- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
Ortam noktam yok derken demek istedigim sey ortak bi düşüncem yok ortak bi zevkim yok ortak bi zihniyetim yok hayata dair en ufak bi ortak bakış açımız yok demek istedim.ortak noktanız var: eşiniz
onların yetiştirdiği o kültürden çıkan biriyle evlisiniz
ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz
geçinmeye niyetiniz varsa geçinebilirsiniz
kibir üstten bakma en büyük ego göstergesi ve en büyük yanılgısı insanin
belki bu yönünüzle yüzleşmeniz için bi fırsat olur bu konu. gözünüzü başkalarına değil kendinize çevirirseniz o kadar rahatsız da etmez onların halleri ve yaptıkları. ben neden ofkeleniyorum ben neden hemen sabırsızlanıyorum aile huzurum için ne yapabilirim vs vs
kendinizi üstün görüyorsanız su saydığımız tüm meselelerden en vahimi bu
ama onlar da öyle derseniz de her köyün kendi bacağından asılır diyeceğim. siz ancak kendiniz e yardim edebilirsiniz. bırakın onlar da niyetleri varsa kibir öfke huysuzluk gibi yönleriyle kendileri yüzleşsin vakti gelince
Ayrica kendimi kimseden üstün gördüğüm falan da yok, şu anlattığım davranışlarını bi kere daha okuyun siz boyle insanlarla bi arada kalmak ister miydiniz? Kp gelsin yanınızda soyunup giyinsin, tam bebeğinizi yeni uyutmusken bağıra çağıra konusarak uyandirsin, uyarınca biz böyleyiz desin. Ha bide bebegi emzirdigimi bildigi halde musait olmadığımı bildiği halde daha doymadi mi diyerek bebeği alma amaciyla odaya dalsin. Bu durumda dönüp kendimde hata mı aramalıyım?