Bıktım artık bu hayattan!!

Ne guzel iste herkes yuvarlak yuzlu olmak ister gozlerinin iri olmasi da cok buyuk bi avantaj bi likitle kuyruk yap harika olur.cillerini de tedavi ettir.bence guzelsin ama sen rahatsiz oldugun icin bunlari soyluyorum
Bence yuvarlak yüz çekici olmuyor yani ne bileyim işte kimse beğenmeyince bende böyle düşünmüyorum

Bütün sıkıntı kendine güvenmemende bence
Gayet güzel bakımlı biri canlandı gözümde :)

Şimdi o ilişkilerinden başka hayatları olmayan boş tayfaya uyup acele ile saçma birisini bulup 22-23 yaşında evlenip 30 olmadan boşanmakmı, yoksa 28- 30 unda yada daha önce veya daha sonra evlenip ömrünün sonuna kadar mutlu olmakmı tercihin olurdu? Bu gerekli bir soru çünkü kimle olursa olsun yeterki evleneyim mantığında olursan başına gelecek şey muhtemelen ilk seçenek olacak.
Tekrar söylüyorum, Allah'a güven dua et, elbette seninde kısmetin biryerlerde. Acele edersen yanlış kişi ile kendini yakarsın pişman olursun bunu bil kardeşim.
Hakkında hayırlısı olsun.

Kardeş sen geçen yüzyılda yaşıyorsun sanırım, 22 yaş çok mu geçmişmiş? 40lıkadamlara itelenmeye çalışılmana mı yanayım kendini haminine sanmana ko yanayım, annene mi bilemedim.
Bi kaç sene sonra boş yere kuruntu yapmışım dersin
Bari Kpss iyi çalış koca bulma için sınava hazırlananı ilk defa görüyorum

Insanların dediklerine asla kulak asma. Çirkin olduğunu düşünmüyorum, kimse çirkin değildir sadece kendine bakan ve bakmayan vardır. Youtubeda cilt bakım, makyaj, giyim ve moda ile ilgili videolar var oradan bakaran tarz ve stil sahibi olabilirsin. Çok parayada ihtiyacın yok en pahalı markalardan giyinmeyede. Sadece üzerine yakışacak birkaç parça kıyafet alarak onları kombinleyeceksin. Pinterest diye bir uygulama var oradanda kombin fikirleri edinebilirsin. Ruhsal olarakta kendine bakım yapmak istersen kişisel gelişim kitapları okumanı öneririm (Osho'nun kitaplarını okuyabilirsin. Bir sabun köpüğüdür hayat kitabı favorimdir)

Onun dışında Youtube da Merve Okhiz videoları var özgüven, insanlarla iletişim ile ilgili. İnsanların sizle sevgili olmak istememesinin bircok sebebi olabilir ama benim burada gördüğüm kadarıyla kendinizi sevmiyorsunuz, kendinizi kabul edip barışık olmalısınız aksi takdirde insanlar sizden kaçar, yani belki de güzelliğiniz önemli değildir sevgilinizin olmaması konusunda... İnsanlar pozitif insanlarla vakit geçirmekten hoşlanır sürekli of çok çirkinim diyen insanlardan kaçarlar.

Ufak bir öneride bulunacak olursam bu dediklerimi uygulamadan önce sınavına çalışıp geleceğini sağlama almana öneririm yoksa kimse bir insanın güzelliğine bakarak iş vermiyor

Sevgiyle kalın...

Cok sasirdim ne kadar cahilce seyler soylenmis. Bir kadinin guzelligi kalbi, ictenligi, kendine yaptigi yatirimiyla ,egitimi ,kulturluluguyle ve dik durusuyla belli olur. Salt guzellik ne zaman mutluluk getirir.. Sen aldirma egitimine devam et ozguvenini kaybetme ve kocaman gulumse enerjin hep icinde olsun o zaman herkesten cok daha guzelsin iste :)

Beğenilmediğini nerden biliyorsun ? Teklif almamak bunun göstergesi değil ki. Seni de beğenen vardır ama belki yaklaşmaya cesaret edemiyordur.

Tabiki 30umda da olsa doğru ve hayırlı biriyle evlenmek isterim çok teşekkürler tekrardan :)

Kpss ye koca bulmak için hazırlanmıyorum bi meslek sahibi olmak için çalışıyorum dediğim gibi etrafımdaki insanlar kimseyi bulamıycağımı düşündükleri için bunu ancak 40 yaşında adamlar alır diye düşüyorlar

Eğer sen güzelliği Kaş göz olarak algılıyorsan onlar geçici
Yatın üç gün sonra o güzel ciltler kırışacak leke olacak ve sarkacak
O güzelim dişler dökülecek bacaklarda selülit kollar sarkacak
Artık sızlanmayı bi bırakın
Sen ve senin gibi kendini değersiz görenler
Sie verilen sağlığa şükretmek yerine kendinizi güzel değilim diye hırpalıyorsunuz
Neymiş sevgilin yokmuş
Şart mı bu hayatta sevgilinin olması!!!
Yaş 22 ama sanırsın 52 evlenme baskısına baksan!!
Sen kendini beğenmiyorsun ki
Kendine güvenin yok ki
Başkaları da bunun farkında
Ve lütfen artık bu tar şeyleri bırakın sahip olduklarınızın değerini bilin
En çok kendiniz için

Çok teşekkür ederim güzel önerileriniz için uygulamaya çalışıcam

Çok teşekkür ederim :)

Beğenilmediğini nerden biliyorsun ? Teklif almamak bunun göstergesi değil ki. Seni de beğenen vardır ama belki yaklaşmaya cesaret edemiyordur.

Arkadaşlarım hep teklif aldılar ama ben almadım bide internetten konuştuğum biriyle buluşunca beğenmedi Buda bana öyle düşündürttü

Arkadaşlarım hep teklif aldılar ama ben almadım bide internetten konuştuğum biriyle buluşunca beğenmedi Buda bana öyle düşündürttü

Dışa dönük sosyal kızlar daha çok teklif alabilirler. İletişimi rahat insanlara yaklaşmak daha kolaydır. İnternet olayını hepten boşver, başka amacı olabilir, işine gelmediyse üstelememiştir.
Belki çekingensindir veya içine kapalısındır o yüzden olabilir. Yoksa beğenilmemek diye bir durum olacağını sanmıyorum. Dışarıdaki çiftlere bir bak, herkes genel geçer güzellikte veya çok beğenilesi değil ama birbirlerine bayılıyorlar.

bır ıse girin ayaklarınızın uzerıne basın diyenlere soyle bir sorum var..bir işe girdikten sonra kendisini bankamatık gibi goren koca bulup ona para yedırıp hatta siddet gorup genede ayrılmayan seviyorum diyen burda gordugumuz hatunlardan olacaksanız valla hiç işede girmeyın ayaklarınızın uzerınede basmayın.

Sakın çalışmayı bırakma , aynen devam... İşe girdin mi kimseyi dinlemez gönlüne göre birini elbet bulursun.Çalışmak insanı sosyalleştiriyor da.Bazı anneler öyledir , sürekli eleştirirler ve beğenmezler kendi çocuklarını , başka çocukları örnek verirler.Aldırmamaya çalış.Sen önüne bak , milleti salla.

Teşekkürler

Pek sosyal sayılmam aslında fazla çekingen değilim ama öyle çok fazla gezip sosyal ortamlarda çok bulunmuyorum dediğiniz gibi olabilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…