- 10 Ağustos 2009
- 26.198
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kızzz ben ısımı buyuttum korece duygusal flımler ızlıyorum artk
Canım netten bakıyordum ben mesela ornek vereyım bır vıdeo paylasılmıs soylemıyecm chp , akp , mhp bırbırıne gırmıs oylesınızde boylesınız ahhhhhh o adama bakıyorsun 1 vıdeo paylasmıs bır auru saf ınsan nırbırıne gırıyor sozlu olarak esımde ızleme dıyor ama elımde degıl heryerdelerhaberleri kimse izlemesin artık bence, internetten takip ediyorum şahsen.istediğim haberi seçip okuyabiliyorum.
diğer türlü gına geldi dön dolaş aynı şeyler dakikalarca gösteriliyor
yahu 10 yasındaki cocuk bile yorum yapıyor sende bişey sanıp ugrasıp anlatmaya calısıyonEvet ya hıxbırsey yok her kanalda o kimin kanalıymıs o onun kanalıymıs bırkac saksakcıda alkıslıyorlar al sana SIYASET bıde sosyal medyadakıler bırbırıne gırmezler mı ????ahhh ordanda cıkıyorum offf
Ewet ya korece super artk ıstersen bır dıI onere bılırım cooook aglayacagın gunlerce unutamıyacagın en azından bana onerdıgım kısılere boyle olmustuİyi ediyorsun kızbıktık zaten şu ahlahsız türk dizilerinden ucuz ve kendini tekrarlayan öykülerden ,bizde hintli filmleri lzliyoruz çok emek verilmiş konularda harika
Aynen canım cok kufurler edıyorlar bır kızda ne bu kufurler bırayada kızlar gelıyor ne bu kufurler fılan dıyor .her cumlenın sonunda ne bu amk yazmıs ınanırmısın bın tane erkkler bunu kufur mu sanıyorsunuz ....yahu 10 yasındaki cocuk bile yorum yapıyor sende bişey sanıp ugrasıp anlatmaya calısıyon
sosyal medya çakma siyasetçi kaynıyor
Ben yurt dısındayım halıyle ızlemk ıstyrm ama bakıyorum sıyasetten baska bısı yok ıgrenccccBen de çocukken böyle düşünürdüm, 7-8 yaşlarındayken... haberlerde ya süleyman demirel olurdu yada bülent ecevit :)) ne anlıyorlar her akşam şu haberleri izlemekten derdim..o zaman magazin falan hiç yoktu neredeyse... hala haber izlemeyi sevmem, çok merak edersem netten seçerek okurum/izlerim...
İyi ediyorsun kızbıktık zaten şu ahlahsız türk dizilerinden ucuz ve kendini tekrarlayan öykülerden ,bizde hintli filmleri lzliyoruz çok emek verilmiş konularda harika
Ben yurt dısındayım halıyle ızlemk ıstyrm ama bakıyorum sıyasetten baska bısı yok ıgrencccc
Canım netten bakıyordum ben mesela ornek vereyım bır vıdeo paylasılmıs soylemıyecm chp , akp , mhp bırbırıne gırmıs oylesınızde boylesınız ahhhhhh o adama bakıyorsun 1 vıdeo paylasmıs bır auru saf ınsan nırbırıne gırıyor sozlu olarak esımde ızleme dıyor ama elımde degıl heryerdeler
Soule soyluyeyım ılk basta turkce alt yazılı ızlıyrdum tabı baIlarnda ıngılızce ve arapca halıyle korece konusuyorlar BEN HEP ARAPCA INGILIZCE VE TURKCE IZLIYORUM FARKLI FARKLIHangi dilde lnglizcemi,almancamı? alt yazılımı bir bilgi verirmisin
Aynen canım bnde aynı sekılde bazı kısıler her vıdeonun altında aynı kısı ataturk' e laf yazmıs bırkac aptal begenmıs gerızekalılar her vıdeonun altında o adam sınır oldum tehtıd ettım efer bıdaha yazarsa ataturke karalama gexer aıkayet ederım desım ve edecektım fıkırlerını paylasırsın ama aynı cumlelerı bır kac yere yamısvalla haber sitelerinde dolaşıyorum.siyasetle ilgili haberlere kesinlikle bakmıyorum."birbirine girdiler" konulu videoları ne zaman görsem sövüyorum geçiyorum ya da beter olun deyip yine geçiyorum.o kavga etti bu kavga etti diye uyutulurken arka tarafta çok önemli yasaları filan millete çaktırmadan değiştiriyolar.geçen zeytinliklerle ilgili yapılmak istenen bir değişim yasa tasarısını gördüm deliye döndüm.yok böyle bişey! kavgaları gözümüze sokmaktan bu tarz şeyleri saklıca hallediyorlar zaten imza kampanyası vardı imzaladım filan ama bilmiyorum.medya komple satılmış zaten..
Azzzzzzzzzzzzz mı? Sadece guldum k.bkmaTürkiye su anda çok karışık. Türkiye yeni bir döneme girdi. Cumhurbaşkanı seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası oldu bu yuzden siyasi ağırlıklı haberler olmasi normal. Bana göre az bile gösteriliyor.
Alismak mumkun degıl tatlımbende siyaset - ekonomi haberi olmadımı oflanıp poflanıyorum
bence ucundanda olsa şeffaflaşmak adına böylesi daha iyi
birde kanallar siyasilerin elinde sürekli siyaset olmasına alışsak iyi olur
Aynen canım bnde aynı sekılde bazı kısıler her vıdeonun altında aynı kısı ataturk' e laf yazmıs bırkac aptal begenmıs gerızekalılar her vıdeonun altında o adam sınır oldum tehtıd ettım efer bıdaha yazarsa ataturke karalama gexer aıkayet ederım desım ve edecektım fıkırlerını paylasırsın ama aynı cumlelerı bır kac yere yamıs
Evet az. Siyasilerle alakali o kadar çok şey hali altı yapiliyorki keşke hepsi göz önüne serilse.Azzzzzzzzzzzzz mı? Sadece guldum k.bkma(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?