- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Dik durmaya calisiyorum barismakta istemiyorum bu 3ncu gun onu gormemem 3 gundur gorusmedik zaten ayrildim ama eskiden olsa gonlumu almak icin her seyi yapardiMadem büyük bir kararlılıkla yaktın gemileri ,şimdi ağlama ,dik dur !
Canim bak bunu basta bana kendisi soylemedi beni 2 gun boyunca aramadi 2 gun sonra dedi bana bunu arabayla gezmis dolasmislar ondan sonra ogreniyorum arabayla arkadaslariyla gezip dolasirken askim ben arabadayim geziyoruz ediyoruz diye neden habet vermiyor
Geçmişe mazi .... demek ki sen eskidin artık onun için ..şöyle adamlar için yakmayın kendinizi ey kadınlar ...Dik durmaya calisiyorum barismakta istemiyorum bu 3ncu gun onu gormemem 3 gundur gorusmedik zaten ayrildim ama eskiden olsa gonlumu almak icin her seyi yapardi
Farkindayim en buyuk derdimde buhep ayni seyi yasiyorsun farkinda misin?
Ilk bunu sordum ben olayin asıl meselesine takili kaldim 2 gun boyunca beni aramadi arabayla gezip tozarkenPes yani.
Insan bi sorar " ne kazasi? Iyimisin sen? Biseyin varmi? Cabuk nerdesin soyle geliyorum gormem gerek seni iyi oldugunu bilmeliyim'.
Bu can havlinin ardindan bi sorarsin " arkadasin nasil? O iyimi?'diye.
Bunlarin ardindan " kazada baska kimler vardi?" Carpismadan bahsediyorsak"karsi aractakiler nasil iyimi".
Ardindan " maaliyet ne kadr cokmu?".
Ve....
Tm sira sende simdi.
Neden telefnunu acmadigini sorabilirsin.
Pes yani pes, " ya arkdaslar kaza ypmis olmasi bi maazeretmi" demek ne demektir ya? Tovbe tovbee. Tbikide bi maazerettir.
mesaj atma haber verme olayında haklısın ona bir şey demedimBizim evimiz onla ard arda ee hadi hergun gorusemesek bile insan gun icinde sevgilisine mesaj atmazmi ? Seninki gekdiginde 2 gun boyunca ne arasin ne yazsin sana o zaman anlarsin beni yasamadan bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?