• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bu tavırlardan

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
Kızlar merhaba
Abimle eşi bize geldiler 1 haftadır bizdeler. Biz şehirde onlar ilçede yaşıyor.
Yengemin tavırlarından artık sıkıldım. Sürekli laf sokmalar memnuniyetsizlik.
yeğenim hasta olmuş bunun böyle olacağı belliydi. Buraya gelince çocuklar hasta oluyor demeler. Çocuğu biz hasta ettin sanki. Kapıları pat diye vurmalar bi tavırlar sabahtan beri.
doğru düzgün eline bişeye sürmez zaten. Annemle biz yapıyoruz.
banyo yapmış soğuk suda yıkanmış. Söylesene açarız ısıtıcıyı gereksiz gereksiz tavırlar, surat asmalar odamdan dışarı çıkmıyorum sırf onu görmemek için .çok bunaldım kaç gündür ya.artık gitsinler yani. Valla bir gün bi başlıcam. Sustukça tepemize çıktı.

Abinizin baskısıyla mı geliyor acaba? Bir meselesi varsa onunla çözmesi gerekiyor. Ben de yerinizde olsam olabildiğince az muhatap olurdum, saygısızlık seviyesinde laf ediyorsa da haddini bildirirdim. O evde misafir de sayılmazlar, hem yabancı değiller hem çok uzun süre kalıyorlarmış, eee siz de hizmetçileri değilsiniz. Anne-babanız rahatsız değiller mi bu durumdan?

Zorla getiriliyor demek ki baya da belli etmiş bence sen ona uyma ben zorla kaynanama götürülsem ki cocuk değilim zorla götüremez eşim beni.. Kaynanmlara surat asmak yerine eşime tavır alırım ama kaynanam eşime baskı yapıyor da eşim de bu yüzden götürmek istiyorsa yani arada kalmamak İcin o zaman bende elimi bir işe sürmem cok istiyor ya kaynana gelmemi güzel ağırlasın madem.. Tabi dediğim gibi eşimi gelip gitmiyorsun diye dolduran bir kaynanaysa bunu yaparım ve su an virüs varken sizde neden kalıyorlar ben hic kimseye gitmiyorum

Abinizin baskısıyla mı geliyor acaba? Bir meselesi varsa onunla çözmesi gerekiyor. Ben de yerinizde olsam olabildiğince az muhatap olurdum, saygısızlık seviyesinde laf ediyorsa da haddini bildirirdim. O evde misafir de sayılmazlar, hem yabancı değiller hem çok uzun süre kalıyorlarmış, eee siz de hizmetçileri değilsiniz. Anne-babanız rahatsız değiller mi bu durumdan?
Bence abininizin baskısıyla size geliyor o yüzdende kavga çıkarmaya çalışıyor.
Yani kavga çıkarcak sizde ona cevap verceksiniz sonrada abinize kavga ettik gitmicem diyip gelmicek size amaç bu
Muhtemelen yengeniz gelmek istemiyor. O yüzden bu tavırlar.
Aynen gelmek istemiyor belli benim istemem vardı o yüzden geldiler. Sağolsun yardım etti hakkını yiyemem.
Abimde kalmak istedi daha sonrasında ondan bu tavırlar o zaman abime yapsın tavrını ben çekmek zorunda değilim. Zorla tutmuyorum kapı açık. Annem de bıktı zaten onla aynı odada bile oturmak istemiyor mutfakta oturuyor kadın.
Aslında demek istesem derim laf sokmalarına cevap vermek istiyorum ama sorun olmasını istemediğim için susuyorum. Sorun yaratmayı seven bi insan değilim. Yüzyüze bakıyoruz sonuçta.

Zorla getiriliyor demek ki baya da belli etmiş bence sen ona uyma ben zorla kaynanama götürülsem ki cocuk değilim zorla götüremez eşim beni.. Kaynanmlara surat asmak yerine eşime tavır alırım ama kaynanam eşime baskı yapıyor da eşim de bu yüzden götürmek istiyorsa yani arada kalmamak İcin o zaman bende elimi bir işe sürmem cok istiyor ya kaynana gelmemi güzel ağırlasın madem.. Tabi dediğim gibi eşimi gelip gitmiyorsun diye dolduran bir kaynanaysa bunu yaparım ve su an virüs varken sizde neden kalıyorlar ben hic kimseye gitmiyorum
Annemgil gel diye baskı yapmadılar. Annemde istemiyor zaten onu.benim istemem vardı ondan geldiler. Sonrada geri dönmeyip kaldılar.
aynen gitseler ikide bir babam işten gelince babam için biz evdeyiz de babam işten geliyor deyip duruyor. Napalım almayalım mı eve. Abimde işe başlayınca eve almayacakmış öyle diyo. Hey allahım ya. Buna virüs bulaşsa bizden bilir gitsin o yüzden.

bence biran önce evlerine gitmeliler
abiniz ısrar neden ediyor acaba kalalım diye farklı şehirde mi oturuyorlar?
gerçi şimdi de nasıl gidilecek
araçları var mı?

Annemgil gel diye baskı yapmadılar. Annemde istemiyor zaten onu.benim istemem vardı ondan geldiler. Sonrada geri dönmeyip kaldılar.
aynen gitseler ikide bir babam işten gelince babam için biz evdeyiz de babam işten geliyor deyip duruyor. Napalım almayalım mı eve. Abimde işe başlayınca eve almayacakmış öyle diyo. Hey allahım ya. Buna virüs bulaşsa bizden bilir gitsin o yüzden.
Annen abine iyilikle söylesin virüs var diye bahane sunsun ve gönderin onları kendi başını yesin sinirini sizden cıkarmasın

Aman hiç takmayın boşverin afedersiniz ama ne bok yerse yesin bırakın kırsın kapıyı bacayı
Onun amacı başka
Asla ve asla kavga edip cevap verip ona istediğini vermeyin aksine daha iyi olun kudursun köpek
Sabır çekip duruyorum zaten aynı ortamda oturmuyorum ama insanında bi bam teli vardır ya en sonunda patlarsın o sınıra gelmem inş pazar günü gidecekler az kaldı

Abin darliyordur illa kalalım da kalalım diye kadın da sinirini böyle çıkartıyordur.
Ha yaptığı yanlış ama yapacak bisey yok gerekirse virüsü bahane edin evlerine yollayın hiç bi yerde huzursuzluk çıkmasın

bence biran önce evlerine gitmeliler
abiniz ısrar neden ediyor acaba kalalım diye farklı şehirde mi oturuyorlar?
gerçi şimdi de nasıl gidilecek
araçları var mı?
Babam götürecek pazar günü gidecekler
Onlar ilçede oturuyor 2 saat mesafe var
Zaten gelin hanım ben otobüsle gitmem dedi 😂😂

Öyle bir tanede bende vardı. Sayesinde 3 yıl abimle hiç konuşmadım. Ki çok iyi bir ilişkimiz vardı abi kardeş gibi değil sırdaş,arkadaş gibiydik.
Bunlar hep kıskançlık, hep aileyi ayırma çabaları.
Bende dedim ki kendi kendime geldiklerinde muhattap olmayayım. Odamda takılayım en fazla 1 hafta zaten. Onlar mutlu olsun yeter ki. Şimdi daha iyiyiz. Çok şükür. Ben yoksam kıskançlıkta yok 😂

Öyle bir tanede bende vardı. Sayesinde 3 yıl abimle hiç konuşmadım. Ki çok iyi bir ilişkimiz vardı abi kardeş gibi değil sırdaş,arkadaş gibiydik.
Bunlar hep kıskançlık, hep aileyi ayırma çabaları.
Bende dedim ki kendi kendime geldiklerinde muhattap olmayayım. Odamda takılayım en fazla 1 hafta zaten. Onlar mutlu olsun yeter ki. Şimdi daha iyiyiz. Çok şükür. Ben yoksam kıskançlıkta yok 😂
Yok bizim abimle öyle çok yakın ilişkimiz yok.
ben yeğenlerim için katlanıyorum. Gerçi buraya gelince çocuğuda dövüyor ondan çıkarıyor sinirini benimde onu dövesim geliyor o an 😡😡

Yok bizim abimle öyle çok yakın ilişkimiz yok.
ben yeğenlerim için katlanıyorum. Gerçi buraya gelince çocuğuda dövüyor ondan çıkarıyor sinirini benimde onu dövesim geliyor o an 😡😡

Sen yinede sabret görme. Sonuçta senin yeğenin onun çocuğu. Tamam doğru değil yaptığı ama farkındasın sana sinirlenip, eşine sinirlenip çocuklardan çıkardığının. En azından senden sebep olmasın.

Bak yine bir erkek saçmalığı. Kadın istemene gelmiş ne güzel kendin de söylüyorsun hakkını yemiyorsun yardım da etti diye. Abin hemen yüz bulup astarını istemiş kalalım demiş. İsteme bitince gitseler bunların hiçbiri olmayacaktı. Yok yok bu erkekler ayarı kaçırıyor.

görümceliğe mi gelinlik yapıyor. tek taraflı olmaz şimdi

Fazla yuz bulmus o hanim,bi canina okumak lazim ,sınır cizmek candir

Back
X