Biktım artık yardım edin :(

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
29
Kizlar daha oncekki konumdada bahsetmistm kaynanamdan alt kattyim ama surekli merdvnlerde bana beddua agir hakaretler ediyor ses kaydi cekip savcliga vermeyi dsunuyorm ama eşimlede aramzda sorun olmasndan korkuyorm bu aralar onunlada iyiyiz na yapmaliyim cope gtsem gdemiyorum bakkla gtsem gdemiyorm karsilasirim dye her gordgnde sataşiyor sana kendmi zorla öldrtcem diyor anneme aileme agir hakaretler ediyor ne yapablrm

Kocana söyle. Ses kaydı al dinlet kocan inanmıyorsa...
hastalar mı ? Dertleri ne manyakların ?

Ne yapıp edip taşınabilirsin mesela.
Hergün hareket yemektense.

Önce eşinle konuş! Eşinle aran iyi diye bu hakaretlere katlanmamalisin hadi katlanıyoruz diyelim nereye kadar?

Böyle hayat geçmez canim günden güne zehir ederler sana sende daha önce hicbisey yapmadığın için pişman olursun.

Dediğin gibi ses kaydını al sen ne olur ne olmaz iş boşanmaya kadar sürüklenirse en azından elinde bişeyler olur.
Esin ne diyor bu duruma haberi varmı? Haberi varsa ve susuyorsa sıkıntı

Altlı üstlü oturmanın mantığı neyse saçma sapan. Çok seviyorlarsa oğullarını evlendirmesinler be bu ne

Tabikide haberi var ama ben kendim savciliga vermeyi dsunyorm bi ceza alsn artk ust katta kp diruyor onceden beraberdik kp eve tavuk alsa nasil olurda alir dye kavga ediyordu gecen sene yrldm ama adami benm evden ckarken grdu torununu sevmeye geliyor adam yapmadgni birakmadi polis cagrdm esim skayetten vazgecrdi

O zaman en büyük suçlu eşin değil mi? Hem taşınmıyor hem seni bu hakaretlere maruz bırakıyor.

Altlı üstlü oturmanın mantığı neyse saçma sapan. Çok seviyorlarsa oğullarını evlendirmesinler be bu ne
Ayirdin oglumu benden diye kaynadi bana bir zaman esimle aram aclddi annesi yuzunden dovdu dyak yedm annemgle gttm pisman oldu smdi anasinin gercek yuzunu gorunce polis cagirinca kendni dovmus elini kolunu yirtms gelinim dvdu dedi kadn cok tehlikeli

Ayirdin oglumu benden diye kaynadi bana bir zaman esimle aram aclddi annesi yuzunden dovdu dyak yedm annemgle gttm pisman oldu smdi anasinin gercek yuzunu gorunce polis cagirinca kendni dovmus elini kolunu yirtms gelinim dvdu dedi kadn cok tehlikeli
Kadın tehlikeli eşin manyak.... Boşan gitsin deli anası için seni dövmüş adam var mı pişmanmışmış.... Her b.ku yiyorlar sonra ama ben pişmanım

O zaman en büyük suçlu eşin değil mi? Hem taşınmıyor hem seni bu hakaretlere maruz bırakıyor.
Tabikide gecen sene gdelim dedim eririm ben anam babam olmadan dedi anasina zerre kadar kiyaamiyor kadn oyle bir kandryorki benm ailemle kocami gorustutturmedi

Kendime hakaretleri bir nebze çekerdim ama anneme kadar hakaret ediyorsa,sopami cikarirdim. Bayağı kavga etmeniz lazım,susmasi için. Ama bu olayı cennet mahallesine bağlar ,ailecek polislik olursunuz. Taşının oradan,aileniz ne diyor, eşinizle bir de aileniz konuşsa?

Kadın tehlikeli eşin manyak.... Boşan gitsin deli anası için seni dövmüş adam var mı pişmanmışmış.... Her b.ku yiyorlar sonra ama ben pişmanım
Valla aynen kardesim eşime son sans verdm eger yne anasinin lafina gderse ben dayanamiyormbartk dedgm zaman taşinmazsa btiricem cekemiyorm genc yaşimda eridim soldm 3 aenelik evliyim bir gun ble isinamadm ben bueve

Aileme soylemedm size hakaret ediyor diye senin annen kotuluk yapip para kazaniyo diyonbenm annem namusuyla tek basina ev gecndryo hastanelerde calisiyo ne zorluklarla ailem ne diyecek kendn etttn kendn bldun dyorlar

Bu kadar çirkef madem sen de çirkinleşsene.Ne güzel fırsat işte, valla ben olsam ağzına ederdim, kabalığımı mazur gör ama öyle.
İn seviyesine, sen de ona say söv.
Önce onun söylediklerini ses kaydı yap tabii eşine dinlet.
Ve ne olursa olsun taşın.
Eşinle iyiysen artık, gerçek yüzünü gördüyse o kadının, taşınacak, başka oluru yokki.
Eşin, normal bir psikolojiye sahip bir eş istiyorsa karşısında, seni o evden çıkarmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…