- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi FashionStil
-
Tüm aşıları var eminim onunkininde vardır..Sağlıklı köpekler ikiside..O açıdan hiçbir korkum yok..Dediğiniz gibi bende o büyük kavga olayından korkuyorum..Bahçe duvarının üstünden bile diş geçirmiş benim ki ona..Birde karşı karşıya gelseler ne olacak acaba..Ben çocukluğumdan bu yana köpek besliyorum..Inanılmaz seviyorum hayvanları..Inan ki o köpek içinde içim sızlıyor..Sahibinden daha çok korkuyorum birşey olacak diye..Benim ki tipini beģenmediği,tehlike sezmediği insanlar dışında uysaldır asla saldırmaz..Ama erkek köpek olayında durduramıyorum,doğası gereği anlaşamıyor..Sadece küçük ırk köpekler olursa onlara saldırmıyor birtek..Ama komşumun ki büyük bir hayvan,aynı yaştalar ve ikiside sinirli..Mümkün değil sakin tutmak yani..
Anlattım canım bu şekilde almıyor kafası..Benim köpeğim her zaman bahçemin içinde zaten..Dışarıya kendisi çıkmıyor evden çıkacağımız zaman tasmasını takıyorum,bağlı olarak çıkıyoruz..Ben her zaman dikkat ederim bu konuda..Ben yanındayken bile tasmasını asla çıkartmam..Hayvan bu sonuçta ne yapacağı belli olmaz önlemimi alıyorum hep..Kadında biliyor bunu ama kendi aynı şekilde davranmıyor..Tekrar konuşucam site yönetimiyle bir kez daha uyarsınlar..Hala devam ederse polisi arıcam artık.
Duvar yükseltmeyi düşündüm ama bahçe büyük,ufak bir alan değil ki..Çok büyük iş çıkar başıma ona kalkışsam..Boydan boya yaptırmam lazım..Ön tarafa yaptırsam,arka taraftan yine gelicek..Nasıl olcak bilmiyorum..Biz evde yokken hep içerde duruyor zaten..Eve geldiğimizde ya eşim yada ben salıyoruz bahçeye..Şimdilik başlarında duruyoruz ama böyle devam etmez..Bu iş çözülene kadar idare etmeye çalışıyoruz artık.o hala anlamamıstır, kopekler karsılastıkca kavga ediyorlar diye dusunuyordur muhtemelen.
siz dogrusunu yapıyorsunuz da kadının tavrı sorunlu.
umarım en kısa zamanda sorununuz cozulur, kopeginizi baglamayla cozeceginiz bir durum degil cunku.
bu arada kendi bahcenizde salıyorsanız sizin de duvarlarınızı yukseltmenizde de fayda var, diger turlu ne olacagını kontrol edemeyebilirsiniz...
Sizin söylediğinizin aynısını kuzenim söyledi..Sanki bir üstünlük taslıyor bu kadın dedi.Ama gereksiz ve saçma bir hareket..Kendi köpeğine zarar gelicek haberi yok..Böyle üstünlüğe tüküreyim yani..Can bunlar ya..Ne biçim vicdanları var ben anlamıyorum..Ben köpeğim üşümesin diye evde kaloriferleri açık bırakıp gidiyorum dışarıya..Bu kadının umrunda değil kavgamı etmiş,başına birşey mi gelmiş hiç takmıyor ya.Madem bakamayacaksın niye alıyorsun yani..Hasta ruhlu insanlar..Yazdıklarından belli zaten köpekleri çok sevdiğin ve her ikisi için de endişelendiğin. Suç senin evlatta değil zaten, kadın seni taciz ediyor köpği de senin çocuğu. Kadında davranış problemi var güç üstünlüğü taslamaya çalışıyor benim aklıma başka sebep gelmedi.
Ben benim ufaklığı bile tasmasız dolaştırmıyorum yani ayıptır.
Duvar yükseltmeyi düşündüm ama bahçe büyük,ufak bir alan değil ki..Çok büyük iş çıkar başıma ona kalkışsam..Boydan boya yaptırmam lazım..Ön tarafa yaptırsam,arka taraftan yine gelicek..Nasıl olcak bilmiyorum..Biz evde yokken hep içerde duruyor zaten..Eve geldiğimizde ya eşim yada ben salıyoruz bahçeye..Şimdilik başlarında duruyoruz ama böyle devam etmez..Bu iş çözülene kadar idare etmeye çalışıyoruz artık.
Eşiyle ayrılmış canım..Yurtdışında yaşayan 2 oğlu var..4-5 ayda bir geliyor onlarda..Tek yaşıyor..Hayır eşi falan olsa benim eşim gidip konuşacakta, onunda eli kolu bağlı yani kadın laftan anlamıyor ne yapayım bunu diyor artık bıktı o da..derdi ne acaba kadının okdr uyarıya ragmen bunu yapıyor kopekler kavga etse nolucak o anda ayıramazda insan kadının esi cocugu falan yokmu tekmi yasıyor
Sorma menesa ya arsızın önde gideni hemde..Kadinda ne arsizmis. ..
Sizin söylediğinizin aynısını kuzenim söyledi..Sanki bir üstünlük taslıyor bu kadın dedi.Ama gereksiz ve saçma bir hareket..Kendi köpeğine zarar gelicek haberi yok..Böyle üstünlüğe tüküreyim yani..Can bunlar ya..Ne biçim vicdanları var ben anlamıyorum..Ben köpeğim üşümesin diye evde kaloriferleri açık bırakıp gidiyorum dışarıya..Bu kadının umrunda değil kavgamı etmiş,başına birşey mi gelmiş hiç takmıyor ya.Madem bakamayacaksın niye alıyorsun yani..Hasta ruhlu insanlar..
evet bende onu diycektim kadın anlamıyorsa esi veya cocuklarıyla konusmak lazım diye..inadına yapıyor heralde ya guvenlige tekrar deseniz neticede sizin degil onların ugrasması lazım..Eşiyle ayrılmış canım..Yurtdışında yaşayan 2 oğlu var..4-5 ayda bir geliyor onlarda..Tek yaşıyor..Hayır eşi falan olsa benim eşim gidip konuşacakta, onunda eli kolu bağlı yani kadın laftan anlamıyor ne yapayım bunu diyor artık bıktı o da..
Yok canım öyle düşünmedim zaten merak etme..Bunların ki atlamada değil..Böyle ön patilerini koyuyorlar duvara biraz dikeliyorlar arka patilerle ordan birbirlerini ısırmaya çalışıyorlar..Sadece yüzlerine birde ön patilerine zarar verebiliyorlar..Tam anlamıyla içeriye zıplamadılar o kadarda alçak değil duvar..bu sorunu cozmek icin duvar yukseltin demiyorum, onu once kadınla/yonetimle/polisle cozeceksiniz belli ki.
benim dedigim sey, siz evdeyken saldıgınızda sitenin yolundan biri gecer de ona atlarsa (husky atlıyorsa sizinki de atlar) diye idi. tedbirli olmakta fayda var.
geri komsunuzun rahatlıgı karsısında sizinkinin kıyası bile olmaz, bir tuttugumu dusunmeyin lutfen.
Kadın boşanmış zaten adamdan tek başına yaşıyor..Oğullarıda yurtdışında..Ben dediğin gibi kamera koyayım en iyisi bahceye..Başka türlü kanıt toplayamam.Kadın evliyse kocasına nasıl davrandığını düşün bir de. Tam olarak durumları şu simge gibi olsa gerekya da kadın bu adam ise bu
Her insan bir değil işte, sorumluluk sahibi olmayınca böyle oluyor. Sen yasal yolu izle duruma bir bakalım. Unutma, kanıt gerek
Yok canım öyle düşünmedim zaten merak etme..Bunların ki atlamada değil..Böyle ön patilerini koyuyorlar duvara biraz dikeliyorlar arka patilerle ordan birbirlerini ısırmaya çalışıyorlar..Sadece yüzlerine birde ön patilerine zarar verebiliyorlar..Tam anlamıyla içeriye zıplamadılar o kadarda alçak değil duvar..
Güvenlikte söyledi ki defalarca..Tamam alıyorum içeriye diyor kadın,alıyor..Sonra yine aynı tas aynı hamam..evet bende onu diycektim kadın anlamıyorsa esi veya cocuklarıyla konusmak lazım diye..inadına yapıyor heralde ya guvenlige tekrar deseniz neticede sizin degil onların ugrasması lazım..
Valla bilmiyorum ki..Çok çabaladılar şimdiye kadar ikiside ama zıplayamadılar..Karşı karşıyayken atlamadılarsa başka zaman atlamazlar diye düşünüyordum ben ama korktum şimdi bakön patileri duvara koyuyorlarsa zıpalamaları da cok zor olmaz.
benim alman kurdum var, biraz geri gidip kosunca hoop at gibi zıplıyordu :/
egitim ve beceriyle de alakalı olabilir, benim dedigime bakmayın, babamın, yılda birkac kez kardescegizimle gorusebiliyorum, dolayısıyla cok detayını bilemeyecegim.Valla bilmiyorum ki..Çok çabaladılar şimdiye kadar ikiside ama zıplayamadılar..Karşı karşıyayken atlamadılarsa başka zaman atlamazlar diye düşünüyordum ben ama korktum şimdi bak
Daha dikkatli olucam canım..Çok teşekkür ederim yorumların için..egitim ve beceriyle de alakalı olabilir, benim dedigime bakmayın, babamın, yılda birkac kez kardescegizimle gorusebiliyorum, dolayısıyla cok detayını bilemeyecegim.
dediginiz gibi simdiye kadar atlamadıysa sorun olmaz sanırım ama yine de gozunuz ustunde olsun derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?