bıktım cidden

Inadini bilmiyorsunuz siz... yonetmeyi cok seviyor zaten tum kavgalarimiz beni yonetmeye calisip benim direnmemden kaynakli. Illa da ailemin yaninda kalican diye israr ederse ben boşanmayı tercih ederim diyorum

Bence boşanmayı çok dilinize dolamayın çok sağlıklı bulmuyorum

İşte benm eş çok anneci resmen tapiyo ona allahn belasi kadn ben nefret ediyorum çok numaracı dini çok kullaniyo ,o yüzden böleler zaten cinler buna biseyler teklif etmiş sana şunu bunu yaparz demişlerde eski evlerinde birsürü 3 harfliler varmsta yaa ben neler yaşadımm
Bisi dicem ne yasanmis olursa olsun sonucta o kadin sizin kocanızi doguran kadin kocanizin annesi bu uslup hic ama hic olmadi Allahin belasi kadin demek nedir.

Ayrıca siz de evlat yetirtiriyorsunuz ilerde ne olacaginizi bilemezsiniz.
1 yada 2 hafta disinizi sikamazmisiniz. O kadar mi nefret edilesi insanlar. Esinizin hatrina da gidemezmisiniz. 2 hafta idare edip biseyleri duymazdan gelirseniz eminim evliliginize olumlu yonden yansiyacaktir bu durum. Ki zaten oek kalmiyormussunuz arabaniz varmis.
Dediginiz hoca buyu vs vs seyleri bende yasadim ama kv ve esimle sımsıkı kenetlendik ve ne yasamis olursak olalim aştık problemlerimizi o konularda.
Yani 2 hafta esinizin ailesinin yaninda kalmaktan sa bosanmak daha mi iyi dediniz esinize pes dogrusu

Bide gerçekten isteğini işve cilve ile olayı çözebileni takdir ediyorum . Ben kocama böyle birşey yapsam yani bir konuda ikna için ‘Kafayı mı yedin napıyorsun sen saçma sapan’ der bana.
Açıkçası her erkekte öyle değil yani, en azından benim kocam , onu ikna etmek için işve cilve yaptığımı anlamayacak saflıkta biri değil :olamaz:

Milletin eşi saf olduğu için kanmıyor eridiği için kabul ediyor en azından benimki öyle... demek ki sizin yapınızda yok olsaydı baştan beri fark etmezdi bile karşınızda erir tamam derdi

Milletin eşi saf olduğu için kanmıyor eridiği için kabul ediyor en azından benimki öyle... demek ki sizin yapınızda yok olsaydı baştan beri fark etmezdi bile karşınızda erir tamam derdi

Benim eşim öyle şeylere erimiyor :KK70: çok şükür :KK70: istediğim herşeyi çata çat bazen kavga ile yapıyorum . Gerçi diğer türlü işim daha kolay olurmuş :KK66: tabi herkes başka .

Öyle bir ailesi olsaydı 3 haftanın 3’ünü de kendi ailemde geçirirdim.
Hizmetçilik anlayışı benim babannemde var ona göre iyi gelin eşittir köle gibi çalışan gelin. Uyuz.

Ortam noktam yok derken demek istedigim sey ortak bi düşüncem yok ortak bi zevkim yok ortak bi zihniyetim yok hayata dair en ufak bi ortak bakış açımız yok demek istedim.
Ayrica kendimi kimseden üstün gördüğüm falan da yok, şu anlattığım davranışlarını bi kere daha okuyun siz boyle insanlarla bi arada kalmak ister miydiniz? Kp gelsin yanınızda soyunup giyinsin, tam bebeğinizi yeni uyutmusken bağıra çağıra konusarak uyandirsin, uyarınca biz böyleyiz desin. Ha bide bebegi emzirdigimi bildigi halde musait olmadığımı bildiği halde daha doymadi mi diyerek bebeği alma amaciyla odaya dalsin. Bu durumda dönüp kendimde hata mı aramalıyım?
Siz sonuna kadar haklısınız, anlattıklarınızda ben kimseyi küçümseme gibi bir ifadenizi de görmedim. Diyelim ki eşinizin ailesi mükemmel insanlar, çok iyi anlaştığınızı varsayalım yine de istemiyorsanız gitmezsiniz eşinizin baskı yapması çok itici.

Istemedigin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin . Eşin seni buna mecbur edemez . Üç hafta uzun bir süre değil, yıllarca evinde yalnız kalan insanlar var .evinde yada başka bir yerde bekçiye ihtiyacın yok ,kimse yemez seni . Ne çocuksun ne hayvan ,sahiplendirilmek istemen çok saçma ve çirkin! Evimde kalıcam, çok canım isterse kendi aileme giderim ,sen dönünce de seninle birlikte ailene gideriz ,de ! Eşim böyle birşey için tartışma ortamı yaratıp, beni zorlasa ve her seferinde aynı şey olsa boşanırım, net ! Mal miyim ben ?!

Asla kalmazdım.
Kendi evimde kalırdım ne gerek var yahu çocuk muyum?
Ayrıca eşiniz siz yokken gidip sizin ailenizle 2 hafta yaşayabilirmiymiş?sorun bakalım bunu ne diyecek?
Mecbur değilsiniz, gitmeyin.
Bebeği bahane edin,evde rahat ediyoruz gece uyanıyor, rahatsız etmeyelim, bizde rahat edemeyiz vs diyerek.

Her şeyi geçtim de kimse beni istemediğim bir yere götüremez. Kalmaya da zorlayamaz. Eşim de olsa yalvarmam ya da dediğini yapmam. Kölesi miyim niye ikna ediyorum onu?

mecbur degılsınız gıtmeyın kalmayın hıc ne munasebet yahu zorunda mısınız bosverın
esınız ısrar ederse 2 hafta aılende 2 hafta aılemde kalalım ozaman sen kalırsan bende kalırım madem deyin konu kendılıgınden kapanır

Koskoca kadının nerede ne kadar kalacağına kocası mı karar verecekmiş? Eşiniz sizi anlamamakta ısrar ediyorsa, kimseye de gitmeyin, kalın evinizde. Ben olsam öyle yapardım. Eşinizin ailesini okudukça bunaldım valla. Eşimin ailesi genelde iyi insanlar olmalarına rağmen, kendi sülalerini övmeyi çok severler, bir de sürekli kim ev almış, neresini yaptırmış, kimin çocuğu nerede işe girmiş gibi boş muhabbetler... Valla insan 3-4 günde kafasını duvarlara vurmak isteyecek kadar yılıyor böyle muhabbetlerden. Bir de sizin eş ailesi gibi olsalar, 2 hafta kalmamı sağlamak için önce öldürmeleri gerekir. :silah:

Gitmeyin kalmayin anlattiklariniz basit seyler degil
Atletle gezene dayanamam sen soyunmaktan bahsediyosun bi bile gitmemek icin yeterli

Gitseniz donuste esinizle araniz bozulacak orada yasadiklarinizdan gitmeseniz gene bozulacak ama toplamasi kolay

Mecbur degilsiniz mecburda birakilamazsiniz

Esimi opup basima koymak istiyorum su an.
Bence yumuşaklık kotu birsey değil. Esiniz hangi dilden anliyorsa o dilden konusun. Neticede sizin menfaatiniz soz konusu. Inatlasinca ters tepiyorsa, kedi gibi konuşun. Guzel sozler soyleyin. Yabanci degil ki sizin kocaniz o

Geline hizmet edecek gözüyle bakıp laf sokuyorlarsa ona ne yapacak peki?konu sahibi bunlardan da bahsetmiş.

Eğer hizmet edecek gözüyle bakıyorsa hizmet etmeyeceğini açıklayabilir. Ama benim bahsettiğim üstten bakma başka bi boyut. madem öyleler deyip insanları beğenmemek gibi...
insanların farklı kültürden bi araya gelip anlaşması kolay değil. her konuda da anlaşmak gerekmiyor zaten. uslubunca kendi sınırlarınızı çizersiniz. ama benim demek istediğim burda esas sorun farklı olmaktan ziyade üstünlük mücadelesi olduğundan sanırım. o yüzden bu şekilde yorum yaptım

Ortam noktam yok derken demek istedigim sey ortak bi düşüncem yok ortak bi zevkim yok ortak bi zihniyetim yok hayata dair en ufak bi ortak bakış açımız yok demek istedim.
Ayrica kendimi kimseden üstün gördüğüm falan da yok, şu anlattığım davranışlarını bi kere daha okuyun siz boyle insanlarla bi arada kalmak ister miydiniz? Kp gelsin yanınızda soyunup giyinsin, tam bebeğinizi yeni uyutmusken bağıra çağıra konusarak uyandirsin, uyarınca biz böyleyiz desin. Ha bide bebegi emzirdigimi bildigi halde musait olmadığımı bildiği halde daha doymadi mi diyerek bebeği alma amaciyla odaya dalsin. Bu durumda dönüp kendimde hata mı aramalıyım?

sizin için de normal insan için de kabul edilebilir olmayabilir davranışları.
ama burda esas sorun sizin onlardan kendinizi ayrı görmeniz diye düşünüyorum. onlar da size büyüklük taslıyor demissiniz. yani üstünlük mücadelesi esas mesele.

mesela size uymayan bisi musait değilken odaya girildiyse bi sonraki kez kapıyı kilitleyin. o olmazsa arkanız dönuk oturun ya da emzirmeye giderken haber verin ben simdi emzirmeye gidiyorum bitince gelirim gibi . ne bileyim .
farklı kültürden insanlarla anlaşmak zor. sizi hizmet gördürmek istiyorlar mesela. bunu açıkça net şekilde ama laf sokup üstten bakmadan yapmak mümkün. mesela öbür gelini övün. ama ben öyle görmedim pek yapamıyorum deyin. kusura bakmayın beklentiniz olabilir ama ben yapamıyorum bana ağır geliyor deyin.
demek istediğim anlaşmak niyetiniz varsa sevmeseniz de huyuna gidebilirsiniz. sevmek zorunda degilsiniz. ama gerginlik size esinize ve cocugunuza da yansır.
haddimi aştıysam ve sizi sinirlendirdiysem özür dilerim. benzer süreçleri ben de yaşıyorum. kayinvalidem mesela torununa memesini verdi, hala gozumun önünden gitmez. ama ne yapayım. bu onun aşağılık geri olduğunu göstermez. ama benim değerlerimle görgumle uymuyorsa usulünce muamele etmeye çalışmam gerekiyor . ben de basta ustten baktim ama cozum ve gecim orda degol
o yüzden yazdım.
ferahliklar dilerim

Gururunuza yediremediğiniz şeyi...cilveyi...ve eşinize ailesini asla kötülemeyeceksiniz...asla buraya yazdığınız düşüncelerinizin olduğunu bilmeyecek diyeceğim ama bence çoktan söylediniz
1 senedir kavgasini ediyoruz bu düşüncelerin. Kalmak istemeyince niye diye soruyor mecburen konusuyorum anlatiyorum ama anlamiyor ki keske anlasa

Back
X