bıktım artık kavınvalidemden

Annesinin hatasını görmediği için sen suçlusun senin haklılığını görecek annesinin hatasını görecek yoksa daha çok üzülürsün.

Misal bu konu. Üst kattaki çocuktan daha önemli canım.

Kusura bakmayın ama kızmanız gereken kişi ne kv ne dayı,bizzat eşiniz.
Eşiniz anladığım kadarıyla pasif ve henüz evlilik sorumluluğunu üstlenecek kadar olgunlaşmamış.
Böyle büyümemiş adamlar evlenince adı koca oluyor,gerisi Allahu alem.

Bu konu tatlıya bağlandı her ay düzenli alıyo artık parasını

eşim dayısının yanında çalışıyo dayisi üstüne şirket yapmış biz evlenmeden önce onunla tehtid ediyo maaş filan da yok şirket zararda diyo evi ben geçindiriyorum
o zaman çıksın eşiniz işten başka iş baksın zarardaysa

Evlenince erkek ler annesine çok düşkün oluyo siz ne derseniz deyin onun gözünde annesi haklı yaşadığım için biliyorum ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen başka çare yok

Evlenince erkek ler annesine çok düşkün oluyo siz ne derseniz deyin onun gözünde annesi haklı yaşadığım için biliyorum ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen başka çare yok
Valla ben güdüyorum ne dese tebessüm ediyorum alıştım ama şu kaynım olacak şahıs ve karısına hala alışamadım

Hic kimsede suc yok ... tek suclu esin! Koskocaman adam doldurusa gelmesin o zaman karisinin canini sikmasin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…