Bence yuvarlak yüz çekici olmuyor yani ne bileyim işte kimse beğenmeyince bende böyle düşünmüyorumNe guzel iste herkes yuvarlak yuzlu olmak ister gozlerinin iri olmasi da cok buyuk bi avantaj bi likitle kuyruk yap harika olur.cillerini de tedavi ettir.bence guzelsin ama sen rahatsiz oldugun icin bunlari soyluyorum
Bence cok guzel oluyor. sarişinsan cillerin de cok tatli dururBence yuvarlak yüz çekici olmuyor yani ne bileyim işte kimse beğenmeyince bende böyle düşünmüyorum
Bütün sıkıntı kendine güvenmemende benceKimse beğenmediği için öyle düşünüyorum boyum 1.62 Kilom 55 beyaz tenliyim saçım sarı ombre cildime önem vermeye çalışıyorum pek özgüvenli duruşum yok çirkin hissediyorum kendimi o yüzden galiba geçenlerde netten konuştuğum kişiyle buluştuğumda beni beğenmediğin de iyice bunalıma girdim sanırım
Şimdi o ilişkilerinden başka hayatları olmayan boş tayfaya uyup acele ile saçma birisini bulup 22-23 yaşında evlenip 30 olmadan boşanmakmı, yoksa 28- 30 unda yada daha önce veya daha sonra evlenip ömrünün sonuna kadar mutlu olmakmı tercihin olurdu? Bu gerekli bir soru çünkü kimle olursa olsun yeterki evleneyim mantığında olursan başına gelecek şey muhtemelen ilk seçenek olacak.Evet ya en çok baskıda arkadaşlardan bi yerde toplandığımızda herkes sevgili evlilik konusu konuşuyor benim olmadığı için ezik gibi hissediyorum çevreden de çok baskı var umarım dediğin gibi benimde kısmetim bi yerde bekliyordur gerçekten beni anlamışsın teşekkür ederim önerilerin için :)
Ablalarım kardeşlerim daha önceki konularımdan hatırlarsınız beni 22 yaşında ve beğenilmeyen çirkin bir kız olduğumla ilgili konular açmıştım yeniden bir özet geçeyim 22 yaşındayım ve en son sevgilim lisede oldu ondan sonra kimse teklif etmedi en son internetten konuştuğum vardı sadece fotoğraflarımı görmüştü buluşunca beğenmedi ve haklılarda aslında gerçekten çirkinim kendime bakıyorum ama yinede bişey farketmiyor benden çok daha bakımsız arkadaşlarımın sevgilileri var neyse asıl konuma geliyorum annemin arkadaşları ve komşularımız benim için sürekli 40 yaşındaki kişileri evlenmek için söylüyorlar hatta geçen mutfakta annemle komşumuz pıs pıs konuşurken duydum kadın söyledi 40 yaşında falan diye annemde istemez bence ama zaten biz onun bulabilceğini düşünmüyoruz belki bi işe falan girerse son anda birini bulur evlenir yoksa sanmıyorum dedi bu beni daha da üzdü KPSS’ye hazırlanıyorum ekimde sınavım var ama bu konudan dolayı üzülüyorum gerçekten sıkı şekilde ders çalışıyorum inşallah kazanırım ama bu süreçte böyle durumlarla karşılaşmak canımı sıkıyor önceki konularımdaki önerilerinizi dinleyip gerçekten çok çalışıyorum uygulamaya çalışıyorum önerilerinizi ama annemin böyle demesi özellikle beni çok üzdü içimi dökmek istedim
Şimdi o ilişkilerinden başka hayatları olmayan boş tayfaya uyup acele ile saçma birisini bulup 22-23 yaşında evlenip 30 olmadan boşanmakmı, yoksa 28- 30 unda yada daha önce veya daha sonra evlenip ömrünün sonuna kadar mutlu olmakmı tercihin olurdu? Bu gerekli bir soru çünkü kimle olursa olsun yeterki evleneyim mantığında olursan başına gelecek şey muhtemelen ilk seçenek olacak.
Tekrar söylüyorum, Allah'a güven dua et, elbette seninde kısmetin biryerlerde. Acele edersen yanlış kişi ile kendini yakarsın pişman olursun bunu bil kardeşim.
Hakkında hayırlısı olsun.
Kpss ye koca bulmak için hazırlanmıyorum bi meslek sahibi olmak için çalışıyorum dediğim gibi etrafımdaki insanlar kimseyi bulamıycağımı düşündükleri için bunu ancak 40 yaşında adamlar alır diye düşüyorlarKardeş sen geçen yüzyılda yaşıyorsun sanırım, 22 yaş çok mu geçmişmiş? 40lıkadamlara itelenmeye çalışılmana mı yanayım kendini haminine sanmana ko yanayım, annene mi bilemedim.
Bi kaç sene sonra boş yere kuruntu yapmışım dersin
Bari Kpss iyi çalış koca bulma için sınava hazırlananı ilk defa görüyorum
Insanların dediklerine asla kulak asma. Çirkin olduğunu düşünmüyorum, kimse çirkin değildir sadece kendine bakan ve bakmayan vardır. Youtubeda cilt bakım, makyaj, giyim ve moda ile ilgili videolar var oradan bakaran tarz ve stil sahibi olabilirsin. Çok parayada ihtiyacın yok en pahalı markalardan giyinmeyede. Sadece üzerine yakışacak birkaç parça kıyafet alarak onları kombinleyeceksin. Pinterest diye bir uygulama var oradanda kombin fikirleri edinebilirsin. Ruhsal olarakta kendine bakım yapmak istersen kişisel gelişim kitapları okumanı öneririm (Osho'nun kitaplarını okuyabilirsin. Bir sabun köpüğüdür hayat kitabı favorimdir)
Onun dışında Youtube da Merve Okhiz videoları var özgüven, insanlarla iletişim ile ilgili. İnsanların sizle sevgili olmak istememesinin bircok sebebi olabilir ama benim burada gördüğüm kadarıyla kendinizi sevmiyorsunuz, kendinizi kabul edip barışık olmalısınız aksi takdirde insanlar sizden kaçar, yani belki de güzelliğiniz önemli değildir sevgilinizin olmaması konusunda... İnsanlar pozitif insanlarla vakit geçirmekten hoşlanır sürekli of çok çirkinim diyen insanlardan kaçarlar.
Ufak bir öneride bulunacak olursam bu dediklerimi uygulamadan önce sınavına çalışıp geleceğini sağlama almana öneririm yoksa kimse bir insanın güzelliğine bakarak iş vermiyor
Sevgiyle kalın...
Cok sasirdim ne kadar cahilce seyler soylenmis. Bir kadinin guzelligi kalbi, ictenligi, kendine yaptigi yatirimiyla ,egitimi ,kulturluluguyle ve dik durusuyla belli olur. Salt guzellik ne zaman mutluluk getirir.. Sen aldirma egitimine devam et ozguvenini kaybetme ve kocaman gulumse enerjin hep icinde olsun o zaman herkesten cok daha guzelsin iste :)
Beğenilmediğini nerden biliyorsun ? Teklif almamak bunun göstergesi değil ki. Seni de beğenen vardır ama belki yaklaşmaya cesaret edemiyordur.
Arkadaşlarım hep teklif aldılar ama ben almadım bide internetten konuştuğum biriyle buluşunca beğenmedi Buda bana öyle düşündürttü
Ne zaman konuşmak istersen mesaj atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurumÇok teşekkür ederim güzel önerileriniz için uygulamaya çalışıcam
TeşekkürlerSakın çalışmayı bırakma , aynen devam... İşe girdin mi kimseyi dinlemez gönlüne göre birini elbet bulursun.Çalışmak insanı sosyalleştiriyor da.Bazı anneler öyledir , sürekli eleştirirler ve beğenmezler kendi çocuklarını , başka çocukları örnek verirler.Aldırmamaya çalış.Sen önüne bak , milleti salla.
Dışa dönük sosyal kızlar daha çok teklif alabilirler. İletişimi rahat insanlara yaklaşmak daha kolaydır. İnternet olayını hepten boşver, başka amacı olabilir, işine gelmediyse üstelememiştir.
Belki çekingensindir veya içine kapalısındır o yüzden olabilir. Yoksa beğenilmemek diye bir durum olacağını sanmıyorum. Dışarıdaki çiftlere bir bak, herkes genel geçer güzellikte veya çok beğenilesi değil ama birbirlerine bayılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?