- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi FashionStil
-
Yok bilgece uyardım defalarca güzelliklede söyledim tartıştımda yinede anlamıyor kadın..Yarışmada aklımdan çıkmış ya kuzenimin doğum olayı vardı ya bir gidip bir geliyorum eve unuttum tamamen..Bence kadini gerekirse sert bir dille uyarin.. Ya da esleriniz konussun eger kadin da evliyse. .
Not: Bu arada yarismaya katildiniz mi?
Yok bilgece uyardım defalarca güzelliklede söyledim tartıştımda yinede anlamıyor kadın..Yarışmada aklımdan çıkmış ya kuzenimin doğum olayı vardı ya bir gidip bir geliyorum eve unuttum tamamen..
Benim ki rottweiler,komşumun ki de husky..Yasak ırk diyede korkutamam napcam ben bu kadınla ya.anlattıklarınızı birebir biz yaşadıkbizim ki alman kurduydu komşunun ki pitbull
ne dediysek olmadı, bi de komşunun köpeği yoldan geçen insanlarada sürekli havlıyodu bütün mahalle rahatsızdık
en son çare pitbull yasak şikayet ederiz mahallecek toplanıp dedikte öyle bagladılar artık ses soluk kesildi
Bende çok istiyorum ama birtürlü vaktim olmuyor ki..Bir kuzenime gidiyorum onunla ilgileniyorum ordan eve geliyorum tekrar acele gidiyorum..Süpürge oldum yollarda :) birde bu komşu laneti var başımda ne yapsam bilemedim bu kadını..Kadin arsiz desenize, tövbe ya..
Aralığın sonuna kadar vaktiniz var diye biliyorum. Lutfen katilin, sizin gibi bir bayanin tarzini cok merak ediyorum...
Bende çok istiyorum ama birtürlü vaktim olmuyor ki..Bir kuzenime gidiyorum onunla ilgileniyorum ordan eve geliyorum tekrar acele gidiyorum..Süpürge oldum yollarda :) birde bu komşu laneti var başımda ne yapsam bilemedim bu kadını..
Bende son çare onu düşündüm ama kadın laftan anlamıyor ki site yönetimi uyardı,güvenlik uyardı,bizde uyardık tamam tamam diyor sonra tekrar salıyor..Poliste uyarsa yine tamam deyip salarsa bu sefer köpeğe bir zarar gelmesin ondanda korkuyorum..Bence polise sikayet edin. Köpeği almazlar. Sadece tehdit edebilirler belki. Kadin da artik dikkat eder..
Bende son çare onu düşündüm ama kadın laftan anlamıyor ki site yönetimi uyardı,güvenlik uyardı,bizde uyardık tamam tamam diyor sonra tekrar salıyor..Poliste uyarsa yine tamam deyip salarsa bu sefer köpeğe bir zarar gelmesin ondanda korkuyorum..
Inşallah canım..Bende anlamadım ki nasıl bir kafa yapısı var..Insanlıkla söyledim kavga ediyorlar zarar veriyorlar birbirlerine ayrıca seslerinden başkalarıda rahatsız oluyor dedim..Tamam dedi sonra yine yaptı..Gittim yine hanimefendi yine salıyorsunuz neden böyle yapıyorsunuz siz dedim ee bağlayın o zaman dedi..Ben kendi bahçemin içinde niye bağlayayım köpeğimi zaten benim bahçemde kapalı alanda duruyor,siz salmayın dedim..Sanki bizim ki onun bahçesine gidiyorda bana bağlayın diyor birde kafayı yemiş..Ne bicim bir kadinmis bu? Belki kopegine de iyi bakmiyordur. Cok sorumsuz çünkü. Kavga etmelerini onemsemedigine göre hic umrunda değil.. insanlar gittikçe neden bu kadar gamsiz, sorumsuz oluyorlar anlam veremiyorum. Inşallah bir çözüm bulursunuz..
Canım onuda düşündük ama bahçe büyük, ufak bir alan olsa yapıcamda boydan boya nasıl yükselticem bilmiyorum ki..Baya uzun iş yani.Bahce duvarini yükseltin vs
Inşallah canım..Bende anlamadım ki nasıl bir kafa yapısı var..Insanlıkla söyledim kavga ediyorlar zarar veriyorlar birbirlerine ayrıca seslerinden başkalarıda rahatsız oluyor dedim..Tamam dedi sonra yine yaptı..Gittim yine hanimefendi yine salıyorsunuz neden böyle yapıyorsunuz siz dedim ee bağlayın o zaman dedi..Ben kendi bahçemin içinde niye bağlayayım köpeğimi zaten benim bahçemde kapalı alanda duruyor,siz salmayın dedim..Sanki bizim ki onun bahçesine gidiyorda bana bağlayın diyor birde kafayı yemiş..
HavalimanıBenim ki rottweiler,komşumun ki de husky..Yasak ırk diyede korkutamam napcam ben bu kadınla ya.
Haklısın sonuna kadarHavalimanı
Offf yaaaBende çok istiyorum ama birtürlü vaktim olmuyor ki..Bir kuzenime gidiyorum onunla ilgileniyorum ordan eve geliyorum tekrar acele gidiyorum..Süpürge oldum yollarda :) birde bu komşu laneti var başımda ne yapsam bilemedim bu kadını..
KesinlikleBi de size baglayin mi demis?kadinda bir sorun var bence.
Anlamadım ?Havalimanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?