İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi yoruldum artık ya.. Akşam akşam sinirlerim bozuldu acayip.. Soluğu burada aldım yine.. Akşam üstü elbise almak için bir avm ye girdik eşimle şu an düşündükçe bile ellerim titriyor. Arkadaşın düğünü için elbise alacaktım 170 boyunda 62 kg bayanım. Doğum sonrası haliyle göbek kaldı bayağı... Neyse kabinde elbiseyi denedim eşime sormayacaktım aslında ama fermuarı kapatamayınca çağırdım. Çağırmışken nasıl olmuş dedim şöyle bir baktı güldü iyii.. Dedi öylesine çıktım.. Elbiseyi kasaya götüren bayan çalışan önde biz arkada gidiyorduk bir baktım kadının kalmasını dikizliyor.. Avm de tartıştık.. Eve döndük. Hemen kendini savunmaya başladı.. İşte elbisenin yanında bir çizgi vardı sanki o an onu düşünüyordum. Onun için baktım. O kızın neyine bakayım tahta gibiydi kalça mı vardı. Bakayım.. İşte elbiseyi giyince göbeğin çıktı onu düşünüyordum vs. İnanmadım tabi.. Sinirlerim o kadar bozuk ki anlatamam karısına iltifat etmeyi bilmeyen adam onu bunu inceliyor.. Çok ağlıyorum ya. Bişeyler yazın lütfen