- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bakmıyorum artık cunku bıktım cunku bazen hıc yok boyle haberlerSenin beklediğin vurdulu kırdılı haberleri yada salatalığın kilosu altınla yarışıyor haberlerini sona saklıyorlar genelde... az bekleyebilirsen izleyebilirsin :)
Bencede canım ama gervcekten bıktım bunları yazarken dert halındeyım artkvallahi ben video altındaki yorumları da okumuyorum.bir sürü 'mal' var çünkü.bana göre çoğu da sırf milleti galeyana getirmek için yazılıyor.siz de yorumları okumayın bence sonuçta klavye kahramanlığı başka birşey değil
Aynen beterızde canımın yndıgı baskaları menfaatlerı ıcın baska ınsanları kullanmalarıEvet az. Siyasilerle alakali o kadar çok şey hali altı yapiliyorki keşke hepsi göz önüne serilse.
Maalesef kelebekli çiçekli bocekli bi dönemden gecmiyoruz. Haberlerde gordugumuzden daha beteriz
Aynen beterızde canımın yndıgı baskaları menfaatlerı ıcın baska ınsanları kullanmaları
Valla ıyımıs ben yapamıyorum sınırlerım alt ust oluyor reamen bu arada sormadan gecemeyecem bu avatarınızdakıGörmezden gelemeyiz işte. Ben hep takip ederim, haberleride izlerim internet üzerinden de gündemi takip ederim.
Neden korkunçValla ıyımıs ben yapamıyorum sınırlerım alt ust oluyor reamen bu arada sormadan gecemeyecem bu avatarınızdakı
Foto korkunc ıkıde bır ona bakıp duruyorum
Aynen valla hıHiç iyi haber yokki.. Çok yakınıyorum bundan ya kaza ya cinayet yada koca koca adamların saçma tavırları konuşmaları
Gerçekler, gündem bu işte yapacak birsey yokHiç iyi haber yokki.. Çok yakınıyorum bundan ya kaza ya cinayet yada koca koca adamların saçma tavırları konuşmaları
Kız cıkart sunu ben acayıp takıntılıyım cocuk gorunumlu yaslı ama cok ılgı cekıcıNeden korkunç
Tanimadinmi amcayıKız cıkart sunu ben acayıp takıntılıyım cocuk gorunumlu yaslı ama cok ılgı cekıcı
Bakayım ona bıTRT iyidir.
aTanimadinmi amcayı
CokkkkkT
a
Tayyıp mı? Bu adamı gormekten bıktım sen profılınde koyck kadar sevıyon sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?