Bıktım artık bu aileden..

Aile içinde dedikodu yapmasaydiniz sizde. Eti kim ki başkalarının duymasını istemediğiniz şeyleri rahatça söylüyorsunuz? Sonra da yaydı diye kiziyorsunuz.
Eltim bosaniyor olsa benim de umurumda olmaz.
Azıcık mesafeli olmayı bilin, elalemden fazla şey bekleyip, fazla konuştuğunuz için zararı kendinize yapıyorsunuz.
Ve mesafeli olmama eşim izin vermiyor zaten.. Şu an ki kavgada ondan dolayı çıktı

Ve mesafeli olmama eşim izin vermiyor zaten.. Şu an ki kavgada ondan dolayı çıktı

Nasıl izin vermiyor. Git ağzına gelen herseyi de anlat demiyor değil mi? Dese bile anlatmak, söylemek zorunda değildin. Esin en fazla daha cok gelip gitmeye zorlar ama sen samimiyet ve beklenti olusturmak zorunda değilsin.

eltinin bir sucu yok aslinda- o dedikodu yapmasina izin veren lafta aile büyükleri suclu. yani kv, kp ve pesinde gelen zibidiler. o anda eltinin agzina lafi tikamalari gerekti. aynisi esin icin gecerli.
kücük kaynina diyecek cok laf var ama banlanmak istemiyorum. yer aramis abisi dislamak icin. burda tek suclu KV ve KP. haddini bildirememisler- ne demek abinin haberi olmadan nisanlanmak?
ben seni sucsuz buldum- yerinde olsam asla susmam ve ne eltiyle nede o KV zimbirtisinla görüsürüm.

Kocanızla iyi anlasabiliyosanız etrafı çokta fazla büyütmeyin derim ben.. Bi yuva kolay kurulmuyor çünkü..

İşte ben de öyle olmasını istiyorum.. Bana bulaşma istediğin kadar git diyorum.. Beni adım atmaya zorluyor.. Karşı taraf atsın madem.. Benim gidip gelmemi istiyor..
Peki ne üslupla söylüyorsun? Sakince mi yoksa kavga mi ediyorsun tartisarak mi söylüyorsun?
Ha yok ben duzgun dille söylüyorum diyorsan esin hatali.
Kimse kimseye baskı yapamaz
Evlenince ,senin onun ailesine karsi herhangi bir sorumlugun yok sen esine esin de sana,ve 2 nizde eve karsi cocuga karşı sorumlusunuz
Baskı yapamaz sende istemeye istemeye giderek gönülsüzce kendi kul hakkına giriyorsun
Beni mutsuz oldugum yere kimse götüremez
Ben görüşmüyorum kayinvalidemle cok mutluyum mesela.

eltinin bir sucu yok aslinda- o dedikodu yapmasina izin veren lafta aile büyükleri suclu. yani kv, kp ve pesinde gelen zibidiler. o anda eltinin agzina lafi tikamalari gerekti. aynisi esin icin gecerli.
kücük kaynina diyecek cok laf var ama banlanmak istemiyorum. yer aramis abisi dislamak icin. burda tek suclu KV ve KP. haddini bildirememisler- ne demek abinin haberi olmadan nisanlanmak?
ben seni sucsuz buldum- yerinde olsam asla susmam ve ne eltiyle nede o KV zimbirtisinla görüsürüm.
Belki aralarinda birseyler geçti kim bilir abi kardesin. Bazi erkek tarafi kurnaz olur ya hani erkegin karısı onlara göre el kızı ya sakliyordur kocasi bakma erkeklerde cok uyanik olmuslar hele aileleri az biraz sekilliyse (paralı) butun kusurlarini gormezden gelelim istiyorlar agizlarindan les les cehalet aksa da para ortuyor zannediyorlar mesela. Ben bu konu sahibinin kocasinin ailesini bilmem de kim.bilir ne oldu aralarinda yani konu sahibiyle aralari bozuk olsa bile çağırırlar normalde abiyi benim bildigim

Slm kızlar... Evliliğimde gerçekten gün yüzü görmedim, bi insan bu kadar mı şanssız olur.. Eşimle boşanma davası açıp barışmıştık bu süreçte eltim beni hiç aramadı sadece eşimi aradı, ben de onunla bir daha görüşmeme kararı aldım.Aramama sebebini de daha önceki konuşmamda bu adamın soyadını istemiyorum dememe bağladı, bu boşanmadan önceki bir tartışmada olan bi şeydi.. Tabi bunu bütün aileye yaydı herkes soyadımıza laf söyledi diye tavır aldı bana.. Kaynım geçenlerde nişanlandı bana da eşime de haber vermedi eşimle bir sorunu olmamasına rağmen.. Eşim benden öğrendi bi akrabaları arayıp bana söylemişti bende bunu yanlış bulduğumu en azından sana söylemeleri lazımdı diye ufak bi eleştiri yaptım diye de delirdi.. Sonra akrabalarımla aranı iyi tut, yengeme adım at diyip beni sinirlendirdi.. Sanırım tekrar boşanma aşamasına gireceğiz.. Çok çabaladım oğlum için.. İte kaka götürmeye çalıştım ama ailesine tapmaktan bizi görmedi bile.. Bu arada yenge akraba gönlü var gibi bi şey olamaz.. Ama ben neden adım atayım ki zor zamanımda bana nasılsın bile demeyen ve iki bayan dertleşirken ona söylediğim bir şeyi tüm aileye yayıp fesatlık yapan birini.. Gerçekten kim haklı beynim durdu..
Ya çok samimiyetsiz hareket ediyorsunuz hem oğlum işin çok çok çabaladım diyorsunuz hem de adamı bak sana haber vermiyorlar diye fişekliyorsunuz dahası elti ile bu adamın soyadını istemiyorum muhabbeti yapılır mı hiç, kadın tabi yayar yaymasa şaşırırım, siz nasıl dedikodu yapıp yayıyorsunuz o ne diye yaymasın. Ne eşiniz ne siz olan yavruya olacak yazık.

Back
X