- 11 Aralık 2016
- 447
- 417
- 18
- 37
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Eşinin ne sana nede ailene saygısı var ki annesi böyleyse oğlu nasıl olacakki sorunlu bir aile Allah yardımcın olsun sence bu aileyle hayat sürer miAynen ole canm hecen kavga ettgmzde babam telefn acmis kizimi gondermiyorm oglum bak başinin caresime dems gozu kotksn diye yemn ederm sdece bu kadar demedgi laf kalmadi eşimde aileme cok hakaret ediyor kendsinin alkolu var babamda cok alkol alir neden iciyorsun desem senin babanin parasylami iciyorm o ayyas baban vs..
Surmez blyorm bakalm zaman ne gsteriyor aydnlattgnz icin cok tesekkur edermEşinin ne sana nede ailene saygısı var ki annesi böyleyse oğlu nasıl olacakki sorunlu bir aile Allah yardımcın olsun sence bu aileyle hayat sürer mi
Beni tipki kuma gni gruyor allaha hval edyrm aslada hakkimi helal etmyrm ahirettede iki elm ykasnda olcak gencligmi mahvtti saclarm agardi bu genc yastaAllah islah.etsin boylelerini.
Nasil bir zihniyet.
Yahu oglunun esi dusman mi
binada imza toplayın, attırırsın. gitsin başka yere taşınsın.
Ahh tek temennim o canm insallah mtlu huzurlu bir yuvaya kavusurumTaşınmaktan başka zerre şansın yok...
Amin tatlım, tez zamanda refaha er inşallah...Ahh tek temennim o canm insallah mtlu huzurlu bir yuvaya kavusurum
İçine exorcist kaçmış kv'nizinKadn zir deli mesela bi hfta once kvga ettk olene kadar surdurur bunu taaki ben gel brisalm dyene kadar yaptm barştmda ama deli yine ayni deli
Ah kardeşm barişincada ceklcek huyu olsa niye cekiyim bu dertleri kendne gelin alcakmis balla sutle beslicekms nasl untym o laflarniİçine exorcist kaçmış kv'nizin
Ama barışınca da barışıyor muş
Sanırım en güzeli görme duyma .Basarbilmeniz dileği ile ....
Yani benm kocama alacakms gelini kaynim fln yok yanls anlamayn ve ona kadar neler nler en hafifi bu kalirİçine exorcist kaçmış kv'nizin
Ama barışınca da barışıyor muş
Sanırım en güzeli görme duyma .Basarbilmeniz dileği ile ....
Dinsizin hakkından imansız gelir moduyla " ah anneciğim ben seçmezsem vallahi darılırım " demek gelirdi deYani benm kocama alacakms gelini kaynim fln yok yanls anlamayn ve ona kadar neler nler en hafifi bu kalir
Ses kydi yapmama gerek yok esimin yannda kavga etti benmle insallah alip basimizi hderz dcem ama esim cok anaci gtsek ble hep surat asar beni mtlu etmez hayrlisi olsn dyorm ne diyeymesinle aran iyi oldugna gore esin senin tarafnda. yapman gerekende kaynana bozuntunu ses kaydina alip esine dinletmek.sonrada o kadindan uzaklara gitmek.
Dayimin hanimida gelinine yapiyormus oyle sonrada inkar ediyormus.. Gelin esine soyluyormus esi inanamiyormus. Bir gun gelin namaz kilarken beddua etmeye baslamis. Gelinde ses kaydi yapmis esi gelince dinletmis. Anne demis sen bugun esime bisi dedin mi yemin billah ediyormus demedim diye acmis dinletmis. Bir daha dersen boyle sozler ceker giderim aramam sormam diyince bi daha edememis. Siz ses kaydi yapin telefonunuzda dursun benceKizlar daha oncekki konumdada bahsetmistm kaynanamdan alt kattyim ama surekli merdvnlerde bana beddua agir hakaretler ediyor ses kaydi cekip savcliga vermeyi dsunuyorm ama eşimlede aramzda sorun olmasndan korkuyorm bu aralar onunlada iyiyiz na yapmaliyim cope gtsem gdemiyorum bakkla gtsem gdemiyorm karsilasirim dye her gordgnde sataşiyor sana kendmi zorla öldrtcem diyor anneme aileme agir hakaretler ediyor ne yapablrm
Kadin oglunun yaninda benle kavga ediyor eşim hepsini bliyor ama napip edip esimin beynini yikiyor anasini gorunce degisiyor kadin zaten cikin evmden ben oturcam dyor ne korkacak o yine yapar yapacagini evi ben yaptrdm halbukiDayimin hanimida gelinine yapiyormus oyle sonrada inkar ediyormus.. Gelin esine soyluyormus esi inanamiyormus. Bir gun gelin namaz kilarken beddua etmeye baslamis. Gelinde ses kaydi yapmis esi gelince dinletmis. Anne demis sen bugun esime bisi dedin mi yemin billah ediyormus demedim diye acmis dinletmis. Bir daha dersen boyle sozler ceker giderim aramam sormam diyince bi daha edememis. Siz ses kaydi yapin telefonunuzda dursun bence
Kadin oglunun yaninda benle kavga ediyor eşim hepsini bliyor ama napip edip esimin beynini yikiyor anasini gorunce degisiyor kadin zaten cikin evmden ben oturcam dyor ne korkacak o yine yapar yapacagini evi ben yaptrdm halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?