Bıktım artık bu hayattan!!

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
29
Ablalarım kardeşlerim daha önceki konularımdan hatırlarsınız beni 22 yaşında ve beğenilmeyen çirkin bir kız olduğumla ilgili konular açmıştım yeniden bir özet geçeyim 22 yaşındayım ve en son sevgilim lisede oldu ondan sonra kimse teklif etmedi en son internetten konuştuğum vardı sadece fotoğraflarımı görmüştü buluşunca beğenmedi ve haklılarda aslında gerçekten çirkinim kendime bakıyorum ama yinede bişey farketmiyor benden çok daha bakımsız arkadaşlarımın sevgilileri var neyse asıl konuma geliyorum annemin arkadaşları ve komşularımız benim için sürekli 40 yaşındaki kişileri evlenmek için söylüyorlar hatta geçen mutfakta annemle komşumuz pıs pıs konuşurken duydum kadın söyledi 40 yaşında falan diye annemde istemez bence ama zaten biz onun bulabilceğini düşünmüyoruz belki bi işe falan girerse son anda birini bulur evlenir yoksa sanmıyorum dedi bu beni daha da üzdü KPSS’ye hazırlanıyorum ekimde sınavım var ama bu konudan dolayı üzülüyorum gerçekten sıkı şekilde ders çalışıyorum inşallah kazanırım ama bu süreçte böyle durumlarla karşılaşmak canımı sıkıyor önceki konularımdaki önerilerinizi dinleyip gerçekten çok çalışıyorum uygulamaya çalışıyorum önerilerinizi ama annemin böyle demesi özellikle beni çok üzdü içimi dökmek istedim

22 yaş nedir ki yaa daha çok gençsin saçmalama kimse çok çirkin değildir kendine bilinçaltına işlemiş bu konu çirkinim diye bence dediğin kadar çirkin değilsin böyle düşünme

Herkesin kısmeti vardır ne demek 40 yaşında adam evde kalmadın ya 22 yaşındasın 42 gibi konuşma
Zamanla karşına öyle biri çıkar ki tüm bu düşünceleri unutursun
Bu arada çirkin şansı diye birşey var cidden var bu dediğin kadar çirkinsende acele etme üzülmek için ileride bakarsın ideal koca ile evlenen sen olursun gerçekten hissederek ve düşündüğüm için söylüyorum bunları

Cok haklsiin bende ekimde kspss ye gircem hayatim da kimse yok bi sekilde olmuyo olduramiyorum insan sevip sevilmek istiyo . Isine girdikten sonra sana 40 yasinda koca bulan herkes kapina dizilir sen secen olursun biraz para bakim ve ozguvenle kendine gelirsin evlenmek icin cok erken daha

KPSSye hazırlandığını söylüyosun bu da demek oluyo ki henüz evlilik planlarının arasında değil buna rağmen nasıl 40 yaşında adamı düşünebiliyolar? Daha gencecik kızsın inan anlayamadım.. Ayrıca herkesin bir nasibi vardır. Mesleğin ve paran olduktan sonra bakımdır güzelliktir hallolur diye düşünüyorum ben

Çirkin olduğunuzu düşünmüyorum fakat nacizane fikrimi yazmak istiyorum. Sınava kadar kulaklarimi tıkar sınavıma en iyi şekilde hazırlanır atanirim. İlk maasimla burnumu (misal) yaptiririm ikinci maasimla kas ve kirpik ekletirim ne bileyim işte neremi begenmiyorsam birkaç operasyon denerim. Çünkü hayata bir kere geliyoruz nasıl mutlu olacaksan öyle olsun.

Henüz 22 yaşındasınız genceciksiniz.Ne 40 yaşı annenizede yuh diyorum yani.İnanın bu tarz şeyler için üzeleceğiniz bir yaş değil çok çok gençsiniz, arkadaşım 29 yaşında hatta 30 oldu daha geçen ay ilk ve tek sevgilisiydi ve evlendiler şükür ki mutlularda acele etmeyin KPSS ye öncelik tanıyın ayaklarınız yere bassın öncelikle.

Yahu bu nasil anne ya? 25 yasindayim annem daha hala evlenme diyo. Ona kalsa hiç evlenmeyim bizle kal böyle daha iyi diyor. Ne oluyormuş evlenince başı goge mi eriyormuş insanın. Bence çirkin değilsin biraz bakıma ihtiyacin var biraz da ozguvene. Çirkin insan yoktur içi çirkin insan vardır.

Ya ne kadar saçma bir devirde yaşıyoruz...
Sevgilin olmaz arkadaşların bir garip bakar. Zaten tv olsun diziler olsun internet olsun sürekli bir sevgilin olacak diye empoze eder durur. Öyle bir sevgili yapmalısın baskısı varki artık insanlar olsunda icabında taştan olsun razılar. Yoksa eziksin eksiksin. Oysaki hayatının merkezi ilişkisi olan bir insandan daha eziğini ben görmedim.
Akrabalar olsun sürekli bir ne zaman evleniyor baskısı içindeler. size ne yahu size ne...
Kardeşim sende çirkin falan değilsin. Önce bunu bir anla.
İşine gücüne eğitimine odaklan.
Seninde illaki kısmetin biryerde seni bekliyor. Buna Allah karar verir. O ipsiz sapsız boş beleş arkadaş tayfası yada her halta burnunu sokan akraba gürühu değil.

Kimseye kulak asma canim.

Nasibin seni bekliyor.vakti gelince illa ki karsilacaksiniz.

Her insan guzeldir.
Sadece herseyin vakti vardir unutma.

lisede sevgilin olmuş demek ki çirkin değilsin... ve ayrıca her çirkin kız yanlızdır her güzel kızında muhakkak peşinde sıraya dizilmiş adamlar vardır düşüncesi yanlış.

Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)

‘Son anda bir birini bulur’
Ne demek yahu?

Nasıl bir cahillik bu...

22 yaşındaki kızını,utanmadan 40 yaşındaki adamlara nasıl yakıştırabiliyor?

Beynim yandı

Benden ümidi tamamen kesti herhalde nasıl olsa yaşıtı veya kendinden bi kaç yaş büyük birini bulamaz diye düşünüyor

İnşallah :) bu arada sınavda başarılar :)

Evet şuan evlilik gibi bi planım yok ama uzun süredir sevgilim olmadığı ve geçenlerde buluştuğum kişininde beni beğenmemesi ilerde de kimseyi bulamıycağım gibi hissettiriyor anneme sanırım

Bende düşünüyorum bunları inşallah iyi bir puan alıp atanırsam bi kaç bişey yaptırıcam teşekkür ederim :)

22 yas nedir ki ?
Anneniz iyi mi ?
Sen KPSS ye çalıp daha sonrasında da birazcık sosyal ve konuşkan ol . Değişik aktivitelere katıl bulursun birini hersey nasip.
Bir de unutma çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır. Kendine Bakım yap . Saclarını değiştir cilt bakımı yaptır mutlaka her kadın Güzeldir.

Çevremde genelde kızlar bir iş bulmadan direk evleniyorlar bu yüzden benimde o şekilde evlenmem gerektiği düşünülüyor sanırım etrafındakiler cahil insanlar maalesef iş bulucam diyorum pek ciddiye almıyorlar onlar için başarı koca bulmak annemde biraz öyle maalesef inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…