- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Çünkü askerde. Asker psikolojisinin somut hali. Ama olamsı gereken bu değil tabi. Senin sevgilin seni umursamıyor. Askerdeyken "sevgili " sıfatıyla ilgi bekliyor sadece. Üzmek için demek istemedim ama nOrmal değil bu.Askerdeyken kendisi o kadar ilgiliydiki 7 24 arardi bir kere dahi acmasam meraktan ölürdü ailemi arardi hadi geziyosun arkadaslarinla ben gezme demiyorum beni neden arayip sormuyosun 2 gundur araba kaza yapiyo ondan sonra ogreniyorum olayi bu saatte bana bekle diyo telefonlarima bakmiyo ne bu dalgami geciyo benle ben cildirmim sinir krizine girmimde kim girsin
İletişim durumuna göre haber vermesi gerekirdi belki ama bunu daha sakin bir ortamda dile getirip kendini çekilmez biri haline getirmesen nasıl olurdu ?Canim bak bunu basta bana kendisi soylemedi beni 2 gun boyunca aramadi 2 gun sonra dedi bana bunu arabayla gezmis dolasmislar ondan sonra ogreniyorum arabayla arkadaslariyla gezip dolasirken askim ben arabadayim geziyoruz ediyoruz diye neden habet vermiyor
Askerdeyken kendisi o kadar ilgiliydiki 7 24 arardi bir kere dahi acmasam meraktan ölürdü ailemi arardi hadi geziyosun arkadaslarinla ben gezme demiyorum beni neden arayip sormuyosun 2 gundur araba kaza yapiyo ondan sonra ogreniyorum olayi bu saatte bana bekle diyo telefonlarima bakmiyo ne bu dalgami geciyo benle ben cildirmim sinir krizine girmimde kim girsin
Bilmiyorum neye inancami sasirdim o kadar canimi yaktiki sastlerdir agliyorum sinirden ariyorum bakmiyoAltından başka birşey çıkmasa bari...
Haklisin degmezde sevmesem incinmezdim cok yiprandim suan ve sinirliyim gozume uyku girmiyo ne yapiyo bu saatte diye dusunmekten cok zoruma gidiyo cokO zaman sen kendine değer vermiyorsun diye çıkarım yapıyorum bundan. Neyse ağlama boşver hiç bi erKek için değmez
10 aydir askerdeydi 2 ayi kalmistiAskerde tutunacak dal ariyorlar cunku. Uzakta olunca da akli sende kaliyor. Ne kadardir asker?
Aynen oyle benim canimi yakan uzende bu durum beni son plana atmasi verdigim 3 seneme yazik mahvetti beni sinir krizine girdim aglamaktan gece geceİkinci plana atiyo seni böyle sevgi olmaz savunmaya geçmesin her dakka aramasini istemiyorsun onemsenmek istiyosun anlıyorum ama boşver bence başka erkek mi yok hayatta
10 aydir askerde belirli gun izin alip geldi 1 gunun fahi onemi buyul askerligi olmasa hep burada olsa onada eyvallah zaten bir haftaligins gelmis 2 gun aramak sormamak ne demek ?İnsanlara alan bırakın..
Bu eş için, bu sevgili için, bu çocuk için herkes için lazım.
Kaç senelik evliyim, her gittiğim yeri önemli-önemsiz eşime mı söyleyeceğim? Her görüştüğüm arkadaşı bugün falanla buluştuk diye haber mı vereceğim?
Bence erkek-kadın-çocuk .. insanın boğazına basmayin, az rahat bırakın. Siz de rahat edersiniz.
Tamamen anormal aklim almiyo 3 sene ya 3 senedir beraberiz yolunu gozluyorum benim yaptiklarimin karsiligi buymus yaziklar olsun ona oyle canim yaniyokiÇünkü askerde. Asker psikolojisinin somut hali. Ama olamsı gereken bu değil tabi. Senin sevgilin seni umursamıyor. Askerdeyken "sevgili " sıfatıyla ilgi bekliyor sadece. Üzmek için demek istemedim ama nOrmal değil bu.
Onu bekledigim 2 gun bana 2 yil gibi geldi aramadi ben aradim bakmadi napiyo ne ediyo zaten belirli bir gun burda nasil ustune dusmimki canim ondan asla beklemedigim seyleri yapti zaten ayrildim artik doya doya gezer ne haltlar yiyosa yer olan bana oldu agladigimla kaliyorumİletişim durumuna göre haber vermesi gerekirdi belki ama bunu daha sakin bir ortamda dile getirip kendini çekilmez biri haline getirmesen nasıl olurdu ?
Diyorum ya çok üstüne düşüyorsun. .bırak biraz kendi haline ,o seni merak etsin ,peşine düşsün. .iyice hint kumaşı sanacak kendini ..
3 senedir beraberiz askerdeydi izine geldi gene konu acmisligim var tabi burada gene o sorunlari yasiyorum.
Izinde burda ilk 2 gun her saat beraberdik 3ncu gunu benim telefonlarima bakmaz acmaz beni aramaz oldu ama arkadaslariyla geziyo dolasiyo disarida biliyorum.
Sonunda gece aradi beni arkadaslariyla araba kiralamislar kaza yapmislar para ayarlamaya calisiyorum annemlerin haberi yok birkac kisiden borc almaya calisiyorum ondan sana yazamiyorum arayamiyorum diyor.
Bu bahane mi arkadaslar allah askina sizce ? Insanin 2 dk dahi olsa aricak vakti olmazmi 1 saattir konusuyoduk cevap vermedi son mesajima uyuya kaldi arim dedim baskasiyla gorusuyodu mesguldu bekledim gene aradim acmadi bekle yazmis.
Bu saatte kimle konusuyosun ne beklesi diyosun sende bakmiyosun telefonuma dedim ve ayrildim mesaj atarak intagrami resimlerimizi neyimiz varsa beraber alayinida sildim.
Napayim ben artik yoruldum yemin ederim yoruldum bi insan arkadaslarina neden duskun olur cok arkadas duskunu canlisi onlarla gezip dolasiyo beni aramiyo sinirlenip agzima geleni sayincada neden sakin bi dille konusmuyosun benle diyo bi insan suan bu saatte ne yaparda bekle der cildirdim artik ne yapayim ben ?
Madem büyük bir kararlılıkla yaktın gemileri ,şimdi ağlama ,dik dur !Onu bekledigim 2 gun bana 2 yil gibi geldi aramadi ben aradim bakmadi napiyo ne ediyo zaten belirli bir gun burda nasil ustune dusmimki canim ondan asla beklemedigim seyleri yapti zaten ayrildim artik doya doya gezer ne haltlar yiyosa yer olan bana oldu agladigimla kaliyorum
Seviyorum kopamiyorum ama bu sefer duygularimla hareket etmiyorum neyi varsa herseyi sildim 3 senemi verdim bir anda silip atmak kolay olmuyor herhalde dimi ? Insaniz sonucta duygularimiz var bu kac defa oldu aklim almiyo sizlere danisiyorum.Siz daha çok konu acarsiniz !!!geçen ki seferler de de aynısı oluyordu adam birden kaybolup çıkıyordu ortaya 2 yalvarip kandiriyordu sizi bu sefer oyuna gelmeyin umarım 2 ay daha kullanmasın sizi sağlam ayakkabı değil çünkü. ....
Arabayi kiraladiginda 2 gun boyunca gezip dolastiginda 2 gun ya az mi hic aramadi kaza felan oluyo bana oyle yaziyo bunu yapan o bunaltan ben miyim ? Adam gezerken kiralarken bana deyip gaber bile vermediSadece şu anlattığınıza bakarak bu çıkarımı yapmak sağlıklı olmaz biliyorum ama bu konuda bana çok
bunaltıcı geldiniz.
Beni bu kadar sıksa sevgilim ondan önce ben ayrılalım derim.
Onu bile karşı tarafa bırakmamışsınız. :)
Sakin olun.
Bizim evimiz onla ard arda ee hadi hergun gorusemesek bile insan gun icinde sevgilisine mesaj atmazmi ? Seninki gekdiginde 2 gun boyunca ne arasin ne yazsin sana o zaman anlarsin beni yasamadan bilemezsinbenmki de gelecek izne 2 gün mü 3 gün mü ne ben buluşacağım en fazla 3 saat
zaten her saati beraber geçirmişsiniz daha ne istiyorsun ki
onun senden başka da bir hayatı var ailesi arkadaşları var izin ver onlarla zaman geçrsin biraz da..
şaşırdım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?