Bıktım artık bu hayattan!!

Annenize imrendim gerçekten annemde böyle değildi aslında ama baktıki herkesin sevgilisi varken benim yok kimsede beğenmiyor oda ümidi kesti galiba bide çevreninde etkisi var yaşadığım yerde herkes hayatı evlilikten ibaret görüyor teşekkürler düşünceleriniz için :)

Çirkin nasıl bi kavram? Kime göre neye göre?
Boyun kilon kaç?
Saçına yüzüne cildine önem verir misin?
Özgüvenli bi duruşun var mı yoksa çirkinim diye ezilerek mi duruyorsun?
Bazen insan psikolojisi iyi olmadığında da çirkin hisseder kendini mesela.. Öyle bi dönemde olabilirsin.

genceciksin dinleme cahil insanları..dersini çalış atan, boş muhabbetlere takılma hayat uzun ve çok güzel
içini dökmen güzel hatta günlük falan da yazabilirsin.
Teşekkür ederim :) evet güzel fikir düşünebilirim günlük yazmayı :)

Kimse beğenmediği için öyle düşünüyorum boyum 1.62 Kilom 55 beyaz tenliyim saçım sarı ombre cildime önem vermeye çalışıyorum pek özgüvenli duruşum yok çirkin hissediyorum kendimi o yüzden galiba geçenlerde netten konuştuğum kişiyle buluştuğumda beni beğenmediğin de iyice bunalıma girdim sanırım

Sana şu kadarını söyleyeyim :) bir yıllık ilişkim var yeni öğrendi. Öyle morali bozuldu ki. Kostebal senin evkenmeni istemiyorum diyor. Benim bir tane arkadaşımın bosbogaz annesi var, onun da bir iki aydır görüştüğü biri var yaza nisan dusunuyorlarmis. Bunun annesi ne dese begenirsin anneme bizim kızlar geç kaldı demiş annem de ne münasebet erken daha bozmuş onu. Annemle ben de gurur duyuyorum. Cunku kendi evliliğinde çekmediği çile kalmadı babam sağolsun. O yüzden rahat ol kulak asma. Kazan şu sınavı kazandığın parayla da ye iç toz :) sevgili de koca da bak nasıl geliyor ayağına :)

Geleceğe motive olursan hiç bir şeyi takmazsın. Çalışmaya başlayınca memnun olmadığın bir yerin varsa yaptırırsın, ayıp değil sonuçta estetik. Evlilik ve birini bulmak güzellikle alakalı değil bence, böyle şeylere takılma. Lise de olmuşsa biri sonraki yıllarda niye olmasın.

Evet ya en çok baskıda arkadaşlardan bi yerde toplandığımızda herkes sevgili evlilik konusu konuşuyor benim olmadığı için ezik gibi hissediyorum çevreden de çok baskı var umarım dediğin gibi benimde kısmetim bi yerde bekliyordur gerçekten beni anlamışsın teşekkür ederim önerilerin için :)

Benim annemde inşallah böyle bi bakış açısı kazanır :) inşallah kazanırım tek isteğim o zaten :)

Kendini komplekse sokuyorsun. Vallahi benim hiç sevgilim olmadı. Eşim de feci yakışıklıydı. İlk sevgilim,ilk aşkım filan falan ama gel gör ki pisliğin tekiydi. Herşey görünüş değil bu birincisi. İkincisi kimse birinin beğenmesiyle güzel yada çirkin olmaz. Asıl sen kendini güzel hissetsen emin ol çok daha güzel görüneceksin. Sınav stresidir, öğrenilmiş çaresizliktir kendini çirkin hissetmişsin ve bahane buluyorsun. Annenin tavrına da üzülmüşsün. Sakın acele etme evlilik oyuncak değil. İlk karşına ççıkanla evlenirsin sonra dünya kaç bucakmış, güzellik çirkinlik ne kadar önemliymiş öğretirler. Düzgün dua et, Allah bahtını güzel etsin.

İnşallah olur teşekkür ederim :)

Çok çok teşekkür ederim allah herkesin bahtını güzel etsin :) evet dediğiniz gibi konularda var tabi her evlenen mutlu olamıyor allah hayırlısını verir inşallah :)

lisede sevgilin olmuş demek ki çirkin değilsin... ve ayrıca her çirkin kız yanlızdır her güzel kızında muhakkak peşinde sıraya dizilmiş adamlar vardır düşüncesi yanlış.
Sevgilim olmamasını çirkinliğe bağlıyorum bu yüzden galiba

Çok çok teşekkür ederim allah herkesin bahtını güzel etsin :) evet dediğiniz gibi konularda var tabi her evlenen mutlu olamıyor allah hayırlısını verir inşallah :)
Öyle tabiki. Ama çok samimi söylüyorum ben insanları çok dikkatli incelerim henüz ne çirkin, ne kadar biçimsiz denecek bir kul tanımadım. Herkesin yüzü kendine has kıvrımlara, hoşluklara sahip. Hepimizin ifadesi, kaşı gözü özü sözü kendimize has ve çok özel. Bunu hor görmek kimseye düşmez. Ve genç bir kız hep güzeldir. Teni yumuşaktır, sağlıklıdır, parıltısı heyecanı neşesi gençliğinin verdiği tatlıığı masumluğu ... bunların farkında bazen olamaz insan. Ama evlilik yapmış yaşıtın olarak değerini bil derim. Evlenip mutlu olan da var . Ama asıl kriterimiz aklı başında, üreten çalışan düzgün insanlar olmak. Eğer bizim gibi düşünen iyi yürekli dost kalpli insnalar varsa ve kısmetse de yollarımızı birleştiririz bundan ibaret.

Benim yüzümün kıvrımı olduğu söylenemez yuvarlak patates gibi bi suratım var biraz köşeli kıvrımlı olsaydı biraz çekicilik katardı belki allah hepimizin karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah çok teşekkür ederim önerileriniz için :)

Öncelikle hiç bir insan çirkin değildir. Önemli olan gözlerin güzelliği, gülümsemektir. Emin ol aşk dış güzelliğe bakmıyor. Güzel olduğunu düşünmediğim bir çok kızın sevgilisi var.
Bence sosyal ol, bir yerlere katil. Arkadaş çevresinde illa ki birini bulursun. Bir insan senin yüzünü değil kalbini sevmeli zaten. Güzelliğine bakıp seven sevmiyordur.

Bence cirkin bi insan degilsindir.yuzunde neyini begenmiyorsun
Yüzümde hiç bir kıvrım yok yuvarlak patates gibi bi suratım var gözlerim büyük ve yuvarlak burnumdan da çok şikayetçi değilim ama güzel olduğu söylenemez bunlar yetmezmiş gibi yüzümde çiller var hadi diyelimki çillerime lazer yaptırdım bi daha da çıkmadı yinede bişey farketmez çünkü çillerim olmasada yüzüm güzel değil

Ne guzel iste herkes yuvarlak yuzlu olmak ister gozlerinin iri olmasi da cok buyuk bi avantaj bi likitle kuyruk yap harika olur.cillerini de tedavi ettir.bence guzelsin ama sen rahatsiz oldugun icin bunlari soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…