Bıktım artık tükendim ...

Lutfen yardiminiza ihtiyacim var bu neden boyle yapiyo afedersiniz ama yapiyi yapiyo kopek gibi yalvariyo acmayinca teli annemi ariyo ee ama bu duruma getiren de kendisj telefonlarima bakmiyo yanima gelmeyip anca arkadaslariyla geziyo ne yapayim artik bunaldim

En iyisini yapmissin. Evlenmeden once ailesine duskun olan bir nebze ama arkadaslarina duskun olan erkek de cok cekilmiyor. Ergen ergen haller

Pes yani.
Insan bi sorar " ne kazasi? Iyimisin sen? Biseyin varmi? Cabuk nerdesin soyle geliyorum gormem gerek seni iyi oldugunu bilmeliyim'.
Bu can havlinin ardindan bi sorarsin " arkadasin nasil? O iyimi?'diye.
Bunlarin ardindan " kazada baska kimler vardi?" Carpismadan bahsediyorsak"karsi aractakiler nasil iyimi".
Ardindan " maaliyet ne kadr cokmu?".
Ve....
Tm sira sende simdi.
Neden telefnunu acmadigini sorabilirsin.
Pes yani pes, " ya arkdaslar kaza ypmis olmasi bi maazeretmi" demek ne demektir ya? Tovbe tovbee. Tbikide bi maazerettir.

Ilk bunu sordum ben olayin asıl meselesine takili kaldim 2 gun boyunca beni aramadi arabayla gezip tozarken

Acaba askerde sizi can sıkıntısına çare olarak mı görüyor.birlige donunce yine ilgi alakaya başlar.iki gün hiç aramamak mantıklı gelmedi bana.

Bizim evimiz onla ard arda ee hadi hergun gorusemesek bile insan gun icinde sevgilisine mesaj atmazmi ? Seninki gekdiginde 2 gun boyunca ne arasin ne yazsin sana o zaman anlarsin beni yasamadan bilemezsin
mesaj atma haber verme olayında haklısın ona bir şey demedim
görüşme konusunda sık boğaz etme ama

Bu tür olaylarda sakin kalınması taraftarı değilim. Çünkü üzüyor bu tip insanlar. Evde karısı çocuğu oturur, kendi kahvede orada burada gezer ya işte onların gençliği aynen böyle. Artık o kadar belli ediyorki kendini insanlar kategorilere ayırıyorum hep aynı sonuç. Ayrılmakla iyi yapmışsın, onu sıkmasan, sakin kalsanla çözülecek bir şey değil zaten nasılsa ilerde mutsuz olacaksın.

Yorumlariniz icin hepinize tesekkurler degisen hicbir sey yok bugun gitti yolcu etmeye gitmedim

Evli değilsin neyin peşindesin.
Adam askerden gelmiş iki gün her saat seninle ilgilenmiş ne güzel daha yetmiyormuş gibi adamın peşine düşmüş düşündüm de adam sana çok yüz vermiş. Belli.
Ne olcak arkadaşlarıyla takılıversin sende arkadaşlarıyla takıl o kadar basit.
Nedir bu anormal mısınız sen ya.
Ben olsam rahat bırakırdim akşam bana anlatırdı herşeyi. Güne gün ederek sen çok üstüne düşünce adam napacagii şaşırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…