Bıktım artık bu hayattan!!

Öncelikle annenize yuh diyorum.
Gönül işlerinin güzellikle alakası yok. Sizdeki inceliği görebilecek biri sizi sevsin, dış görünüşünüz güzel olduğu için değil.
Çirkin kadın yoktur ayrıca.
Bana özelden fotoğrafınızı atarsanız makyaj, giyim vs yardımcı olabilirim

İnsanlar dış görünüşünü beğenmediği kişinin içini merak etmiyor maalesef

Güzellik göreceli bir kavram biliyorsunuz ve her yaratılan yaradandan ötürü güzeldir. Lütfen kendinize güzel değilim çirkinim şeklinde yakıştırma yapmayın. Hiçbirimiz dünya güzeli standardında güzel değiliz, önemli olan temiz bakımlı ve vücut yapımıza uygun giyinmek ve en önemlisi de kendimizi sevmek. Kendini seven bir insanın ışığı yeter bana kalırsa. Yoksa kime göre neye göre güzel tartışılır. Bence hedefiniz doğrultusunda ilerleyin, işinizi elinize alın, bilir bilmez konuşanlara da tıkayın kulaklarınızı. Önünüze bakın. Güçlü,kendine güvenli,kendini seven bir kadını güzel bulsunlar yada bulmasınlar umurunda olmaz.

Evlenip mutlu olan çok insan Yok bu hayatta. Belki de nerden evlendim nerden buldum bu adamı falan diyeceksiniz. İşiniz olsun paranızı yiyin işin gezin. Bu kadar dert etmeyin bunları.

Canım çok gencsin ya ne kırkı allasen annenin kafası yerinde mi nasıl yakıştırmış seni ben 27 yaşındayım annem otur evde diyor otuza kadar oturcam bu gidişle ben evde kalmışım haberim yok derslerine odaklan lütfen hem kime göre çirkin güzellik göreceli bişeydir takılma kimseye nasibin birgün bulucak seni

Çok teşekkürler önerileriniz için :)

Benden o kadar umudu kesikki 27-30 yaşınada gelsem bulamıycağımı bildiği için öyle söylüyor sanırım ne kadar güzel keşke benim annemde sizinki gibi olsa inşallah nasibim bulur beni çok teşekkür ederim moral verdiniz

Benim ailemde de benim evlenecegime karsi bir endise vardi, ama sebebi yabani olusum, ve pek sosyal olmayisimdi. Erkek arkadasim olsa dahi hep cocugun tarafini tutar annem, benim cok zor birisi oldugumu dusunur. Baskalari kizlarina prenses muamelesi yaparken ben sanki zamaninda evlenmese hic bir degeri olmayacak mal gibiyim. 31 yasina girdim 8 senedir bir erkek arkadasim var, evlenecegimiz tam kesin degil, ama ben 50 yasina da gelsem evlenmek istesem bulurum gibi hissediyorum. Erkekler konusunda kendime guveniyorum, her ne kadar ailem bana vakti gecen pazar mali muamelesi yapsa da. Hayatimda gordugum en cirkin kizlarin bile sevgililerinin oldugunu gordum, ama sebebi daha cok karakterleriydi. Erkeklerle arkadas olabilmeleri ve onlara gosterdikleri asiri ilgi. Yine ortalama guzellikte olan arkadasimin yillardir yalniz oldugunu da gordum, cunku girisken ve heyecanli degil, erkekleri etkilemeyi bilmiyor. Siz de biraz girisken olmayi deneyin. Eger guzel degilseniz kimse gelip sizinle ilgilenmez cunku, o sadece guzel olan kadinlara yapilan bir incelik. Eger olmuyorsa, internetten yine birileriyle tanisabilirsiniz ama koydugunuz resimler sizin daha dogal resimleriniz olsun.

Evet erkekleri etkileyemem pek ama ben bunu çirkin olmama bağlıyorum dediğiniz gibidir belkide biraz daha girişken olmayı deniycem teşekkürler tavsiyeniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…