- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
O zaman sende cop vs islerini aksam esine yaptirt. Bugunluk bedduA hakkimi doldurdum sen yap isleri deO bana cekelim biraz diyor bliyor esim herseyi ama bu evden ckmak istemiyor
Canim eşim daralinca inthar etmeye kalkiyo gecen sene ole yapti şmdi alsam başimi gtsem bsey yapar kendne diyorm konusuyorm bakalm zaman ne gosteriyor diyor ayip soylemesi maddi sknti cokBu kadar çirkef madem sen de çirkinleşsene.Ne güzel fırsat işte, valla ben olsam ağzına ederdim, kabalığımı mazur gör ama öyle.
İn seviyesine, sen de ona say söv.
Önce onun söylediklerini ses kaydı yap tabii eşine dinlet.
Ve ne olursa olsun taşın.
Eşinle iyiysen artık, gerçek yüzünü gördüyse o kadının, taşınacak, başka oluru yokki.
Eşin, normal bir psikolojiye sahip bir eş istiyorsa karşısında, seni o evden çıkarmalı.
O zaman sende cop vs islerini aksam esine yaptirt. Bugunluk bedduA hakkimi doldurdum sen yap isleri de[/QUOTE
Kiz yaparmi o be anca bnden hazir bekler aklm ckiyo gorerm dye
Eşini daraltan annesi...Canim eşim daralinca inthar etmeye kalkiyo gecen sene ole yapti şmdi alsam başimi gtsem bsey yapar kendne diyorm konusuyorm bakalm zaman ne gosteriyor diyor ayip soylemesi maddi sknti cok
Kocasiylada sorunlu adama bizim soylememizi istemiyo ozellikle benim senin kp iyimi oldu öldrurum sizi diyor bana kp ile yat ble dedi agzna ettm ama
Kadın sorunlu eşinde sorunlu bence. Ya bi sekilde ordan tasinirsiniz daha uzak bi yere yada böyle evlilik yürütürsen her gün ağlar bdv ye daha çok buna benzer konular açarsın.Tabikide haberi var ama ben kendim savciliga vermeyi dsunyorm bi ceza alsn artk ust katta kp diruyor onceden beraberdik kp eve tavuk alsa nasil olurda alir dye kavga ediyordu gecen sene yrldm ama adami benm evden ckarken grdu torununu sevmeye geliyor adam yapmadgni birakmadi polis cagrdm esim skayetten vazgecrdi
Ben esime bir şans daha tanyip braz daha skarm dişimi ama baktm ckmam dyo eyvallah der cocugmu alr gderm ne yapaym kardesm cekilcek cilemi allah asknaKadın sorunlu eşinde sorunlu bence. Ya bi sekilde ordan tasinirsiniz daha uzak bi yere yada böyle evlilik yürütürsen her gün ağlar bdv ye daha çok buna benzer konular açarsın.
Ben taşınmayı dusun derim çalışıyormusun bilmem ama çalışmasanda düşün derim kv'deden uzak bi yerde is bulmaya çalışın
madem boyle dusunuyorsun niye cekiyorsun hala?belliki kadin hasta anlattiklarina bakilirsa ruh sagligi yerinde degil,cinnet gecirip kadini hakli mi cikacaksin?bu isin sonu bu cunku..Ben esime bir şans daha tanyip braz daha skarm dişimi ama baktm ckmam dyo eyvallah der cocugmu alr gderm ne yapaym kardesm cekilcek cilemi allah askna
Bende aynisini diyorum canim geçici durum olsa hadi dayanırsìnìz bi süre ama oyle gözükmüyor kv niz yakın olduğu sürece size rahat edemezsinizBen esime bir şans daha tanyip braz daha skarm dişimi ama baktm ckmam dyo eyvallah der cocugmu alr gderm ne yapaym kardesm cekilcek cilemi allah askna
Yav delirmek üzereyim yoruma bak...Cocugmun piskolojisi bzldu daha bir bucuk yaşnda hep kvgayla byudu bir gun olsun hzur bulmadk kv cok pistr kendi memesini fln emzrmeye calisirken gordm deli oldm daha neler neler halinze sukrederdnz
Cocugmun piskolojisi bzldu daha bir bucuk yaşnda hep kvgayla byudu bir gun olsun hzur bulmadk kv cok pistr kendi memesini fln emzrmeye calisirken gordm deli oldm daha neler neler halinze sukrederdnz
Kayinvalidenin seviyesi magmanın altındaAileme soylemedm size hakaret ediyor diye senin annen kotuluk yapip para kazaniyo diyonbenm annem namusuyla tek basina ev gecndryo hastanelerde calisiyo ne zorluklarla ailem ne diyecek kendn etttn kendn bldun dyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?