- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Aynen oylede sinirimden yerimde duramiyorumYapman gerekeni yapmışsın.
Seni anlıyorum. Sana Kendini değerli hissettirmeyen birisi galibaAynen oylede sinirimden yerimde duramiyorum
Canim bak bunu basta bana kendisi soylemedi beni 2 gun boyunca aramadi 2 gun sonra dedi bana bunu arabayla gezmis dolasmislar ondan sonra ogreniyorum arabayla arkadaslariyla gezip dolasirken askim ben arabadayim geziyoruz ediyoruz diye neden habet vermiyorSakin ol ! Bu kadar üstüne düşme ..ayrıca kiralık arabayla kaza yapmanın maliyeti çok büyük ..o durumda ailesine haber veremiyorsa para bulmak zorunda .bazı kötü kiralama şirketleri akbaba gibi ..Bu durumda anlayış göstermeli ve ertesi günü beklemeliydin. .
Bide çok baskı yapıyorsun ..ara ,cevap ver ,arkadaşlarınla napiyosun yada az görüş. .kısacası mic miç mic ...ben istemezdim böyle birini hayatımda ..
Aksine hissettirirdi ama arkadaslari ile beraberken beni aramiyo 2 gun az bi zamanmi birde izinde bu 2 gun bize veli nimetken o arkadaslariyla gezip dolasiyo anca ben neyim kimim burda aglamaktan sinirden yoruldumSeni anlıyorum. Sana Kendini değerli hissettirmeyen birisi galiba
Cok seymi istiyorum ben anlamadimki 2 gun ne demek ya insan bi arar dimi gun boyunca gez et gece uyumadan once yaz cildirdim artikDengesiz insanlardan uzak duracaksin en iyisini yapmışsın canım hayırlı olsun
O zaman sen kendine değer vermiyorsun diye çıkarım yapıyorum bundan. Neyse ağlama boşver hiç bi erKek için değmezAksine hissettirirdi ama arkadaslari ile beraberken beni aramiyo 2 gun az bi zamanmi birde izinde bu 2 gun bize veli nimetken o arkadaslariyla gezip dolasiyo anca ben neyim kimim burda aglamaktan sinirden yoruldum
İkinci plana atiyo seni böyle sevgi olmaz savunmaya geçmesin her dakka aramasini istemiyorsun onemsenmek istiyosun anlıyorum ama boşver bence başka erkek mi yok hayattaCok seymi istiyorum ben anlamadimki 2 gun ne demek ya insan bi arar dimi gun boyunca gez et gece uyumadan once yaz cildirdim artik
3ncu ve 4ncu gunu yani 2 gundur beni aramadi o arabayla gezip dolasirken arkadaslariyla oraya buraya giderken gun boyunca asla beni aramadi 1 saat once yazdi bi anda mesaji kesti telefonu mesgul calmaya basladi ben cildirip ayrilmimde kim yapsin2 gun zaten berabermissiniz, 3.gunu de rahat biraksaydin keske. kaza yapmis bu da sebep mi simdi diyosun, ölmesi disinda sebep kabul etmiyosun herhalde.
bana biraz fazla bunaltiyorsun gibi geldi.
2 gun yazmadi adam 1 saat once yazdi tam konusuyoruz cevap vermeyi kesiyo ariyorum mesgul bekle diyo hala ses soluk yok sinirimden agzima ne geldiyse yazdim ayrildim neyimiz varsa sildim ve hala ne aradi ne yazdi bu saatte ne yapiyo bilmiyorumArkadaşlarıyla takılabilir sıkıntı yok ama telefonumun açılmaması, yazılmaması gibi bir durum benide sinirlendirir. Kazada ölmediyse yazacak.
2 gun yazmadi adam 1 saat once yazdi tam konusuyoruz cevap vermeyi kesiyo ariyorum mesgul bekle diyo hala ses soluk yok sinirimden agzima ne geldiyse yazdim ayrildim neyimiz varsa sildim ve hala ne aradi ne yazdi bu saatte ne yapiyo bilmiyorum
Askerdeyken kendisi o kadar ilgiliydiki 7 24 arardi bir kere dahi acmasam meraktan ölürdü ailemi arardi hadi geziyosun arkadaslarinla ben gezme demiyorum beni neden arayip sormuyosun 2 gundur araba kaza yapiyo ondan sonra ogreniyorum olayi bu saatte bana bekle diyo telefonlarima bakmiyo ne bu dalgami geciyo benle ben cildirmim sinir krizine girmimde kim girsinAskerde bunalmistir, arkadaslariyla gezmesi vakit gecirmesi cok normal.. Tabi ki ne olursa olsun sana soylemeli, en azindan bir alo demeli.. Hic aramiyorsa haklisin. Askerde insanin dusunecegi cok vakit oluyor. Benim esim askerdeyken hep bunu derdi ve askerde ayrilanlarin cok oldugunu soylerdi. Degisik bir psikoloji.. Ozellikle askerde oldugu sure boyunca bir sey yakaladin mi? Guvenin tamsa bu askerde cok bunaldigi icin boyle davraniyor, biraz sabret duzelir diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?