiri yaptım diye de delirdi.. Sonra akrabalarımla aranı iyi tut, yengeme adım at diyip beni sinirlendirdi.. Sanırım tekrar boşanma aşamasına gireceğiz.. Çok çabaladım oğlum için.. İte kaka götürmeye çalıştım ama ailesine tapmaktan bizi görmedi bile.. Bu arada yenge akraba gönlü var gibi bi şey olamaz.. Ama ben neden adım atayım ki zor zamanımda bana nasılsın bile demeyen ve iki bayan dertleşirken ona söylediğim bir şeyi tüm aileye yayıp fesatlık yapan birini.. Gerçekten kim haklı beynim durdu..
evliliginize 3. cogul kisileri .karistirmanin zararini goruyoruz kim kime ne demis o. boyle demis kv boyle demis elti gorumce. boyle demisss adamda kadinda yetrrr artkkk diyor ve .bosaniyor. baskalari icin yuvanizi yikmayin ama keske esiniz de .yapici olsa ne deyim allah yardimciniz olsun. zor bir sinavdan geciyorsunuz

Bosanma surecinde eltin niye arasin ki seni ben o kismi anlamadim
Eşimi neden ayrı kaldığımız 2 ay boyunca aramış...Beni arasın demiyorum, eşimi arayıp beni hiç aramamasını yapıcı olup arayı düzeltmek için olmadığına kanaat getirdim.. Barıştıktan sonra eşimle artık onunla görüşmek istemedim..ne o arasın ne ben ama eşim bana baskı yaptı onu aramam gidip gelmem konusunda

Aile içinde dedikodu yapmasaydiniz sizde. Eti kim ki başkalarının duymasını istemediğiniz şeyleri rahatça söylüyorsunuz? Sonra da yaydı diye kiziyorsunuz.
Eltim bosaniyor olsa benim de umurumda olmaz.
Azıcık mesafeli olmayı bilin, elalemden fazla şey bekleyip, fazla konuştuğunuz için zararı kendinize yapıyorsunuz.

Siz de hiç ailesi hakkında konuşmayın olsun bitsin ?
Bir elti yüzünden yuva yıkılmaz .
Keşke olsa canım..Asıl mesele ailemle aranı iyi tut git gel demesinden çıktı... İstemiyorum.. O kadar onursuz değilim, bana her türlü kötülüğü yapan insanlara bi de adım atayım..

Aile içinde dedikodu yapmasaydiniz sizde. Eti kim ki başkalarının duymasını istemediğiniz şeyleri rahatça söylüyorsunuz? Sonra da yaydı diye kiziyorsunuz.
Eltim bosaniyor olsa benim de umurumda olmaz.
Azıcık mesafeli olmayı bilin, elalemden fazla şey bekleyip, fazla konuştuğunuz için zararı kendinize yapıyorsunuz.
Ne dedikodusu yapmışım.. Boşanma sürecinde bu adamın soyadını istemiyorum demek en büyük hakkım değil mi.. Bu ne onu ne başka birini ilgilendirir.. Neden kendilerine bu kadar dert edindiler..

Back
X