Biktım artık yardım edin :(

Ne yapayim gizel kardesm kadin basimla nereye gidiyim kendi ailem deaen onlarnda derdi var huzuru yok ne yapayim

Ne yapayim gizel kardesm kadin basimla nereye gidiyim kendi ailem deaen onlarnda derdi var huzuru yok ne yapayim

Evi terketmişsiniz. Eşiniz gelmiş sizi geri istiyor. O esnada elinizde bir koz var. Ayrı eve çıkmayı istediniz mi?
Eşiniz ayrı eve çıkacak bütçeye sahip mi?
Konu komşu ne diyor bu duruma? Bu kadar rezalete başka kimse ses çıkarmıyor mu?

Ay canım mümkün oldukça uzak dur kayınvalideden.Çok tehlikeli geldi bana neden bu kadar öfkeli sana?

O sirada kv ile kavgali degldk tabi kizisiyodm ona ama ben bosancaktm o zmana esimden maddi skntlarmz var o yuzden beklemek zorundaym karsimizda bir komsu var kadinin kocasina yamamaya kalkismis ladn bana dedi bnde gittim kvye cattim kadini tehdt etms kocama dovdrurum seni diye kadn bana tel de yalvariyor beni katma ne olursun kaynanandan aklm cikiyor benim korkuyorm diyor komsular bana arada der nasil cekiyosn bu kadini aman ha aramizda kalsn sakin ona diyipte allah askna bizi bulasstirma dyolar herkes korkuyo o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…