Biktım artık yardım edin :(

Kocasiylada sorunlu adama bizim soylememizi istemiyo ozellikle benim senin kp iyimi oldu öldrurum sizi diyor bana kp ile yat ble dedi agzna ettm ama

Canim eşim daralinca inthar etmeye kalkiyo gecen sene ole yapti şmdi alsam başimi gtsem bsey yapar kendne diyorm konusuyorm bakalm zaman ne gosteriyor diyor ayip soylemesi maddi sknti cok

Hadi esımi ikna ettm dyelm borcmuz cok kiralarda malum napcagmi sasirdm bu eve 4 bin tl harcadm alsam geri kimden aliyim oooof offf

Canim eşim daralinca inthar etmeye kalkiyo gecen sene ole yapti şmdi alsam başimi gtsem bsey yapar kendne diyorm konusuyorm bakalm zaman ne gosteriyor diyor ayip soylemesi maddi sknti cok
Eşini daraltan annesi...
Dolaylı yoldan öyle.
Kadın sana, sen kocana yansıtıyorsun..
Ne diyelim Allah kurtarsın o halde

Evet aynen ole ya ben bole bi dert gormedm kp dedgn adam baba ya adam 60 yasnda ben 20 birak beni adam kmseye yan gozle bakmaz namaznda abdestnde allahn adami gelme deaem gelemz kavgada etmez allahn garibi anasida bole karisi gbi deliyms adam hic bi gunler gormedm kizim dyor mahalleden bi kadina kocani gozetliyor benm gelin demis herkesle kavgali dargin kmse knssmuyor tam bir bela

Zorla zittima basacakms ustume gelecekmis kendmi öldrtecem dyor ole yuzsuzki suratina tukursem yarrabbi sukur dyor

Tam bir bas belasi. Kv ile araniz boyle madem niye eve para harcadiniz. Valla iyi kotu bi ev bulup cikarim ben olsam. Icini cürütür böylesi

Kadın sorunlu eşinde sorunlu bence. Ya bi sekilde ordan tasinirsiniz daha uzak bi yere yada böyle evlilik yürütürsen her gün ağlar bdv ye daha çok buna benzer konular açarsın.

Ben taşınmayı dusun derim çalışıyormusun bilmem ama çalışmasanda düşün derim kv'deden uzak bi yerde is bulmaya çalışın

Ben esime bir şans daha tanyip braz daha skarm dişimi ama baktm ckmam dyo eyvallah der cocugmu alr gderm ne yapaym kardesm cekilcek cilemi allah askna

Cocugmun piskolojisi bzldu daha bir bucuk yaşnda hep kvgayla byudu bir gun olsun hzur bulmadk kv cok pistr kendi memesini fln emzrmeye calisirken gordm deli oldm daha neler neler halinze sukrederdnz

Ben esime bir şans daha tanyip braz daha skarm dişimi ama baktm ckmam dyo eyvallah der cocugmu alr gderm ne yapaym kardesm cekilcek cilemi allah askna
madem boyle dusunuyorsun niye cekiyorsun hala?belliki kadin hasta anlattiklarina bakilirsa ruh sagligi yerinde degil,cinnet gecirip kadini hakli mi cikacaksin?bu isin sonu bu cunku..

Bende aynisini diyorum canim geçici durum olsa hadi dayanırsìnìz bi süre ama oyle gözükmüyor kv niz yakın olduğu sürece size rahat edemezsiniz

Cocugmun piskolojisi bzldu daha bir bucuk yaşnda hep kvgayla byudu bir gun olsun hzur bulmadk kv cok pistr kendi memesini fln emzrmeye calisirken gordm deli oldm daha neler neler halinze sukrederdnz
Yav delirmek üzereyim yoruma bak...
Neden yaptın bunu çocuğuna o zaman ya? Silah mı doğrulttular ne derdin vardı da bu manyakları çektin
Gelip burada dert yanıyorsun eminim hiçbir şey yapmayacaksın bile. İçinizden biri cinnet geçirecek bunu mu bekliyorsun

Yahu şaka dimi bu yorum?Keskelerle olmaz tabi ama keşke çocuk sahibi olmasaydınız işler rayına oturmadan.O cocugun nasıl bir psikolojisi var kimbilir kıyamam.

Şans falan verme eşine çocuğunu düşün.Ses kaydı al dinlet ya bu evden taşınırız yada ben evden giderim katil olmaya gelmedim ben de.

Kayınvaliden hasta bence kapatsın oğlu onu bi tımarhaneye de akıllansın

Aileme soylemedm size hakaret ediyor diye senin annen kotuluk yapip para kazaniyo diyonbenm annem namusuyla tek basina ev gecndryo hastanelerde calisiyo ne zorluklarla ailem ne diyecek kendn etttn kendn bldun dyorlar
Kayinvalidenin seviyesi magmanın altında
Pislik bi kadin. Sen ne yap et o evden kurtulmaya bak. Eşini ikna edemezsen kendin iş bul kaç. O deliyle yaşanır mı hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…