• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık ya

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi yoruldum artık ya.. Akşam akşam sinirlerim bozuldu acayip.. Soluğu burada aldım yine.. Akşam üstü elbise almak için bir avm ye girdik eşimle şu an düşündükçe bile ellerim titriyor. Arkadaşın düğünü için elbise alacaktım 170 boyunda 62 kg bayanım. Doğum sonrası haliyle göbek kaldı bayağı... Neyse kabinde elbiseyi denedim eşime sormayacaktım aslında ama fermuarı kapatamayınca çağırdım. Çağırmışken nasıl olmuş dedim şöyle bir baktı güldü iyii.. Dedi öylesine çıktım.. Elbiseyi kasaya götüren bayan çalışan önde biz arkada gidiyorduk bir baktım kadının kalmasını dikizliyor.. Avm de tartıştık.. Eve döndük. Hemen kendini savunmaya başladı.. İşte elbisenin yanında bir çizgi vardı sanki o an onu düşünüyordum. Onun için baktım. O kızın neyine bakayım tahta gibiydi kalça mı vardı. Bakayım.. İşte elbiseyi giyince göbeğin çıktı onu düşünüyordum vs. İnanmadım tabi.. Sinirlerim o kadar bozuk ki anlatamam karısına iltifat etmeyi bilmeyen adam onu bunu inceliyor.. Çok ağlıyorum ya. Bişeyler yazın lütfen

Kadinin kalcasinin olmadigini bile farketmis uyuz oluyor soyle adamlara.Karisi kiyafet dener dogru duzgun bakip yorum yapmaz elin kadinlarinin neyi var neyi yok inceler.Bence sen boyunu yanlis biliyorsun ben o kilodaykan millet zayifsin biraz kilo al derdi.Kilon da gayet iyi

Bu konulari gordukce cok sasiriyorum. Evli barkli adam baska kadinlara nasil bakar ya?
Benim esim oyle dindar, namus abidesi vs biri degildir ama hayatta bir kiza bakmaz.
Kaldi ki burasi ABD, yazin bir gorseniz millet plaja cikmis gibi bikini tarzi kiyafetlerle gezer ama bir kere olsun baktigini gormedim, hic umursamaz bile. Cok ayip, esinizin zaafi var herhalde bayanlara karsi.

Göbüşş hepimizde varr amaaaan napalım takılmayın o kadar:) Ama eşiniz hakkaten baktıysa kalçalarına o zaman kendimi sizin yerinize koyuyorum napardım biliyo musunuz of ya adamın kaslarına bak aşkımm hele popiş nasıl dimdik dimi vaovvv yapardım benimki kesinnn bozulurdu ondan sonra da nabeeer biraz önce sen bakarken çok iyiydi dimi der geçeridm.. Ve ağlamazdım.. Ne ağlıcam be kendi bilir o kadar çok baksın ki en sonunda da gözleri ahanda böyle olsun :KK53:gülün geçin ya kendinize de güveninizi hiç bırakmayın

Kadinin kalcasini mi izliyordu :olamaz:
Ne denir ki allah böyle abazalardan kadinlari korusun.
Cok uzuldum sizin adiniza.

Kadinin kalcasinin olmadigini bile farketmis uyuz oluyor soyle adamlara.Karisi kiyafet dener dogru duzgun bakip yorum yapmaz elin kadinlarinin neyi var neyi yok inceler.Bence sen boyunu yanlis biliyorsun ben o kilodaykan millet zayifsin biraz kilo al derdi.Kilon da gayet iyi
Boyum doğru canım kilomda. ADAM BİR DE BAKMADIM DİYOR YA ASABIM BOZULDU

Kocani sen daha iyi bilirsin oylesine mi bakiyordu yoksa gercekten kadin ilgisini cektigi icin mi bakiyordu? Ben de bakarim etraftaki bay ve bayanlara mesela oylesine.

Ben bu tarz konuları anlayamıyorum arkadaşlar. ..bazen ben de refleks olarak güzel bir kadının ya da yakışıklı bir adamın sağına soluna bakabiliyorum. Güzel olup dikkat çekene bakılır (öküz gibi rahatsız ederek bakmak değil kastım ).eşim de eminim bakıyordur. Göze yaşak mi var yani...bence siz de böyle depresif bir şekilde konuyu abartmayın. Siz öyle ısrarla sorunca kocanız saçmalamış tabi..

Anlık bir göz kayması ise tolere edilebilir ama size farkettirecek kadar uzun süreli baktıysa oha diyorum.

Özrü kabahatinden büyük.
Bi de yorum yapıyor tahta gibiymis.. bla bla bla..
Baktim ama öyle düşündüğün gibi zevk almadım diyor. Allah ıslah etsin.

İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi yoruldum artık ya.. Akşam akşam sinirlerim bozuldu acayip.. Soluğu burada aldım yine.. Akşam üstü elbise almak için bir avm ye girdik eşimle şu an düşündükçe bile ellerim titriyor. Arkadaşın düğünü için elbise alacaktım 170 boyunda 62 kg bayanım. Doğum sonrası haliyle göbek kaldı bayağı... Neyse kabinde elbiseyi denedim eşime sormayacaktım aslında ama fermuarı kapatamayınca çağırdım. Çağırmışken nasıl olmuş dedim şöyle bir baktı güldü iyii.. Dedi öylesine çıktım.. Elbiseyi kasaya götüren bayan çalışan önde biz arkada gidiyorduk bir baktım kadının kalmasını dikizliyor.. Avm de tartıştık.. Eve döndük. Hemen kendini savunmaya başladı.. İşte elbisenin yanında bir çizgi vardı sanki o an onu düşünüyordum. Onun için baktım. O kızın neyine bakayım tahta gibiydi kalça mı vardı. Bakayım.. İşte elbiseyi giyince göbeğin çıktı onu düşünüyordum vs. İnanmadım tabi.. Sinirlerim o kadar bozuk ki anlatamam karısına iltifat etmeyi bilmeyen adam onu bunu inceliyor.. Çok ağlıyorum ya. Bişeyler yazın lütfen
aman salla gitsin.. he he de. adam senin yanında boşver.

Back
X