Bıktım artık bu komşudan..Fikir verin kızlar..

FashionStil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
3.477
7.787
178
Kızlar merhaba..Bir süredir canımı sıkan bir durum var..Ben bir sitede oturuyorum evlerimiz villa tipi,ama ikiz villa değil birbirinden ayrı ve herkesin kendine ait bahçesi var..Bir komşum var köpek besliyor.Benimde köpeğim var evde..Komşum sürekli köpeğini site içerisine salıyor tasmasız..Hayvanları çok seviyorum,köpeğim olmasa gezsin hiç sorun değil benim için..Ama benimde köpeğim erkek onun ki de bu yüzden sürekli kavga ediyorlar..Ikimizinkide büyük ve biraz tehlikeli ırklar.Onun köpeği sürekli bizim bahçeye geliyor..Kapısını hep kapalı tutuyorum bahçenin,kendi köpeğimide asla salmıyorum dışarıya her zaman kontrolüm altında ama diğer köpek bahçe duvarına zıplıyor bizim..Onu görünce benimkide zıplıyor birbirlerinin yüzünü ısırdılar kaç kez..Komşumu defalarca uyardım durumu anlattım dinletemiyorum bir türlü..Güzellikle söyledim olmadı,tartıştık yine olmadı dinlemiyor kadın inadına yapıyor sanki..Kendi bahçelerimiz büyük zaten rahatlıkla köpeğin dolaşması,koşması için yeterde artar bile..Ama o sürekli site içine salıyor ısrarla..Köpeğimi evin içinde tutuyorum artık bu sefer havlıyor,canı sıkılıyor evde bahçeye çıkmak istiyor..Salıyorum bu sefer yine aynı olaylar..Sitenin güvenliğide kadını uyardı tamam dedi kadın ama yok yine yapıyor aynı şeyi..Daha önce apartmanda oturuyorduk köpekle zor olduğu için sattık,bu evi aldık rahat ederiz diye..Şimdide bu sorun çıktı başıma..Birde köpek gelince bizim bahçeye,hem kavga çıkıyor hemde havlıyorlar ikisi birden,sesleride gür başka komşularda rahatsız oluyor..Ben ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum polisi mi arasam diyorum ama kadının manyaklığı yüzünden birde köpeği falan almasınlar elinden o yüzden korkuyorum..Hiç bilgim yok bu konuda..Varmı başına böyle birşey gelen? Bana bir fikir verin canlarım ya Sinir oluyorum bu kadına artık..

Bence kadini gerekirse sert bir dille uyarin.. Ya da esleriniz konussun eger kadin da evliyse. .

Not: Bu arada yarismaya katildiniz mi?

Bence kadini gerekirse sert bir dille uyarin.. Ya da esleriniz konussun eger kadin da evliyse. .

Not: Bu arada yarismaya katildiniz mi?
Yok bilgece uyardım defalarca güzelliklede söyledim tartıştımda yinede anlamıyor kadın..Yarışmada aklımdan çıkmış ya kuzenimin doğum olayı vardı ya bir gidip bir geliyorum eve unuttum tamamen..

anlattıklarınızı birebir biz yaşadık bizim ki alman kurduydu komşunun ki pitbull
ne dediysek olmadı, bi de komşunun köpeği yoldan geçen insanlarada sürekli havlıyodu bütün mahalle rahatsızdık
en son çare pitbull yasak şikayet ederiz mahallecek toplanıp dedikte öyle bagladılar artık ses soluk kesildi

Yok bilgece uyardım defalarca güzelliklede söyledim tartıştımda yinede anlamıyor kadın..Yarışmada aklımdan çıkmış ya kuzenimin doğum olayı vardı ya bir gidip bir geliyorum eve unuttum tamamen..

Kadin arsiz desenize, tövbe ya..

Aralığın sonuna kadar vaktiniz var diye biliyorum. Lutfen katilin, sizin gibi bir bayanin tarzini cok merak ediyorum...

Benim ki rottweiler,komşumun ki de husky..Yasak ırk diyede korkutamam napcam ben bu kadınla ya.

Kadin arsiz desenize, tövbe ya..

Aralığın sonuna kadar vaktiniz var diye biliyorum. Lutfen katilin, sizin gibi bir bayanin tarzini cok merak ediyorum...
Bende çok istiyorum ama birtürlü vaktim olmuyor ki..Bir kuzenime gidiyorum onunla ilgileniyorum ordan eve geliyorum tekrar acele gidiyorum..Süpürge oldum yollarda :) birde bu komşu laneti var başımda ne yapsam bilemedim bu kadını..

Bence polise sikayet edin. Köpeği almazlar. Sadece tehdit edebilirler belki. Kadin da artik dikkat eder..

Bence polise sikayet edin. Köpeği almazlar. Sadece tehdit edebilirler belki. Kadin da artik dikkat eder..
Bende son çare onu düşündüm ama kadın laftan anlamıyor ki site yönetimi uyardı,güvenlik uyardı,bizde uyardık tamam tamam diyor sonra tekrar salıyor..Poliste uyarsa yine tamam deyip salarsa bu sefer köpeğe bir zarar gelmesin ondanda korkuyorum..

Ne bicim bir kadinmis bu? Belki kopegine de iyi bakmiyordur. Cok sorumsuz çünkü. Kavga etmelerini onemsemedigine göre hic umrunda değil.. insanlar gittikçe neden bu kadar gamsiz, sorumsuz oluyorlar anlam veremiyorum. Inşallah bir çözüm bulursunuz..

Inşallah canım..Bende anlamadım ki nasıl bir kafa yapısı var..Insanlıkla söyledim kavga ediyorlar zarar veriyorlar birbirlerine ayrıca seslerinden başkalarıda rahatsız oluyor dedim..Tamam dedi sonra yine yaptı..Gittim yine hanimefendi yine salıyorsunuz neden böyle yapıyorsunuz siz dedim ee bağlayın o zaman dedi..Ben kendi bahçemin içinde niye bağlayayım köpeğimi zaten benim bahçemde kapalı alanda duruyor,siz salmayın dedim..Sanki bizim ki onun bahçesine gidiyorda bana bağlayın diyor birde kafayı yemiş..

su an kadın bencilligi yuzunden sizin ve kopeginizin alanını kısıtlıyor.
onun kopegi rahat rahat dolasacak diye siz oglunuzu mu hapsedeceksiniz? var mı boyle bir mantık?

ayrıca o sitede oturan diger kisiler korkabilir, o nasıl bir rahatlık anlamıyorum.

site yonetimiyle ciddi sekilde gorusun.
apartman sakinleri gibi dusunun, nasıl herkes kendi mulkunde serbest sekidle davranabiliyorsa sitede de oyle yapacak.
imza toplayıp mahkemeye kadar giderse iş, o kadına evini bile sattırırsınız.

Bi de size baglayin mi demis? kadinda bir sorun var bence.

Offf yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…