• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım!artık normal bi insan gibi görünmek istiyorum:(

Her sabh bitane tost ye, öğlen ekmekle ye yemekleri ve suyunu da ye. Pilav makarna, akşam yemekten sonra hergün bi magnum. Gece yatmadan önce kahve ve kek, bisküvi,pasta tarzında ye. Ohhhh yemekler bu kadar güzelken nasıl uzak durabiliyosun arkadaşım ya :)))

Uzun bir süre ben de senin gibiydim.
Herkes ay ne kadar zayıfsın kilo al biraz diyordu. Ben de böyle sözler duyunca daha fazla üzülüyordum.
Annem de baskı yapıyordu kilo al diye.
Neler yaptım, bebe bisküvileri, kilo kilo pekmezler..
Yapmadığım şey kalmadı ama bir de düzenli yapmıyordum doğruyu söylemek gerekirse.
Sonra bir süre sınavdı, üniversiteydi derken unuttum o derdimi. Bir de o sıralarda hep sağlık sorunu olan insanlarla karşılaştım ben zayıfım ama sağlık sorunum yok diye düşündüm ve şükrettim.
Zayıflık benim için dert olmaktan çıktıktan sonra da kilo almaya başladım.
Boşver insanlar ne düşünürlerse düşünsünler, nasıl bakarlarsa baksınlar.
Arasak herkeste bir kusur buluruz. Biri kiloludur, biri zayıftır, biri uzun biri kısadır vs. Emin ol kilo alınca da başka sorunlar çıkar karşına.
O yüzden sağlığın yerindeyse kafana takmamaya çalış. Çok istiyorsan tekrar doktora git. Ama kendinle barışık olmaya bak bence :)

Hadi ya sende işe yaradiysa ben de bi denesem mi acaba :37:
Çünkü öyle bahsettigim gibi olumsuz yazilari görünce uzak durdum sinavdan :1:
ama birsey sorcam senin göğsün zaten dolgun yani büyükmüydü?
Hani öyle olunca toplayıp diklestirmistir daha güzel olmuslardir ama zaten kücük gögsü olan birinde nasil olur onu bilmiyorum iste :111:
Ama konu sahibi bi denesin umarim dedigin gibi onada faydali olur :124:

evet canim ya benimkiler zaten dolgunlar ama iste bir yandan kilo alip bir yandan yaparsan kontrollu buyuyolar ben bunu demek istemistim aslnda ikisi beraber olmali yani :)

zamanında her şeye baktırmıştım.bişey yok diyip basit bi listeyle gönderdiler.ben zaten yiyebilsem alıcam.yiyemiyorum ki en ufak bi streste en ufak bi ögün atlamamda başa dönüyorum.elimde ekmekle dolaştığım da oldu ama gerçekten çabalamaktan yoruluyorum sonra bırakıyorum.boyum 167 kilomsa 42.

tatlım benim de boyum 167 kilom 47 idi geçen yaz..
bana göre iştahın ilk sırrı mutlu olmakta..
ikincisi ise kansızlığı yenmek..
kansızlık için sabah aç karna ve akşam yatmadan sıcak suya pekmez karıştırdım içtim..
baya arttı kanım..
halsizliği yenince de insan daha dinç ve pozitif oluyo..
kendine güven ve sızlanmak yerine seni takip edecek birini bul çevrende..
sorsun sürekli takip etsin yediklerini..
her gün yaz ne yeyip içtiysen..
gerekirse diyetisyene git..
ve pozitif ol..
moral insanın iştahını açar..
ben 57 kilo idim ramazandan önce şimdi 55 oldum..
ama bitince alcam, kanım da artcakk..
sen de kendini sıkmak eleştirmek yerine pozitif olarak hep gazla..

bıktım gerçekten bıktım.23 yaşındayım ben kendimi bildim bileli kilo almak istiyorum.istisnasız her yaz benim için ölüm gibi.kendimi eve kapatıyorum,dışarı çıkmak istemiyorum.o kadar zayıfım kii giydiğim kıyafetlerin içine bişey giymeden dolduramıyorum.insanların sürekli benim kilo hakkında yorum yapması beni yordu.yoldu yürürken aklımda hep kesin çok zayıf olduğum için bakıyolar bana düüncsi var.giydiğim hiçbir şey olmuyo,sağlıksız görünüyorum,çok halsizim,içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo.her sabah program yapıcam düzgün beslenicem diyorum yok yok yok mide küçücük,yiyemiyorum.kendimden nefret ediyorum,kemiklerimin belirgin olmasından,incecik boynumdan,bileğimden,bacağımdan nefret ediyorum....ben normal bi insan gibi görünemeyecekmiyim hayatım boyunca:( gönül rahatlığıyla giyinemeyecek miyim:(

bu onuda yanlız değilsin bnmde aynı sayılır blıkyağı hapıyla kilo aldım halsizliğim geçti ama yazın yiyemiorum sıcaktan canım hiç bşey istemiyo midem hemen bulanmaya başlıyo.yine başa döndüm yani :(

ayy ben de son 5 yıldır kilo verme mücadelesindeyim veriyorum alıyorum veriyorum alıyorum bi sibel can bi ben :d

diyetisyene gitseniz ya? ekmek kek poğaça yiyin kilo alırsınız dicem de ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır. diyetisyen size sağlıklı karbonhidrat ve yağlardan oluşan bir liste verir onu uygularsınız olmaz mı?

bıktım gerçekten bıktım.23 yaşındayım ben kendimi bildim bileli kilo almak istiyorum.istisnasız her yaz benim için ölüm gibi.kendimi eve kapatıyorum,dışarı çıkmak istemiyorum.o kadar zayıfım kii giydiğim kıyafetlerin içine bişey giymeden dolduramıyorum.insanların sürekli benim kilo hakkında yorum yapması beni yordu.yoldu yürürken aklımda hep kesin çok zayıf olduğum için bakıyolar bana düüncsi var.giydiğim hiçbir şey olmuyo,sağlıksız görünüyorum,çok halsizim,içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo.her sabah program yapıcam düzgün beslenicem diyorum yok yok yok mide küçücük,yiyemiyorum.kendimden nefret ediyorum,kemiklerimin belirgin olmasından,incecik boynumdan,bileğimden,bacağımdan nefret ediyorum....ben normal bi insan gibi görünemeyecekmiyim hayatım boyunca:( gönül rahatlığıyla giyinemeyecek miyim:(

bnde snn gibiydim neler yaptim bi turlu almadim kilo cok sinir bozucuydu kiyagetlerimin oturmamasi.. son 4-5 aydr ilk defa aldim.nasil oldu blmiyrm istahim acildi baya yiodum bn ki tatlii hic sevmm.cikolata filan artik canim.istiyor. Kiyafetlrrim oturuo ustume gobis yaptim biraz spora baslicam :/ cici bebe ye sutle aksamlari bi kase. Gnc den kilo aldirici bi urun al sorup danisip. Kuruyemis ye badem , findik gbi. Psikolojk sorunn varsa ilac kullan psikayriste gidip.

Uzun bir süre ben de senin gibiydim.
Herkes ay ne kadar zayıfsın kilo al biraz diyordu. Ben de böyle sözler duyunca daha fazla üzülüyordum.
Annem de baskı yapıyordu kilo al diye.
Neler yaptım, bebe bisküvileri, kilo kilo pekmezler..
Yapmadığım şey kalmadı ama bir de düzenli yapmıyordum doğruyu söylemek gerekirse.
Sonra bir süre sınavdı, üniversiteydi derken unuttum o derdimi. Bir de o sıralarda hep sağlık sorunu olan insanlarla karşılaştım ben zayıfım ama sağlık sorunum yok diye düşündüm ve şükrettim.
Zayıflık benim için dert olmaktan çıktıktan sonra da kilo almaya başladım.
Boşver insanlar ne düşünürlerse düşünsünler, nasıl bakarlarsa baksınlar.
Arasak herkeste bir kusur buluruz. Biri kiloludur, biri zayıftır, biri uzun biri kısadır vs. Emin ol kilo alınca da başka sorunlar çıkar karşına.
O yüzden sağlığın yerindeyse kafana takmamaya çalış. Çok istiyorsan tekrar doktora git. Ama kendinle barışık olmaya bak bence :)

Tamamıyle aynı şeyleri yaşadım.. hatta bir an baktım ben mi yazdim diye :-) :-) simdi yine kuçük bedenlere göre kıyafet var .. bundan 10 -15 sene önce o da yoktu..hiç unutmuyorum bedenime gore kıyafet bulamadım diye caddede oturup ağladığımı bilirim ...denemedigim yontem de kalmadı.. tamamıyla genetik .. baba tarafından :-) bir süre sonra umudu kesip zayıflığıma takılmamaya başladım .. üstelik çok yoğun çalıştığım bir zaman olmasına ragmen kilo almaya başlamiştım :-) zamanla olur dedikleri gercek cıktı... simdi azıcık gobeğimi saymazsak ideal kiloma çıktım .. bu arada hamile kaldığımda 49 kiloydum.. kizkardeşim 39 kiloyla hamile kaldı, amcamın kızi ise 37 kiloyla :-)

Tamamıyle aynı şeyleri yaşadım.. hatta bir an baktım ben mi yazdim diye :-) :-) simdi yine kuçük bedenlere göre kıyafet var .. bundan 10 -15 sene önce o da yoktu..hiç unutmuyorum bedenime gore kıyafet bulamadım diye caddede oturup ağladığımı bilirim ...denemedigim yontem de kalmadı.. tamamıyla genetik .. baba tarafından :-) bir süre sonra umudu kesip zayıflığıma takılmamaya başladım .. üstelik çok yoğun çalıştığım bir zaman olmasına ragmen kilo almaya başlamiştım :-) zamanla olur dedikleri gercek cıktı... simdi azıcık gobeğimi saymazsak ideal kiloma çıktım .. bu arada hamile kaldığımda 49 kiloydum.. kizkardeşim 39 kiloyla hamile kaldı, amcamın kızi ise 37 kiloyla :-)

Evet ben de neler duyuyorum bu konuda.
Kafaya takmamak lazım sanırım unutunca kilolar geliyor bir şekilde :1:
Ben de ağlardım 3 ay pantolon aradığımı bilirim ergenlik dönemlerimde.
Herkes dalga geçerdi bir de şimdiki aklım olsa ben de onlarla dalga geçerdim diyorumm niye susmuşsam :9::9::9:

Bir an kendimi gördüm sandım :) bende çocukken bir deri bir kemik bir şeydim. hiç unutmuyorum bir gün anneme siz bu çocuğa iyi bakamıyorsunuz sanırım demiş komşunun biri. Annem eve gelip beni patlayana kadar yedirmişti. Tabi büyüdükçe aldım toparladım şuan 45 kiloyum ama boyuma oranla gayet fitim. Aman bırak kim ne derse desin. O birileri hep konuşur zaten. Kilo alırsın sen kilo aldın zayıfla derler. Çok zayıf olursan bu ne kemiklerin belli oluyo derler. Hayat senin hayatın. Eğer sağlığını etkilemiyorsa ciddiye alma kimseyi canım :)

Back
X