Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Herkesin hayati kendineyse niye buraya ay soyle ay boyle diye yazip ustune herkes akil verme pesinde yeri gelince bosan ondan diyenler kim? Ben olsam soyle yaparim diye nefret kin kusan kim? Valla sukur sebebisiniz ya size bakrikca allahima sukurler olsun boyle guzel bi ailem ve guzel bi sozlum ve onun guzel ailesi var. Gerizekalilik kimden gecti size acaba onu merakediyorum ben de? Annenizden oldugunu sanmiyorum annelere saygim sonsuz ama zamane annelerine degil maalesef.

Ayrica konu sahibi haric ki kendisine aaygim var gayet akli basinda bi kadin oldugunu dusunuyorum. Hani su laf uetistirme pesindeki gerizekali kokusmus insanlar. Siz gidin o kokmus agizlarinizi kokmus memelerinizin altini koltuk altlarinizi ve lombur lombur got ve gobek kombinasyonunuza aglayin. Bana laf yetistireceginize

Hakikaten çok güzel bir aileniz varmış, insanlara Hakaret etmeyi ne de güzel öğretmis size,
İnsanın ufku yaşadığı kadarmış böyle pislik kokan bir ruhun kendini ve çevresini güzel bulması tam bir ironi....hiç güzel görmemiş ki kendini güzel sanıyor. ...
Size kendi pislik kuyunuzda mutluluklar diloyorum

Siz temiz olsanız ne olacak ruhunuz kokusmus

siz bayanmısınız gerçekten...

Evde ic camasiriyla gezerdm ben olsaydim hatta havluyla. Kaynim eve girdiginde de ciglik atardim.

Benim dedemle yengemler alt alta oturuyordu ve dedem de oyle pat diye yengemin evine giriyordu. Yengem bigun eve girdigini duymus altinda kisa tayt varmis hic duymamis gbi yapmis. Herkes dedeme kizdi sonra. Sizde ise yarar mi bilmiyorum tabi ama

ayy artık gerçekten kalıp sözlerden gına geldi azıcık orijinal olun. facebook agzıyla konusmayı bırakın ben gerçeği söyleyince hepiniz üşüştünüz bi anda

pislik kuyusu görmek istiyosan evine bak bi ilk önce.

Ya bikmadiniz mi suralarda kendinizi ailenizi hayatınızı övmekten . anladık temizsin supersin mutlusun. Alkış super. Git instagramda çeyizinin mutfağına aldigin kap kacagin fotosunu paylaş. Millete burda alaturka olduğunu ima ediyosun da sen nesin acaba eminim domestiklikte bir numarasındir kendini boyle mi kabul ettirdin yoksa. Milletin götüne göbeğine laf edeceğine kalk internet başından da yemek programı falan izle. Oktay usta misal. Ya da su bol kavgalı yeme içme temizlik yarışmaları yok mu. Gerçi kendini bi konuda öven insanlara gerçekte bir bakiyosun ki , Hahaha neyse. Egitimciymis hay senin egitimciyim diyen dillerini.. sen git kendini eğit makbiiileee

Keşke eğitim Fakültesine girmeden önce görgü kuralları sınavı yapsalar,bu kadar çirkin ve terbiyesiz üslup sahibi bir kadının çocuklarıma öğretmen olabileceği fikri bile beni delirtiyor. ...
Hiç tanımadığınız ve aranizda bir husumet olmayan bir insana gerizekalı diyecek seviyedesiniz.... ve ben hala size laf anlatmaya çalışıyorum... vaktime yazık. ... edebi edebsizden öğrendim demiş ya Lokman Hekim ruhu şad olsun....
Benden bu kadar..

Ay veli tripleri. Ben o guzel cocuklari sizin gibilerden koricam asil

Makbiiile hanim size bir burhan altıntop diliyorum. Fransız mürebbiyesi izlenimi vermissin kendine de yemedük canım ya. Ben de mesela her gün ev temizliği yapamiyorum çünkü kendimi daha önemli işlere verdim. Misal bilim gibi. Okuluma bakıyorum. Bir seneye kendi evime cikicam belli bir ücret karşılığı temizliğe gelsene. Yemekleri de yaparsın. Sonra ebru sallinin plates programını izlersin eminim çok fit bir vücudun vardır. O her yerinden seksapalite akan muhteşem tertemiz vucudunla beni kapıda karsilarsin ve beraber her yeri lömbür lömbür olmuş kadınlarla dalga gceriz ne diyosun canım?

Bilim mi? Siirt universitesinde fizik falan okuyosunuz heralde

Yav güzel çocuklara ilk once bilim öğret lavabo nasıl temizlenir tuvalet nasıl temizlenir geç o isleri tamam mi ajsjdjdk

Ay hala bilim diyo. Yavrum iki tubitak dergisi okuyup sonra ucra koselerden birinde bi universite okuyup bilim kadini olunmuyor maalesef. Sen oku ama cok sey yapma yani

Ben de evliyim 23 yasindaym ama temizlik konusunda da mutfak konusunda da gayet iyiym degil 23 yasindaki 33 yasindaki bircok ev hanimini cebimden cikartacagimi düşünüyorum. Burda amacim kendimi övmek kesinlikle değil şuraya deginmek istiyorm,çocuğum yok esimle tek yasiyorm calsmiyorm da şuan buna rağmen yeri geliyo benimde evim temiz olmayabiliyor kimi zman kendimi yorgun hissedebiliyorm yada keyifsiz okir böyle seyler yani.burdaki konu sahininin 3 çocuğu var evinin her zman temiz olmamasi cok normal herkesin evi her zaman bal dök yala modunda mi orda evim temiz degildi dedi diye insanlar buraya takiliyor.ben buraya yeni üye oldum burayi kadinlarn birbirine destek yeri gibi görüyordm ama hangi konu basligi altina gelsem konu sahibi konuda ufack kendisyle ilgili kötü birsey yazmssa hemen herkes oraya takilip konu sahibini elestiriyo.kendileri mükemmel kusursuz gibi..nasil destektir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…