Bıktım artik yaaaa

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Valla deli olacam birgun ben ne soylersem hep inatlasirmi insan ben a desem o b diyor sabah kizimin gozu kizarmis doktora gidelim diyorum herseyi abartiyon diyor yanina para al dedim para almamış aksam iftara gidecegix annemlere ben ogleden sonra gidelim diyorum yok o ikindiden sonra diyor herseyi bi tartismayla bi ustelemeyle yaptiriyorum ya sizin esinizde oylemi benmi cok uzerine gidiyorum anlamiyorum

Yok benim esim en azindan böyle degil ..

Orta yolu bulun sizde ozaman, neden inatlasiyorsunuzki ögleden sonra gidelim de daha rahat ederiz hemde yardimci olurum diyin mesela..
Erkekler bazen böyle inatlasmayi sever sebeblerini söylediginde anlar lar.
Bide öyle dene bence ..

Yok benim esim en azindan böyle degil ..

Orta yolu bulun sizde ozaman, neden inatlasiyorsunuzki ögleden sonra gidelim de daha rahat ederiz hemde yardimci olurum diyin mesela..
Erkekler bazen böyle inatlasmayi sever sebeblerini söylediginde anlar lar.
Bide öyle dene bence ..
Yok ben ne soylersem tersini diyor yardim ederim diyorum ben ne yapacam aksama kadar orda diyor

Yani annnize ikindi den sonra gitmek istemesi normal erken gitse sikilabilir ama olur zitliklar Evliliklerde bende çok yasiyorum

Ay zaten kuzenimde gelecekmis iftara of of of dert bir degilki

Bu o kıskandığınız kuzen mi? Vallahi en iyisi iftara gitmeyin. Zaten saatte de anlaşamamışsınız üstelik kuzende oradaymış. Kuzen oradaysa size önümüzdeki bir kaç hafta her gün konu açacak kadar olay çıkar o yemekten.

Bence eşiniz gelmek istediği zaman gelsin, sizinle gelmek zorunda değil ki dimi ama.

X