bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

İyi ediyorsun kız bıktık zaten şu ahlahsız türk dizilerinden ucuz ve kendini tekrarlayan öykülerden ,bizde hintli filmleri lzliyoruz çok emek verilmiş konularda harika
Kızzz ben ısımı buyuttum korece duygusal flımler ızlıyorum artk

ben de haber izlemeyeli çok oldu, internet haber sitelerine şöyle bir bakıyorum sadece çok da kopmamak için... Hayat...

haberleri kimse izlemesin artık bence, internetten takip ediyorum şahsen.istediğim haberi seçip okuyabiliyorum.
diğer türlü gına geldi dön dolaş aynı şeyler dakikalarca gösteriliyor
Canım netten bakıyordum ben mesela ornek vereyım bır vıdeo paylasılmıs soylemıyecm chp , akp , mhp bırbırıne gırmıs oylesınızde boylesınız ahhhhhh o adama bakıyorsun 1 vıdeo paylasmıs bır auru saf ınsan nırbırıne gırıyor sozlu olarak esımde ızleme dıyor ama elımde degıl heryerdeler

yahu 10 yasındaki cocuk bile yorum yapıyor sende bişey sanıp ugrasıp anlatmaya calısıyon
sosyal medya çakma siyasetçi kaynıyor

İyi ediyorsun kız bıktık zaten şu ahlahsız türk dizilerinden ucuz ve kendini tekrarlayan öykülerden ,bizde hintli filmleri lzliyoruz çok emek verilmiş konularda harika
Ewet ya korece super artk ıstersen bır dıI onere bılırım cooook aglayacagın gunlerce unutamıyacagın en azından bana onerdıgım kısılere boyle olmustu((

Ben neredeyse hiç tv izlemem
politikadan hoşlanmıyorsanız haber kanallarını değil film kanallarını falan izleyin.
haber değeri olan şeyler malesef genelde kötü olaylardır.
Kazalar, cinayetler falan..

Ben de çocukken böyle düşünürdüm, 7-8 yaşlarındayken... haberlerde ya süleyman demirel olurdu yada bülent ecevit :)) ne anlıyorlar her akşam şu haberleri izlemekten derdim..o zaman magazin falan hiç yoktu neredeyse... hala haber izlemeyi sevmem, çok merak edersem netten seçerek okurum/izlerim...

yahu 10 yasındaki cocuk bile yorum yapıyor sende bişey sanıp ugrasıp anlatmaya calısıyon
sosyal medya çakma siyasetçi kaynıyor
Aynen canım cok kufurler edıyorlar bır kızda ne bu kufurler bırayada kızlar gelıyor ne bu kufurler fılan dıyor .her cumlenın sonunda ne bu amk yazmıs ınanırmısın bın tane erkkler bunu kufur mu sanıyorsunuz ....
Allah
Muminlerı
Korusun yazmıslar gelde sınırlenme

Ben yurt dısındayım halıyle ızlemk ıstyrm ama bakıyorum sıyasetten baska bısı yok ıgrencccc

Hangi dilde lnglizcemi,almancamı? alt yazılımı bir bilgi verirmisin

valla haber sitelerinde dolaşıyorum.siyasetle ilgili haberlere kesinlikle bakmıyorum."birbirine girdiler" konulu videoları ne zaman görsem sövüyorum geçiyorum ya da beter olun deyip yine geçiyorum.o kavga etti bu kavga etti diye uyutulurken arka tarafta çok önemli yasaları filan millete çaktırmadan değiştiriyolar.geçen zeytinliklerle ilgili yapılmak istenen bir değişim yasa tasarısını gördüm deliye döndüm.yok böyle bişey! kavgaları gözümüze sokmaktan bu tarz şeyleri saklıca hallediyorlar zaten imza kampanyası vardı imzaladım filan ama bilmiyorum.medya komple satılmış zaten..

Türkiye su anda çok karışık. Türkiye yeni bir döneme girdi. Cumhurbaşkanı seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası oldu bu yuzden siyasi ağırlıklı haberler olmasi normal. Bana göre az bile gösteriliyor.

Hangi dilde lnglizcemi,almancamı? alt yazılımı bir bilgi verirmisin
Soule soyluyeyım ılk basta turkce alt yazılı ızlıyrdum tabı baIlarnda ıngılızce ve arapca halıyle korece konusuyorlar BEN HEP ARAPCA INGILIZCE VE TURKCE IZLIYORUM FARKLI FARKLI

Aynen canım bnde aynı sekılde bazı kısıler her vıdeonun altında aynı kısı ataturk' e laf yazmıs bırkac aptal begenmıs gerızekalılar her vıdeonun altında o adam sınır oldum tehtıd ettım efer bıdaha yazarsa ataturke karalama gexer aıkayet ederım desım ve edecektım fıkırlerını paylasırsın ama aynı cumlelerı bır kac yere yamıs

bende siyaset - ekonomi haberi olmadımı oflanıp poflanıyorum
bence ucundanda olsa şeffaflaşmak adına böylesi daha iyi
birde kanallar siyasilerin elinde sürekli siyaset olmasına alışsak iyi olur

Azzzzzzzzzzzzz mı? Sadece guldum k.bkma (

vallahi ben video altındaki yorumları da okumuyorum.bir sürü 'mal' var çünkü.bana göre çoğu da sırf milleti galeyana getirmek için yazılıyor.siz de yorumları okumayın bence sonuçta klavye kahramanlığı başka birşey değil

Azzzzzzzzzzzzz mı? Sadece guldum k.bkma (
Evet az. Siyasilerle alakali o kadar çok şey hali altı yapiliyorki keşke hepsi göz önüne serilse.
Maalesef kelebekli çiçekli bocekli bi dönemden gecmiyoruz. Haberlerde gordugumuzden daha beteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…