Slm kızlar... Evliliğimde gerçekten gün yüzü görmedim, bi insan bu kadar mı şanssız olur.. Eşimle boşanma davası açıp barışmıştık bu süreçte eltim beni hiç aramadı sadece eşimi aradı, ben de onunla bir daha görüşmeme kararı aldım.Aramama sebebini de daha önceki konuşmamda bu adamın soyadını istemiyorum dememe bağladı, bu boşanmadan önceki bir tartışmada olan bi şeydi.. Tabi bunu bütün aileye yaydı herkes soyadımıza laf söyledi diye tavır aldı bana.. Kaynım geçenlerde nişanlandı bana da eşime de haber vermedi eşimle bir sorunu olmamasına rağmen.. Eşim benden öğrendi bi akrabaları arayıp bana söylemişti bende bunu yanlış bulduğumu en azından sana söylemeleri lazımdı diye ufak bi eleştiri yaptım diye de delirdi.. Sonra akrabalarımla aranı iyi tut, yengeme adım at diyip beni sinirlendirdi.. Sanırım tekrar boşanma aşamasına gireceğiz.. Çok çabaladım oğlum için.. İte kaka götürmeye çalıştım ama ailesine tapmaktan bizi görmedi bile.. Bu arada yenge akraba gönlü var gibi bi şey olamaz.. Ama ben neden adım atayım ki zor zamanımda bana nasılsın bile demeyen ve iki bayan dertleşirken ona söylediğim bir şeyi tüm aileye yayıp fesatlık yapan birini.. Gerçekten kim haklı beynim durdu..