Bıktım artık bu tavırlardan

Kızlar merhaba
Abimle eşi bize geldiler 1 haftadır bizdeler. Biz şehirde onlar ilçede yaşıyor.
Yengemin tavırlarından artık sıkıldım. Sürekli laf sokmalar memnuniyetsizlik.
yeğenim hasta olmuş bunun böyle olacağı belliydi. Buraya gelince çocuklar hasta oluyor demeler. Çocuğu biz hasta ettin sanki. Kapıları pat diye vurmalar bi tavırlar sabahtan beri.
doğru düzgün eline bişeye sürmez zaten. Annemle biz yapıyoruz.
banyo yapmış soğuk suda yıkanmış. Söylesene açarız ısıtıcıyı gereksiz gereksiz tavırlar, surat asmalar odamdan dışarı çıkmıyorum sırf onu görmemek için .çok bunaldım kaç gündür ya.artık gitsinler yani. Valla bir gün bi başlıcam. Sustukça tepemize çıktı.
Aynı durumu yaşıyorum aslında. Yengem abimin zoruyla geliyor bize genelde bunu fark edebiliyorum. Ayrıca daha öncesinde anneme bana sizi sevmiyorum gibi tuhaf itiraflarda bulunan bi kadın. Bu yüzden pek beklentim yok. Laf ettiğinde gerekeni söylüyorum ve verdiği sinirli cevaplara gülüyorum bu onu sinirlendiriyor ve ben mutlu oluyorum fkntkdmfkdmtnfn

Aynı durumu yaşıyorum aslında. Yengem abimin zoruyla geliyor bize genelde bunu fark edebiliyorum. Ayrıca daha öncesinde anneme bana sizi sevmiyorum gibi tuhaf itiraflarda bulunan bi kadın. Bu yüzden pek beklentim yok. Laf ettiğinde gerekeni söylüyorum ve verdiği sinirli cevaplara gülüyorum bu onu sinirlendiriyor ve ben mutlu oluyorum fkntkdmfkdmtnfn
Gülme işini bende düşünüyorum yapmayı aynen daha çok sinir eder insanı rn güzel cevap aslında umrumda değilsin ne dersen de mesajı veriyor 😂😂

Ya anlatiminizda tam net ifade edemeyeceğim ama masum da olmadığınızi gosteren bi üslup var.. kadının abinin baskisiyla geldigi cok net. Oncesinde ne oldu da bu kadin bu kadar duramayacak hale geldi arabayla eve dönme istegini bile igneleyici bi üslupla anlatiyorsunuz
Salgin var ortaklıkta tabi ki otobusle gitmem diyecek kadin bunda gulen surat emojisi koyarak guya kadinin istekleri bitmiyormus izlenimi verecek ne var? Benim istememde yardima gelen insan ne yapsa bana batmaz, insan olmak bu duyguyu getirir cunku
Ben sizi hakli bulmadim dahasi anlatmadiginiz bi sürü ayrıntı olduğuna da eminim

Tamam dogru konustun yerlerde var ama yanlis konustun yerlerde muakkak var git abinle konus nedir bunun sikintisi de oda yengenle konusur giderler oda merakli deil gelmek istemedigi belli ama sende çok masum deilsin cicikiz

Hem sizde misafir kalıyor, yiyor içiyor faydalanıyor. Hem de surat asıp trip atıyor he, basbaya nankör.
1 hafta mı?😒 3 gün olsa çıldırırdım bu tavırlara.iyi dayanıyorsunuz valla. Devam ederse bir köşeye çekin, nedir bu tavrın falan diyin üslubunca bence.

Bak yine bir erkek saçmalığı. Kadın istemene gelmiş ne güzel kendin de söylüyorsun hakkını yemiyorsun yardım da etti diye. Abin hemen yüz bulup astarını istemiş kalalım demiş. İsteme bitince gitseler bunların hiçbiri olmayacaktı. Yok yok bu erkekler ayarı kaçırıyor.
Annelerinin yanında falan kendinilerini padişah zannediyorlar herhalde evde karısı annesi kızkardeşi olunca herkes bana pervane diyemi düşünüp şımarıyorlar ki.. bilemedim. Bak sinirlendim. Ciddenn erkek saçmalığı. Git evine iste isteme olmus daha neden essegin kulağına havuç suyu sıkıyorsun be adam 🤣🤣

Otobüsle gitmek istemesi bana çok normal geldi, sizin için mecburiyetten gelmiş ve virüs kapmak istememekte haklı. Ayrıca karantina soylentileri var, oyle bir durumunda sizinle kalma düşüncesi hoşuna gitmiyordur. Evine gidip bu kötü donemi evinde gecirmek istiyordur

Istemenize yardım etmiş ama artık haklı olarak evine gitmek istiyor buda bi şekilde size yansıyor. Abinin saçmalığı ne gerek var huzursuzluga.

Annenizin mutfakta oturmasi sizin odadan cikmamaniz, abiniz rahatsiz olmuyor mu bu durumdan?

Erkeklerdeki fazla ısrar bazen bu surat asışlara sebep oluyor maalesef. Biraz empati yapın. Eşler bu noktada ikisi iletişebilse inanın böyle olmayacak durumlar.

Yahu bu ortamda tabi ki otobüsle dönmek istemeyecek, evden bile çıkmayın diyorlar. Abinizin bir hafta zorla oturtması tam bir fiyasko.

Öte yandan abinizle olan meselesinde sinirini sizden çıkarması da çok yanlış. Kavga çıkarsa bu sefer daha büyük problem.

Bu pazarı bir atlatın, abiniz yine gelelim derse kibarca reddedin onda yine gelme potansiyeli görüyorum. 🤦‍♀️

Yengenizle ise ne kadar uzak mesafe o kadar düzgün giden ilişki.

Annelerinin yanında falan kendinilerini padişah zannediyorlar herhalde evde karısı annesi kızkardeşi olunca herkes bana pervane diyemi düşünüp şımarıyorlar ki.. bilemedim. Bak sinirlendim. Ciddenn erkek saçmalığı. Git evine iste isteme olmus daha neden essegin kulağına havuç suyu sıkıyorsun be adam 🤣🤣

Aynen de öyle sonra gelin kapı çarptı surat astı oluyor. 😀😀

Babam götürecek pazar günü gidecekler
Onlar ilçede oturuyor 2 saat mesafe var
Zaten gelin hanım ben otobüsle gitmem dedi 😂😂

Normal değil mi otobüsle gitmek istememesi
İnsanların sağlığı söz konusu bunda gülecek ne var üstelik çocukta varken
Sorun sadece ağabeyinizin ayarsızlığı
Kadın açıkça evine gitmek istiyor, zor zamanlar geçiriyoruz, belki evinde bir hazırlık yapmak istiyor, belki rrahat edemiyor kalabalıkta bunun anlaşılmaz bir yanı yok

Gülme işini bende düşünüyorum yapmayı aynen daha çok sinir eder insanı rn güzel cevap aslında umrumda değilsin ne dersen de mesajı veriyor 😂😂
Siz yine de Abinizin hatrına aranızı bozmayın.
Öncelikle sizin için geldiklerini unutmayın.

Kendi düzenini,evini özlemesi çok normal evet davranışları fevri olabilir fakat siz artık onunla da bir ailesiniz siz hiç mi evde trip yapmıyorsunuz,hiç mi fevri hareketleriniz yok? olabilir yani..

Sizin için gelmiş neden oda da onunla oturmuyorsunuz ? Anneniz ayrı kaçıyor siz ayrı.. olur mu öyle? Belki istemediğinizi o kadar belli ediyorsunuz ki kadın da bu hareketleri yapıyor.
Sabırlı olmalısınız çünkü sizin için orda!

Ve siz de bir gün bir aileye katılacaksınız belki benzer şeyleri yapıp aynı tepkilerle karşılaşabilirsiniz..
Sabırla uğurlayın gitsinler..

Yengenizle daha onceden sorunlar vardir yoktur onu bilemem.ama.benice yengenizin tek derdi korona virus endisesi ve cok da hakli.Babaniz ise gidiyormus kadin cocugunu ve kendini evinde korumak.istiyor bu burdan bile anlasiliyor yani.Ben olsam.bende yengeniz gibi davranirdim kocam israrla beni orda tutsa.Kusira bakmayin hakli.bulmadim sizi.Abinizle konuşun gitsinler en uygunu bu

Back
X