Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Öyle diyince alaycı alaycı gülüyor ses çıkarmıyor . Bu telefon olayı olmasaydı ben alışmıştım huylarına telefon olayı beni üzdü . Bidaha boyle bisey yapabilirmi . Asla izin vermem . Cunku ne olduğunu anlamadım neye uğradığımı sasirdim

eltin calisiyosa kocasi yardim eder.cunku malesef ev hanimlarina esler pek yardim etmiyor.guya erkek eve ekmek getirmekle,kadin evi cekip cevirmekle yukumlu oluyor.

Öyle bir durumda telefonu al, duvara çarp... Sonra kırılan telefonu ver, böyle çek evi de.
Saygısız terbiyesiz adi bir adammış be

Evlendiğimden. Cocuk yapıyorum . :) bir i 5 yasında biri 3 yasında biride birbucuk yasında . Dedikodu yapmak icin beni sevmiyorlar . Evlendim evleneleli benle uğraşıyor . Esim laf söylüyor . Biraz iyi oluyorlar . Yine eski hallerine donuyorlar .resmen deliler

eltin calisiyosa kocasi yardim eder.cunku malesef ev hanimlarina esler pek yardim etmiyor.guya erkek eve ekmek getirmekle,kadin evi cekip cevirmekle yukumlu oluyor.
Hayır eltin ev hanımı . Kaybım seviyor evle uğraşmayı . Tamirini pazarını elektriğini. Hepsini yağ alır şişelere dökme gorevi kaynimin. Birsuru şey var . Benim esim kose yastığı . Evde bisey bozulur . Ben tamirci çağırım .pazara ben giderim . Sabah evde çocuklarla uyur pazarı ben yaparım . Gelir bide kahvaltı hazırla cocukları doyur . Resmen suyum çıkar . Bebeğe meme ver . Esimin ailesi sen nayapiyorsunki bizim zamanımızda biz neler yapardık . Esimi daha kose yastığı yaparlarlar . Eğer adamın biraz yasaklanacağı varsa .

Arkadaslar yorumlarınızı dikkate alıcım . Yardımlarınız icin cok tesekürler . Inanın biraz rahatladım bu gun . Burda sizlere cvp verince sanki biriyle konuşur gibi . Cok rahatım en azından ağlamıyorum . :))) bu siteyi cok seviyorum

Hey allahim kafalara gel ya. Saldim cayira mevlam kayira diyo baban gelene kadar gelme diyosunuz? Nasi bu kadar emin oluyosunuz acaba bu sekilde oldugundan? Iki terbiyesiz bir olmussunuz birbirinizi destekliyosunuz. Bahsettigim insan ANNEM dogru konusun bu yuzden. Biri der ben annenizin focuklari sokakta buyuttugunu bilmiyodum. Bu nasi bi terbiyesizliktie ya. O sokakta buyuttu cocuklarini ve oyle saldim cayira meylam kayira dediginiz insan sizin cocuklarinizi egitecek 2 ogretmen bir akademisyen yetistirdi turkiyenin en guzel universitelerinde. O insan sizi yuz kere cebinden cikarir. Annem dememe ragmen hala sacma sapan konusuyosunuz.

Bence açık ol birgün de kapıyı açma daha sonra mğsait olmuyorum arayıp gelirsen daha iyi olur de. Ben kendi aileme bile öyleyim. Yalnızlığı kafa dinlemeyi kendi kendime kızımla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum. Ben evlendiğim ilk zamandan demiştim arayında gelin müsaitsem kabul edebilirim diye çünkü bende ev dağınıkken misafir kabul etmek istemiyorum. Bunu açık açık konul ve kurtul ölmezsin yaa. Hem kaynında haddini bilir biraz belki.

terbiyesiz sizsiniz hanım efendi
kimseyi desteklediğim falan yok
demin siz de başkalarının annesi olan bir insana tuvalet temizliği çok önemli yazık çocuklarınıza deyip laf atarken terbiyesiz olmadınız
ama başkası annenize çocuğunu sokakta büyütmüş deyince yardırıyorsunuz
kendinize yapılan rahatsız ediyorsa siz de başkasına yapmayın

Suçlu sensin kızım bu kadar basit.İnsanları böyle tepene çıkartırsan olacağı budur.Konuyu üşenmedim baştan sona okudum.Hep ağladım zırladım,ağladım zırladım başka bir şey yok.Sen böyle ağlamaya devam edip,sesini çıkartmadıkça daha çok ağlarsın.Kaynının sürekli senin evine gelmesi bile hoş bir şey değil.Ne işi var elin adamının senin evinde? Kaynın dediğin nedir ya? Kocanın kardeşi alt tarafı.Sanki senin neyin oluyor da bu kadar sık geliyor evine? Öncelikle buna bir çözüm bul.Kocan evde yokken gelmesin ya,onu her dakika misafir etmek zorunda mısın sen? Söyle kocana istemiyorum,ya sen uyar ya da ben açmayacağım kapıyı de.Eğer ki tekrar bu video muhabbeti olursa, × abi hemen kaldır o telefonu,yoksa gerçekten kalbini kırarım,bu ne hadsizliktir böyle,benim evimi kafana göre çekemezsin diyeceksin.Dilin yok mu ya senin? Şu cümleyi kurmak bu kadar zor mu? Hadi ona diyemedin,ara kaynananı,anne bu ne demek oluyor böyle? Söyle oğluna bir daha kesinlikle istemiyorum böyle bir şey,ya hareketlerine dikkat etsin ya da benim evime gelmesin de.Hiçbir şey yapamıyorsan,sök kapının zilini istedikleri kadar çalsınlar,açma.Ver kocanın eline anahtar o girsin eve.Sen kimseye açma kapıyı.Ev telefonu varsa onun da fişini çek,cep telefonunuda uçak moduna al tamamdır.Onlara hesap vermek zorunda mısın sen? Hastaydım yatıyordum kusura bakmayın,müsait değildim kapıyı açmak istemedim kusura bakmayın.Yapacağın bu.Yapamıyorsan otur ağla yani diyecek başka şeyim yok.

Boş yere kendini üzüyorsun.Haklısın ben de kızardım.Ama bu tepki koyulacak bir şey.İnsanlara sen ben gibi insanlar hayır diyemedikçe kendileri kırılıyorlar işte.Lütfen böyle şeylere kalkışma.Bak burası benim evim benim özelim.Hoşlanmıyorum.De eşinizin abisi olabilir.Ama bu kadarına hakkınız var.Aslında eşiniz nasıl sessiz kalıyor.

Yazdigim seyi duzgun okuyun. Ben orda temiz olmayan evlerden ve o evlerdeki cocuklardan bahsettim direk sahsina soylemedim. Ben o hanimla konusurken araya girip bana laf atan da sizsiniz.

ne demek ne diyebilirim? valla apartmanı ayağa kaldırırım. evim benim mahremim.. donum sütyenim belki kurusun diye kalorifere filan astım yani olur nasıl habersiz gelir anasını ararım sen ne terbiyesiz insan yetiştirmişin diye.. tabi sonradan olucaklara da katlanmak lazım :)

Evet sen hakliymissin. Hijyenik lavabolar çok önemli pis olursa çocuk yıkanamaz orada. Hele lubele lup lup lup.
Hadi bakalım buna cevap ver.

Ben sana cevaplarını yeni okudum. Güzel cevap helal olsun.

Afedersiniz de herkes anneniz gibi mi olmak zorunda, yatak toplanmamis,tezgah karışık diye kimsenin çocuğu kokusmus olmaz siz merak buyurmayin.... herkesin hayatı kendine, kimseyi ilgilendirmez...temizlik anneden geçiyorsa laf yetiştirme,sürekli nasihat verme huyu kimden geçiyor acaba

Bak bu dikkatimden kaçmış eşi evde yokken kayni geliyormuş valla ayip denen bir sey var konusahibi ( C Cansu098 )eşin evde yokken kayninin bu kadar gelmesi ayip kusara bakma biraz agir olcak bu birazcik namus meselesi ara kendi aileni kaynim esim evde yokken sik sik geliyor de esinin ailesine iyi bir göz dagi versinler esinle konusunlar kizimizi koruyomuyasan sahip cikmiyorsan sen nasil kocasin desinler ben HIC BIR BABANIN ANNENIN BU DURUMA SESSIS KALACAGINI SANMIYORUM hakikaten kocam tam bir köşşe yastıgimis

Maalesef canım , garezi varmış , 23 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim hastaneye 10 dk kupona geldi laf sokup gitti , akşamında da arkadaşlarıyla poker partisi yapmış , Oğlumu kaybettiğimden beri hiç arayıp sormam , şimdi de hamileyim beni arar arada sadece nasılsın iyi misin ? Eşimi aradığında 2 aydır size geleceğim müsait bir zaman belirleyin geleyim diyormuş, eşime dedim istersen çağır benim için farketmez, çağırmadı annesini, muhatap olmamak en iyisi , şaşırdığım tek nokta böyle bir anneden böyle bir eşim nasıl çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…