22 yaş nedir ki yaa daha çok gençsin saçmalama kimse çok çirkin değildir kendine bilinçaltına işlemiş bu konu çirkinim diye bence dediğin kadar çirkin değilsin böyle düşünme
Herkesin kısmeti vardır ne demek 40 yaşında adam evde kalmadın ya 22 yaşındasın 42 gibi konuşma
Zamanla karşına öyle biri çıkar ki tüm bu düşünceleri unutursun
Bu arada çirkin şansı diye birşey var cidden var bu dediğin kadar çirkinsende acele etme üzülmek için ileride bakarsın ideal koca ile evlenen sen olursun gerçekten hissederek ve düşündüğüm için söylüyorum bunları
‘Son anda bir birini bulur’
Ne demek yahu?
Nasıl bir cahillik bu...
22 yaşındaki kızını,utanmadan 40 yaşındaki adamlara nasıl yakıştırabiliyor?
Beynim yandı
Cok haklsiin bende ekimde kspss ye gircem hayatim da kimse yok bi sekilde olmuyo olduramiyorum insan sevip sevilmek istiyo . Isine girdikten sonra sana 40 yasinda koca bulan herkes kapina dizilir sen secen olursun biraz para bakim ve ozguvenle kendine gelirsin evlenmek icin cok erken daha
KPSSye hazırlandığını söylüyosun bu da demek oluyo ki henüz evlilik planlarının arasında değil buna rağmen nasıl 40 yaşında adamı düşünebiliyolar? Daha gencecik kızsın inan anlayamadım.. Ayrıca herkesin bir nasibi vardır. Mesleğin ve paran olduktan sonra bakımdır güzelliktir hallolur diye düşünüyorum ben
sunİnşallah :) bu arada sınavda başarılar :)
Çirkin olduğunuzu düşünmüyorum fakat nacizane fikrimi yazmak istiyorum. Sınava kadar kulaklarimi tıkar sınavıma en iyi şekilde hazırlanır atanirim. İlk maasimla burnumu (misal) yaptiririm ikinci maasimla kas ve kirpik ekletirim ne bileyim işte neremi begenmiyorsam birkaç operasyon denerim. Çünkü hayata bir kere geliyoruz nasıl mutlu olacaksan öyle olsun.
Henüz 22 yaşındasınız genceciksiniz.Ne 40 yaşı annenizede yuh diyorum yani.İnanın bu tarz şeyler için üzeleceğiniz bir yaş değil çok çok gençsiniz, arkadaşım 29 yaşında hatta 30 oldu daha geçen ay ilk ve tek sevgilisiydi ve evlendiler şükür ki mutlularda acele etmeyin KPSS ye öncelik tanıyın ayaklarınız yere bassın öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?