- 9 Mayıs 2018
- 104
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi cilebulbul24
-
ya ama etkiliyo kaynanam çok düşkün kardeşlerine gelinini atar gene kardeşlerini tutareşin senis eviyorsa kaynana dayı hala bunlar tırıvırı.
ya ama etkiliyo kaynanam çok düşkün kardeşlerine gelinini atar gene kardeşlerini tutar
onun gözünde tek suçlu var benimEşin seni tutmuyor galiba kavgalarda
Senin ne suçun varmış ?onun gözünde tek suçlu var benim
işte benim durumum tam olarak böyle ne onlardan ne benden vazgeçmiyo illa herkesle aram iyi olcak hep ben alttan alıcamgenelde eşler ailesine çok düşkün oluyor. kaynanalar oğullarını paylaşmak istemedikleri için gelinler hep dışlanıyor. bu konuda en büyük etki eşlere düşüyor denge sağlamak gibi ama çoğuda bunu yapmıyor tabiki. bende 6 aylık gelinim ve kaynanamla şuanda konuşmuyorum. ama biyerde mecburluk durum var konuşmak için her nekadar eşim bana hak versede bu küslüğü kabul etmiyor
herkesle güzel anlaşıcam diye bişey yokki ama konu eş ailesi olunca farklı oluyor canım bu durumun kurtuluşu yok ki. ama oda biyere kadar canım sanki bizim canımız yok mu milletin kahrını çekicezişte benim durumum tam olarak böyle ne onlardan ne benden vazgeçmiyo illa herkesle aram iyi olcak hep ben alttan alıcam
işte benim durumum tam olarak böyle ne onlardan ne benden vazgeçmiyo illa herkesle aram iyi olcak hep ben alttan alıcam
Öncelikle geçmiş olsun ama kızacağınız kişiyi bilmiyorsunuz bence tek suç kocanızın susturamıyor mu insanlarıgerçelten o kadar bunaldım ki ya kocamı doldurup sonrada yuvanı bozma oğlum ne demek ya kocam da sanıyor annesi melek bir bebek kaybettim düşük neymiş ben doktora çok gidiyormuşum merdivenlerden atlaya atlaya iniyormuşum ondan çoçugum olmuyomuş bıktım ya artık yalan iftira kadar gitti eşimin teyzesi daysıı ile bile uğraşıyorum dayısı şirket açtı üstüne 30.000 tl sgk borcu çalışıyorum abisine arabayı vermek istemiyorum diye bile kavga eşimi seviyorum o da beni bundan şüphem yok ama o kadar daraldım ki neymiş ben herkese güler yüzlü olacakmışım
kızlar çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?