Öyle diyince alaycı alaycı gülüyor ses çıkarmıyor . Bu telefon olayı olmasaydı ben alışmıştım huylarına telefon olayı beni üzdü . Bidaha boyle bisey yapabilirmi . Asla izin vermem . Cunku ne olduğunu anlamadım neye uğradığımı sasirdimKaynının yüzüne söyleyeceksin o zaman, sizi evimde bu kadar sıklıkla ve çat kapı görmek istemiyorum diyeceksin.
Gelmek istiyorsanız da bir telefon açıp müsait miyiz değil miyiz diye sorup öyle gelsinler.
eltin calisiyosa kocasi yardim eder.cunku malesef ev hanimlarina esler pek yardim etmiyor.guya erkek eve ekmek getirmekle,kadin evi cekip cevirmekle yukumlu oluyor.Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
Öyle diyince alaycı alaycı gülüyor ses çıkarmıyor . Bu telefon olayı olmasaydı ben alışmıştım huylarına telefon olayı beni üzdü . Bidaha boyle bisey yapabilirmi . Asla izin vermem . Cunku ne olduğunu anlamadım neye uğradığımı sasirdim
Evlendiğimden. Cocuk yapıyorum . :) bir i 5 yasında biri 3 yasında biride birbucuk yasında . Dedikodu yapmak icin beni sevmiyorlar . Evlendim evleneleli benle uğraşıyor . Esim laf söylüyor . Biraz iyi oluyorlar . Yine eski hallerine donuyorlar .resmen delileryani nasıl kendiniz bu kadar ezdirebiliyorsunuz?
nasıl bu kadar pasif kalıyorsunuz anlayamıyorum
zaten konu sahibinin yazdığından hiç bir şey anlaşılmıyor
yok surat astım yok ağladım olmuyor kaynımın çocuğu geldi zır zır zile bastı sanki ipucu toplama oyunundayız
asıl senin kaynın nasıl utanmadan senin evini videoya çekip bunu elaleme gösterebiliyor ?
ev bu mahremiyeti vardır
kimsenin izni olmadan evini yurdunu çocuğunu çekemezsin
sorular sorular
25 yaşına üç çocuk nasıl sığdırmışsınız?
45 yaşında ki adam nasıl ergenlerin yapmayacağı şeyler yapıyor?
bu kk da daha ne kadar çeşit insan okuyacağız?
insan başkasının evinin içini çekmesinde ki amaç nedir ?
sizi boşatmak mı istiyorlar ? Mahkemeye mi verecekler?
yoksa karısıyla eh ehh hanım görüyon mu biz ne temiziz eltin nasıl pis mi diyor ?
insan uygun olmadığı bir anda evinin kapısını niye açmaya zorlanır?
sizin koca iskele direği mi abi ne çekiyorsun buyur ne istiyorsun diyemiyor mu?
sen dilini mi yuttun yoksa korkudan ödün mü patlıyor ağzını açıp carlayamıyorsun?
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
Hayır eltin ev hanımı . Kaybım seviyor evle uğraşmayı . Tamirini pazarını elektriğini. Hepsini yağ alır şişelere dökme gorevi kaynimin. Birsuru şey var . Benim esim kose yastığı . Evde bisey bozulur . Ben tamirci çağırım .pazara ben giderim . Sabah evde çocuklarla uyur pazarı ben yaparım . Gelir bide kahvaltı hazırla cocukları doyur . Resmen suyum çıkar . Bebeğe meme ver . Esimin ailesi sen nayapiyorsunki bizim zamanımızda biz neler yapardık . Esimi daha kose yastığı yaparlarlar . Eğer adamın biraz yasaklanacağı varsa .eltin calisiyosa kocasi yardim eder.cunku malesef ev hanimlarina esler pek yardim etmiyor.guya erkek eve ekmek getirmekle,kadin evi cekip cevirmekle yukumlu oluyor.
çocuğu salarsan çayıra mevlam kayıra diye
tabii geldiklerinde ev tertemiz olur çocuğun orada burada hiç mi bir oyuncağı olmaz?
ev temizlenir ama dağılır illa bir şekilde
ama çocuğu sokağa bırakıp baban gelene kadar gelme diye büyütürsen evinde müzelik gibi pırıl pırıl olur tabii
Sende sinirlen ne hakla evimi çekiyorsun videoya de bi daha da kapıyı açma valla ben olsam çok kızarımBeni aileye rezil etmek icin bak dağınık bak biz temiziz. Beni dedikodu etmeye bayılıyorlar .koz ellerine gecti
terbiyesiz sizsiniz hanım efendiHey allahim kafalara gel ya. Saldim cayira mevlam kayira diyo baban gelene kadar gelme diyosunuz? Nasi bu kadar emin oluyosunuz acaba bu sekilde oldugundan? Iki terbiyesiz bir olmussunuz birbirinizi destekliyosunuz. Bahsettigim insan ANNEM dogru konusun bu yuzden. Biri der ben annenizin focuklari sokakta buyuttugunu bilmiyodum. Bu nasi bi terbiyesizliktie ya. O sokakta buyuttu cocuklarini ve oyle saldim cayira meylam kayira dediginiz insan sizin cocuklarinizi egitecek 2 ogretmen bir akademisyen yetistirdi turkiyenin en guzel universitelerinde. O insan sizi yuz kere cebinden cikarir. Annem dememe ragmen hala sacma sapan konusuyosunuz.
terbiyesiz sizsiniz hanım efendi
kimseyi desteklediğim falan yok
demin siz de başkalarının annesi olan bir insana tuvalet temizliği çok önemli yazık çocuklarınıza deyip laf atarken terbiyesiz olmadınız
ama başkası annenize çocuğunu sokakta büyütmüş deyince yardırıyorsunuz
kendinize yapılan rahatsız ediyorsa siz de başkasına yapmayın
Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
Haha ay cok guldum gercekten hatta anneme okudum bir de birlikte gulduk. Benim dedem askerligini istanbulda yapmis 20 yasinda gencken gelip burda kalmis bi daha donmemis. Anlayacagin benim annem ve babam da istanbulda dogma buyume. O sebeple yani kirsal kesimde buyutmuyo cocugu yani. Istanbulun gobeginde buyutuyo hatta. Sokakta da buyutmuyo az biraz deneyimliyseniz zaten cocugun sokakta buyumeyeceginden haberinizin olmasi lazim. Suan bile yegenlerim evimize geldiginde istedigini yapar ama olmicak seyler istediginde de neden o seyi yapmamasi gerektigini ona anlatiriz o da evet haklisin der. Ben de egitimciyim bu arada o sebeple size de diyorum ki lutfen cocuklarinizi disari cikarin. Temizlik kisiye bagli bir sey anladiniz mi? Yani gayet istendiginde temiz olunabilir. Tabiki cocuk evin duvarlarina yazacak ama cocuk icin ayrilan bolum olur oraya yazilir oyle her suvara da yazilmaz sonra misafirlige gittiginde zor alirsiniz elinden o kalemleri. Her neyse. Ayrica super anneler oldugunuz icin cocugu madem disari cikarmaya korkuyosunuz cocugunhzla, cocuklarinizla birlikte cikip birlikte bir seyler paylasin. Ben de tekrar ediyorum temizlik insanin icinde olur icinde olmayan zaten pistir kokar o lavabolar o hijyensiz lavabolarda da cocuk mahvolur ayy cok fena her neyse gercekten. Polemik yasak
terbiyesiz sizsiniz hanım efendi
kimseyi desteklediğim falan yok
demin siz de başkalarının annesi olan bir insana tuvalet temizliği çok önemli yazık çocuklarınıza deyip laf atarken terbiyesiz olmadınız
ama başkası annenize çocuğunu sokakta büyütmüş deyince yardırıyorsunuz
kendinize yapılan rahatsız ediyorsa siz de başkasına yapmayın
Afedersiniz de herkes anneniz gibi mi olmak zorunda, yatak toplanmamis,tezgah karışık diye kimsenin çocuğu kokusmus olmaz siz merak buyurmayin.... herkesin hayatı kendine, kimseyi ilgilendirmez...temizlik anneden geçiyorsa laf yetiştirme,sürekli nasihat verme huyu kimden geçiyor acabaEvim cok daginik yetisemiyorum demissiniz merakettim calisiyo musunuz? Dicem ama hayir 3 cocukla calismiyosunuzdur bunu soylediginize gore. Benim annem 6 cocukla ki 4 u erkek hepimizin yas araligi 3-4 maksimum hem calisir hem evi bal dok yala olurdu. Yapan yapiyo valla hatta annemin temizligi titizligi butun cocuklarinda vardir. Bu arada annenin temizligi direk cocuga geciyo cocuk ne goruyosa o cunku ilerde kokusmus bi sekilde gezen ergen cocuklariniz olmasin istiyosaniz cocuga daginikligi pisligi alistirmayin. Ayrica evet kayin sacmalamis eger ki samimi degilseniz ha yok zaten samimiyseniz bilemiyorum saka olsun diye de yapmis olabilir.
Bak bu dikkatimden kaçmış eşi evde yokken kayni geliyormuş valla ayip denen bir sey var konusahibi ( C Cansu098 )eşin evde yokken kayninin bu kadar gelmesi ayip kusara bakma biraz agir olcak bu birazcik namus meselesi ara kendi aileni kaynim esim evde yokken sik sik geliyor de esinin ailesine iyi bir göz dagi versinler esinle konusunlar kizimizi koruyomuyasan sahip cikmiyorsan sen nasil kocasin desinler ben HIC BIR BABANIN ANNENIN BU DURUMA SESSIS KALACAGINI SANMIYORUM hakikaten kocam tam bir köşşe yastıgimisSuçlu sensin kızım bu kadar basit.İnsanları böyle tepene çıkartırsan olacağı budur.Konuyu üşenmedim baştan sona okudum.Hep ağladım zırladım,ağladım zırladım başka bir şey yok.Sen böyle ağlamaya devam edip,sesini çıkartmadıkça daha çok ağlarsın.Kaynının sürekli senin evine gelmesi bile hoş bir şey değil.Ne işi var elin adamının senin evinde? Kaynın dediğin nedir ya? Kocanın kardeşi alt tarafı.Sanki senin neyin oluyor da bu kadar sık geliyor evine? Öncelikle buna bir çözüm bul.Kocan evde yokken gelmesin ya,onu her dakika misafir etmek zorunda mısın sen? Söyle kocana istemiyorum,ya sen uyar ya da ben açmayacağım kapıyı de.Eğer ki tekrar bu video muhabbeti olursa, × abi hemen kaldır o telefonu,yoksa gerçekten kalbini kırarım,bu ne hadsizliktir böyle,benim evimi kafana göre çekemezsin diyeceksin.Dilin yok mu ya senin? Şu cümleyi kurmak bu kadar zor mu? Hadi ona diyemedin,ara kaynananı,anne bu ne demek oluyor böyle? Söyle oğluna bir daha kesinlikle istemiyorum böyle bir şey,ya hareketlerine dikkat etsin ya da benim evime gelmesin de.Hiçbir şey yapamıyorsan,sök kapının zilini istedikleri kadar çalsınlar,açma.Ver kocanın eline anahtar o girsin eve.Sen kimseye açma kapıyı.Ev telefonu varsa onun da fişini çek,cep telefonunuda uçak moduna al tamamdır.Onlara hesap vermek zorunda mısın sen? Hastaydım yatıyordum kusura bakmayın,müsait değildim kapıyı açmak istemedim kusura bakmayın.Yapacağın bu.Yapamıyorsan otur ağla yani diyecek başka şeyim yok.
Maalesef canım , garezi varmış , 23 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim hastaneye 10 dk kupona geldi laf sokup gitti , akşamında da arkadaşlarıyla poker partisi yapmış , Oğlumu kaybettiğimden beri hiç arayıp sormam , şimdi de hamileyim beni arar arada sadece nasılsın iyi misin ? Eşimi aradığında 2 aydır size geleceğim müsait bir zaman belirleyin geleyim diyormuş, eşime dedim istersen çağır benim için farketmez, çağırmadı annesini, muhatap olmamak en iyisi , şaşırdığım tek nokta böyle bir anneden böyle bir eşim nasıl çıktı :))iyi yapmissin hayir konu sahibi alip carpsa o telefonu is kökten cözülcek. bide senin kayinvalidenleri anlamadim kanaman var diyomussun senin huc kalkmaman lazim bide ev islerini esek gibi yapacaksin ne denek KAYINVALIDENIN KARNINDAKI COCUGA KASTI MI VARDI. allah insanlara vicdan merhamet versin
Evet sen hakliymissin. Hijyenik lavabolar çok önemli pis olursa çocuk yıkanamaz orada. Hele lubele lup lup lup.
Hadi bakalım buna cevap ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?