Bıktım artık tükendim ...

Çünkü askerde. Asker psikolojisinin somut hali. Ama olamsı gereken bu değil tabi. Senin sevgilin seni umursamıyor. Askerdeyken "sevgili " sıfatıyla ilgi bekliyor sadece. Üzmek için demek istemedim ama nOrmal değil bu.

İletişim durumuna göre haber vermesi gerekirdi belki ama bunu daha sakin bir ortamda dile getirip kendini çekilmez biri haline getirmesen nasıl olurdu ?

Diyorum ya çok üstüne düşüyorsun. .bırak biraz kendi haline ,o seni merak etsin ,peşine düşsün. .iyice hint kumaşı sanacak kendini ..

Askerde tutunacak dal ariyorlar cunku. Uzakta olunca da akli sende kaliyor. Ne kadardir asker?

O zaman sen kendine değer vermiyorsun diye çıkarım yapıyorum bundan. Neyse ağlama boşver hiç bi erKek için değmez
Haklisin degmezde sevmesem incinmezdim cok yiprandim suan ve sinirliyim gozume uyku girmiyo ne yapiyo bu saatte diye dusunmekten cok zoruma gidiyo cok

İnsanlara alan bırakın..
Bu eş için, bu sevgili için, bu çocuk için herkes için lazım.

Kaç senelik evliyim, her gittiğim yeri önemli-önemsiz eşime mı söyleyeceğim? Her görüştüğüm arkadaşı bugün falanla buluştuk diye haber mı vereceğim?

Bence erkek-kadın-çocuk .. insanın boğazına basmayin, az rahat bırakın. Siz de rahat edersiniz.

İkinci plana atiyo seni böyle sevgi olmaz savunmaya geçmesin her dakka aramasini istemiyorsun onemsenmek istiyosun anlıyorum ama boşver bence başka erkek mi yok hayatta
Aynen oyle benim canimi yakan uzende bu durum beni son plana atmasi verdigim 3 seneme yazik mahvetti beni sinir krizine girdim aglamaktan gece gece

10 aydir askerde belirli gun izin alip geldi 1 gunun fahi onemi buyul askerligi olmasa hep burada olsa onada eyvallah zaten bir haftaligins gelmis 2 gun aramak sormamak ne demek ?

Çünkü askerde. Asker psikolojisinin somut hali. Ama olamsı gereken bu değil tabi. Senin sevgilin seni umursamıyor. Askerdeyken "sevgili " sıfatıyla ilgi bekliyor sadece. Üzmek için demek istemedim ama nOrmal değil bu.
Tamamen anormal aklim almiyo 3 sene ya 3 senedir beraberiz yolunu gozluyorum benim yaptiklarimin karsiligi buymus yaziklar olsun ona oyle canim yaniyoki

Onu bekledigim 2 gun bana 2 yil gibi geldi aramadi ben aradim bakmadi napiyo ne ediyo zaten belirli bir gun burda nasil ustune dusmimki canim ondan asla beklemedigim seyleri yapti zaten ayrildim artik doya doya gezer ne haltlar yiyosa yer olan bana oldu agladigimla kaliyorum

Siz daha çok konu acarsiniz !!!geçen ki seferler de de aynısı oluyordu adam birden kaybolup çıkıyordu ortaya 2 yalvarip kandiriyordu sizi bu sefer oyuna gelmeyin umarım 2 ay daha kullanmasın sizi sağlam ayakkabı değil çünkü. ....

Siz daha çok konu acarsiniz !!!geçen ki seferler de de aynısı oluyordu adam birden kaybolup çıkıyordu ortaya 2 yalvarip kandiriyordu sizi bu sefer oyuna gelmeyin umarım 2 ay daha kullanmasın sizi sağlam ayakkabı değil çünkü. ....

Sadece şu anlattığınıza bakarak bu çıkarımı yapmak sağlıklı olmaz biliyorum ama bu konuda bana çok
bunaltıcı geldiniz.

Beni bu kadar sıksa sevgilim ondan önce ben ayrılalım derim.
Onu bile karşı tarafa bırakmamışsınız. :)
Sakin olun.

benmki de gelecek izne 2 gün mü 3 gün mü ne ben buluşacağım en fazla 3 saat
zaten her saati beraber geçirmişsiniz daha ne istiyorsun ki
onun senden başka da bir hayatı var ailesi arkadaşları var izin ver onlarla zaman geçrsin biraz da..
şaşırdım yahu

Madem büyük bir kararlılıkla yaktın gemileri ,şimdi ağlama ,dik dur !

Seviyorum kopamiyorum ama bu sefer duygularimla hareket etmiyorum neyi varsa herseyi sildim 3 senemi verdim bir anda silip atmak kolay olmuyor herhalde dimi ? Insaniz sonucta duygularimiz var bu kac defa oldu aklim almiyo sizlere danisiyorum.

Arabayi kiraladiginda 2 gun boyunca gezip dolastiginda 2 gun ya az mi hic aramadi kaza felan oluyo bana oyle yaziyo bunu yapan o bunaltan ben miyim ? Adam gezerken kiralarken bana deyip gaber bile vermedi

Bizim evimiz onla ard arda ee hadi hergun gorusemesek bile insan gun icinde sevgilisine mesaj atmazmi ? Seninki gekdiginde 2 gun boyunca ne arasin ne yazsin sana o zaman anlarsin beni yasamadan bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…