Biktım artık yardım edin :(

Pardon ama derdi ne acaba hasta mi
Kendimi öldürttürecem ne demek ya...
Bence kulaklarinizi tikayin..birde orda halâ oturma sebebiniz

madem boyle dusunuyorsun niye cekiyorsun hala?belliki kadin hasta anlattiklarina bakilirsa ruh sagligi yerinde degil,cinnet gecirip kadini hakli mi cikacaksin?bu isin sonu bu cunku..
Ne yapayim elalem gbi bi ailem yok gtsem ikide bir başima kakacaklar cocugum banasini cok seviyor surekli babasini ariyor

Bazen öldurmek geciyor icimden ama cocugum var sabret diyorum bu kadinin baskilari yuzunden cocugm olsn rahat brakir beni dedim kira evde yatalak anasi var ona bakiyo hergun beni cagrip anasina hizmet ettrip dir dir cene edip beni delirtiyodu sirf esimin haatrina cektm cocugm olnca kurtulurm dedm ama nerdeee skurler olsn evladm var yksa nasl katlanrdm

Kayinvalidenin seviyesi magmanın altında
Pislik bi kadin. Sen ne yap et o evden kurtulmaya bak. Eşini ikna edemezsen kendin iş bul kaç. O deliyle yaşanır mı hic
Boğazma bicakta dayasalar o kanla ayni cati altnda asla yaşamam bana bakmazsanz sizi kepaze ederm bamaynda goruyum diyor bu kdar yuzsuz yapişik nfret ettm ölse diyorm byram ederm tbi allah baska dertlerde verir ama bnun kadar olmaz

Sormayin coxugm alismis b.k yiyesi dyor daha bir bucuk yaşinda cok aşiri snrli smdidemn (

Pardon ama derdi ne acaba hasta mi
Kendimi öldürttürecem ne demek ya...
Bence kulaklarinizi tikayin..birde orda halâ oturma sebebiniz
cok para harcadm kardsm burayi yaptrdm evim ayri olnca gelemez dedm hergun geldi huzurumu bozdu yok benim evim burasi gelrm hergn buraya taşncm artk vs. yuzsuz ya dedm artk ben sen ayrldm insanda yuz olur düş yakamzdan dedm seni ogluma yar etmem boşattrcam diyo

Ne yapayim elalem gbi bi ailem yok gtsem ikide bir başima kakacaklar cocugum banasini cok seviyor surekli babasini ariyor
canim benimde arkamda bir aile yok.ama bu surekli arkamda kimse yok diye uzulmeyi gerektirmez ben oyle yapiyorum.esini seviyorsan ayri ev tutacaksiniz tutmuyorsa tek basina ayaklarinin ustunde cocugunu buyuten bir suru kadin var. he bir ihtimalde kalmaya devam et ya o seni ya sen onu öldürun.kv gelin cinayetleride artik az karsilasilan bir durum degil.ne onerilse olmaz demissin , hekez ayri ev diyor cok masraf yaptim diyorsun can guvenliginin olmadigi eve, zaten gecende konusulmustu ayni konu .senin hayatin allah yardimcin olsun ne deyim bu arada bunlari anlattiklarini tamamen bu sekilde diye algilayarak yaziyirum.baska sorunlariniz varsa aranizda bilemem, anlattigin gibi bir kadinsa zaten hala nasil ortalikta" kendimi sana oldurtturecem" diye geziyir onu da anlamadim..

Bir boy var 1.47 bi surat var nemrut hergun bi hava eve otryorz dye yapiyo evmden gidin dyor kp bizim komirden yakiyor siz nasl yakarsnz dye kpaze edyor ya resmen kocasni benden kiskaniyor adama onu al benm yerime dedi ahh ahhh bi kirsam o agzni ama elim kalkmiyor nefret edyrm kendmden

O cocuk sinirli olmazmi bu kadar kavga gurultu icinde evladina acimiyor musun.kocayi falan dusunmem ben bu durumda.ne hali varsa gorsun derim ceker giderim tum hata sende boyle bir ortamda cocuk buyuttugun icin.babasina cok duskunmus babasi seviyormus.baslarim oyle sevgiye.ailen de cok hatali seni cekip almadiklari icin.

Ben zaten ölmüşüm diyor kendni dovdrup yaralattrp beni iceri attrcak cocgmu elmdem alck

Sen de bosa o zaman cok mu asiksin kocana..

Başimiza gelir diye akillari cikiyor ailemin onlarn yanindada kalamam ordada bzlck cocgmn piskolojsi ne yapaym tek basima dyorm iste

Ahh uzgun melek yapacagin cok basit aslinda bir an once faaliyete gecmek evini ayirsanda huzurunuz olmaz esin de sorunlu.oyle bir annenin cocugu normal olamaz zaten.bi cozum bulana kadar gorusme onunla.

Canim eşim daralinca inthar etmeye kalkiyo gecen sene ole yapti şmdi alsam başimi gtsem bsey yapar kendne diyorm konusuyorm bakalm zaman ne gosteriyor diyor ayip soylemesi maddi sknti cok
Eşiniz mi intihar etmeye kalkıyor? Çok özür dilerim ama ailece sağlıklı oldukları söylenemez.

Size ayrılın vs diyemem, evlilik sizin eş sizin, evden de çıkmaya niyeti yok madem eşinizin, o zaman size kayınvalideyle baş etme metodunu söyleyeyim, sinip eve kapatmayın beddua ediyor diye, aksine beddua ettiğini duyunca açın kapınızı koyun bir kaynana şarkısı elinize de alın telefonu açın kamerasını görüntülü beddua çekim 1 deyin ohhhh ağzına sağlık kaynanacığım saydır, ritimli saydır deyin, seni fenomen kaynana yapacağım ünlü olacaksın deyin, her seferinde bunu yapın 3-5 girişim sonrası vazgeçer.
Bazılarına kavga, aynı dille karşılık işe yaramaz ama tabii sizinde söylediklerimi yapmaya siniriniz müsait mi bilemiyorum.

O beddualari lafları annen eşine etseydi o kabul edermiydi sabredelim evden cikmayalim dermiydi Hayır demezdi annesiya susuyo iste

Tavsiyenz gercekten cok gzel ama bu muhabbeti onunla yapmaya degmez ben onu bir kere affettm gttm sarldm ozr dledm ama uslanmak blmyo 3 senedr ayni teşekkr ederm verdgnz blgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…