Yahu bu nasil anne ya? 25 yasindayim annem daha hala evlenme diyo. Ona kalsa hiç evlenmeyim bizle kal böyle daha iyi diyor. Ne oluyormuş evlenince başı goge mi eriyormuş insanın. Bence çirkin değilsin biraz bakıma ihtiyacin var biraz da ozguvene. Çirkin insan yoktur içi çirkin insan vardır.
Teşekkür ederim :) evet güzel fikir düşünebilirim günlük yazmayı :)genceciksin dinleme cahil insanları..dersini çalış atan, boş muhabbetlere takılma hayat uzun ve çok güzel
içini dökmen güzel hatta günlük falan da yazabilirsin.
Çirkin nasıl bi kavram? Kime göre neye göre?
Boyun kilon kaç?
Saçına yüzüne cildine önem verir misin?
Özgüvenli bi duruşun var mı yoksa çirkinim diye ezilerek mi duruyorsun?
Bazen insan psikolojisi iyi olmadığında da çirkin hisseder kendini mesela.. Öyle bi dönemde olabilirsin.
Sana şu kadarını söyleyeyim :) bir yıllık ilişkim var yeni öğrendi. Öyle morali bozuldu ki. Kostebal senin evkenmeni istemiyorum diyor. Benim bir tane arkadaşımın bosbogaz annesi var, onun da bir iki aydır görüştüğü biri var yaza nisan dusunuyorlarmis. Bunun annesi ne dese begenirsin anneme bizim kızlar geç kaldı demişAnnenize imrendim gerçekten annemde böyle değildi aslında ama baktıki herkesin sevgilisi varken benim yok kimsede beğenmiyor oda ümidi kesti galiba bide çevreninde etkisi var yaşadığım yerde herkes hayatı evlilikten ibaret görüyor teşekkürler düşünceleriniz için :)
Ya ne kadar saçma bir devirde yaşıyoruz...
Sevgilin olmaz arkadaşların bir garip bakar. Zaten tv olsun diziler olsun internet olsun sürekli bir sevgilin olacak diye empoze eder durur. Öyle bir sevgili yapmalısın baskısı varki artık insanlar olsunda icabında taştan olsun razılar. Yoksa eziksin eksiksin. Oysaki hayatının merkezi ilişkisi olan bir insandan daha eziğini ben görmedim.
Akrabalar olsun sürekli bir ne zaman evleniyor baskısı içindeler. size ne yahu size ne...
Kardeşim sende çirkin falan değilsin. Önce bunu bir anla.
İşine gücüne eğitimine odaklan.
Seninde illaki kısmetin biryerde seni bekliyor. Buna Allah karar verir. O ipsiz sapsız boş beleş arkadaş tayfası yada her halta burnunu sokan akraba gürühu değil.
Kimseye kulak asma canim.
Nasibin seni bekliyor.vakti gelince illa ki karsilacaksiniz.
Her insan guzeldir.
Sadece herseyin vakti vardir unutma.
Sana şu kadarını söyleyeyim :) bir yıllık ilişkim var yeni öğrendi. Öyle morali bozuldu ki. Kostebal senin evkenmeni istemiyorum diyor. Benim bir tane arkadaşımın bosbogaz annesi var, onun da bir iki aydır görüştüğü biri var yaza nisan dusunuyorlarmis. Bunun annesi ne dese begenirsin anneme bizim kızlar geç kaldı demişannem de ne münasebet erken daha bozmuş onu. Annemle ben de gurur duyuyorum. Cunku kendi evliliğinde çekmediği çile kalmadı babam sağolsun. O yüzden rahat ol kulak asma. Kazan şu sınavı kazandığın parayla da ye iç toz :) sevgili de koca da bak nasıl geliyor ayağına :)
Kendini komplekse sokuyorsun. Vallahi benim hiç sevgilim olmadı. Eşim de feci yakışıklıydı. İlk sevgilim,ilk aşkım filan falan ama gel gör ki pisliğin tekiydi. Herşey görünüş değil bu birincisi. İkincisi kimse birinin beğenmesiyle güzel yada çirkin olmaz. Asıl sen kendini güzel hissetsen emin ol çok daha güzel görüneceksin. Sınav stresidir, öğrenilmiş çaresizliktir kendini çirkin hissetmişsin ve bahane buluyorsun. Annenin tavrına da üzülmüşsün. Sakın acele etme evlilik oyuncak değil. İlk karşına ççıkanla evlenirsin sonra dünya kaç bucakmış, güzellik çirkinlik ne kadar önemliymiş öğretirler. Düzgün dua et, Allah bahtını güzel etsin.Ablalarım kardeşlerim daha önceki konularımdan hatırlarsınız beni 22 yaşında ve beğenilmeyen çirkin bir kız olduğumla ilgili konular açmıştım yeniden bir özet geçeyim 22 yaşındayım ve en son sevgilim lisede oldu ondan sonra kimse teklif etmedi en son internetten konuştuğum vardı sadece fotoğraflarımı görmüştü buluşunca beğenmedi ve haklılarda aslında gerçekten çirkinim kendime bakıyorum ama yinede bişey farketmiyor benden çok daha bakımsız arkadaşlarımın sevgilileri var neyse asıl konuma geliyorum annemin arkadaşları ve komşularımız benim için sürekli 40 yaşındaki kişileri evlenmek için söylüyorlar hatta geçen mutfakta annemle komşumuz pıs pıs konuşurken duydum kadın söyledi 40 yaşında falan diye annemde istemez bence ama zaten biz onun bulabilceğini düşünmüyoruz belki bi işe falan girerse son anda birini bulur evlenir yoksa sanmıyorum dedi bu beni daha da üzdü KPSS’ye hazırlanıyorum ekimde sınavım var ama bu konudan dolayı üzülüyorum gerçekten sıkı şekilde ders çalışıyorum inşallah kazanırım ama bu süreçte böyle durumlarla karşılaşmak canımı sıkıyor önceki konularımdaki önerilerinizi dinleyip gerçekten çok çalışıyorum uygulamaya çalışıyorum önerilerinizi ama annemin böyle demesi özellikle beni çok üzdü içimi dökmek istedim
Geleceğe motive olursan hiç bir şeyi takmazsın. Çalışmaya başlayınca memnun olmadığın bir yerin varsa yaptırırsın, ayıp değil sonuçta estetik. Evlilik ve birini bulmak güzellikle alakalı değil bence, böyle şeylere takılma. Lise de olmuşsa biri sonraki yıllarda niye olmasın.
Kendini komplekse sokuyorsun. Vallahi benim hiç sevgilim olmadı. Eşim de feci yakışıklıydı. İlk sevgilim,ilk aşkım filan falan ama gel gör ki pisliğin tekiydi. Herşey görünüş değil bu birincisi. İkincisi kimse birinin beğenmesiyle güzel yada çirkin olmaz. Asıl sen kendini güzel hissetsen emin ol çok daha güzel görüneceksin. Sınav stresidir, öğrenilmiş çaresizliktir kendini çirkin hissetmişsin ve bahane buluyorsun. Annenin tavrına da üzülmüşsün. Sakın acele etme evlilik oyuncak değil. İlk karşına ççıkanla evlenirsin sonra dünya kaç bucakmış, güzellik çirkinlik ne kadar önemliymiş öğretirler. Düzgün dua et, Allah bahtını güzel etsin.
Sevgilim olmamasını çirkinliğe bağlıyorum bu yüzden galibalisede sevgilin olmuş demek ki çirkin değilsin... ve ayrıca her çirkin kız yanlızdır her güzel kızında muhakkak peşinde sıraya dizilmiş adamlar vardır düşüncesi yanlış.
Öyle tabiki. Ama çok samimi söylüyorum ben insanları çok dikkatli incelerim henüz ne çirkin, ne kadar biçimsiz denecek bir kul tanımadım. Herkesin yüzü kendine has kıvrımlara, hoşluklara sahip. Hepimizin ifadesi, kaşı gözü özü sözü kendimize has ve çok özel. Bunu hor görmek kimseye düşmez. Ve genç bir kız hep güzeldir. Teni yumuşaktır, sağlıklıdır, parıltısı heyecanı neşesi gençliğinin verdiği tatlıığı masumluğu ... bunların farkında bazen olamaz insan. Ama evlilik yapmış yaşıtın olarak değerini bil derim. Evlenip mutlu olan da var . Ama asıl kriterimiz aklı başında, üreten çalışan düzgün insanlar olmak. Eğer bizim gibi düşünen iyi yürekli dost kalpli insnalar varsa ve kısmetse de yollarımızı birleştiririz bundan ibaret.Çok çok teşekkür ederim allah herkesin bahtını güzel etsin :) evet dediğiniz gibi konularda var tabi her evlenen mutlu olamıyor allah hayırlısını verir inşallah :)
Öyle tabiki. Ama çok samimi söylüyorum ben insanları çok dikkatli incelerim henüz ne çirkin, ne kadar biçimsiz denecek bir kul tanımadım. Herkesin yüzü kendine has kıvrımlara, hoşluklara sahip. Hepimizin ifadesi, kaşı gözü özü sözü kendimize has ve çok özel. Bunu hor görmek kimseye düşmez. Ve genç bir kız hep güzeldir. Teni yumuşaktır, sağlıklıdır, parıltısı heyecanı neşesi gençliğinin verdiği tatlıığı masumluğu ... bunların farkında bazen olamaz insan. Ama evlilik yapmış yaşıtın olarak değerini bil derim. Evlenip mutlu olan da var . Ama asıl kriterimiz aklı başında, üreten çalışan düzgün insanlar olmak. Eğer bizim gibi düşünen iyi yürekli dost kalpli insnalar varsa ve kısmetse de yollarımızı birleştiririz bundan ibaret.
Yüzümde hiç bir kıvrım yok yuvarlak patates gibi bi suratım var gözlerim büyük ve yuvarlak burnumdan da çok şikayetçi değilim ama güzel olduğu söylenemez bunlar yetmezmiş gibi yüzümde çiller var hadi diyelimki çillerime lazer yaptırdım bi daha da çıkmadı yinede bişey farketmez çünkü çillerim olmasada yüzüm güzel değilBence cirkin bi insan degilsindir.yuzunde neyini begenmiyorsun
Ne guzel iste herkes yuvarlak yuzlu olmak ister gozlerinin iri olmasi da cok buyuk bi avantaj bi likitle kuyruk yap harika olur.cillerini de tedavi ettir.bence guzelsin ama sen rahatsiz oldugun icin bunlari soyluyorumYüzümde hiç bir kıvrım yok yuvarlak patates gibi bi suratım var gözlerim büyük ve yuvarlak burnumdan da çok şikayetçi değilim ama güzel olduğu söylenemez bunlar yetmezmiş gibi yüzümde çiller var hadi diyelimki çillerime lazer yaptırdım bi daha da çıkmadı yinede bişey farketmez çünkü çillerim olmasada yüzüm güzel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?