- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Aynen ole canm hecen kavga ettgmzde babam telefn acmis kizimi gondermiyorm oglum bak başinin caresime dems gozu kotksn diye yemn ederm sdece bu kadar demedgi laf kalmadi eşimde aileme cok hakaret ediyor kendsinin alkolu var babamda cok alkol alir neden iciyorsun desem senin babanin parasylami iciyorm o ayyas baban vs..O beddualari lafları annen eşine etseydi o kabul edermiydi sabredelim evden cikmayalim dermiydi Hayır demezdi annesiya susuyo iste
sizofren bence kaynana kaç kurtul kocanla beraber . ses kaydı yap kocana dinlet evi değiştirinKizlar daha oncekki konumdada bahsetmistm kaynanamdan alt kattyim ama surekli merdvnlerde bana beddua agir hakaretler ediyor ses kaydi cekip savcliga vermeyi dsunuyorm ama eşimlede aramzda sorun olmasndan korkuyorm bu aralar onunlada iyiyiz na yapmaliyim cope gtsem gdemiyorum bakkla gtsem gdemiyorm karsilasirim dye her gordgnde sataşiyor sana kendmi zorla öldrtcem diyor anneme aileme agir hakaretler ediyor ne yapablrm
ben nediyeyim.simdi esinin akli varsa tasinir kp yat demek. ahlak edep yok kv deKocasiylada sorunlu adama bizim soylememizi istemiyo ozellikle benim senin kp iyimi oldu öldrurum sizi diyor bana kp ile yat ble dedi agzna ettm ama
adamda caresiz kalmis ama tasinmaniz sart sizin.Canim eşim daralinca inthar etmeye kalkiyo gecen sene ole yapti şmdi alsam başimi gtsem bsey yapar kendne diyorm konusuyorm bakalm zaman ne gosteriyor diyor ayip soylemesi maddi sknti cok
ohaaaaaaa . hiçbir sey diyemiyırumbence omur boyu konusma bu kadınla gerekşrse agzını yuzunu kır bak iftira bile eder bu sanaBir boy var 1.47 bi surat var nemrut hergun bi hava eve otryorz dye yapiyo evmden gidin dyor kp bizim komirden yakiyor siz nasl yakarsnz dye kpaze edyor ya resmen kocasni benden kiskaniyor adama onu al benm yerime dedi ahh ahhh bi kirsam o agzni ama elim kalkmiyor nefret edyrm kendmden
esinde az degil o zamanAynen ole canm hecen kavga ettgmzde babam telefn acmis kizimi gondermiyorm oglum bak başinin caresime dems gozu kotksn diye yemn ederm sdece bu kadar demedgi laf kalmadi eşimde aileme cok hakaret ediyor kendsinin alkolu var babamda cok alkol alir neden iciyorsun desem senin babanin parasylami iciyorm o ayyas baban vs..
Taşınma olasılığın varsa taşın bence yada eşine durumu izah et kanitlariylaKizlar daha oncekki konumdada bahsetmistm kaynanamdan alt kattyim ama surekli merdvnlerde bana beddua agir hakaretler ediyor ses kaydi cekip savcliga vermeyi dsunuyorm ama eşimlede aramzda sorun olmasndan korkuyorm bu aralar onunlada iyiyiz na yapmaliyim cope gtsem gdemiyorum bakkla gtsem gdemiyorm karsilasirim dye her gordgnde sataşiyor sana kendmi zorla öldrtcem diyor anneme aileme agir hakaretler ediyor ne yapablrm
Sen sen ol asla beraber oturma kesinlikle o ladnin degl yuzune bakmak ayni semtte otrmam gecen senede aynisi oldu gttm kadndan ozr dledm eşmn hatri icin ve bana utanmadam ne dedi blyomusun "çocukluguna eşekligine saydm affettm sseni" dedi benm anneme bu eve adm at yasen beni öldrursun yada ben seni dems isterse artk arkalarmdan o..... desnler ne derse desnler o kadn benm hayatma gremezokurken sinirlerim bozuldu nasıl izin veriyosun ya hakaret etmelerine sana . ben nişanlıyım basıma benimde buna benzer syeler geldi hakaret değil ama azarlama . valla artık bi yapsın kv görür gününü
Canm eşim hepsini biliyo polis cagrdm evmden ckmayinca polislere bir rol yapiyo gormen lazzm elini kolunu yirtms kendni dovmus eşim grunce tksndi resmen aramiyo sormuyo ama anasinin yeri ayri ondaTaşınma olasılığın varsa taşın bence yada eşine durumu izah et kanitlariyla
sokma tabi hayatına artıkAynen kizlar ya cozum blur yada bizi kaybetmeyi goze alir gcen sene cok yalvardm ama ayri eve ckmayi kabl etmedi ben yne
Sen sen ol asla beraber oturma kesinlikle o ladnin degl yuzune bakmak ayni semtte otrmam gecen senede aynisi oldu gttm kadndan ozr dledm eşmn hatri icin ve bana utanmadam ne dedi blyomusun "çocukluguna eşekligine saydm affettm sseni" dedi benm anneme bu eve adm at yasen beni öldrursun yada ben seni dems isterse artk arkalarmdan o..... desnler ne derse desnler o kadn benm hayatma gremez
Kadn zir deli mesela bi hfta once kvga ettk olene kadar surdurur bunu taaki ben gel brisalm dyene kadar yaptm barştmda ama deli yine ayni deliDurup dururken mi ? sizi her gördüğünde mi ? bir rahatsızlık söz konusu mu ?
Şu dunyada taniyip taniyablecegn nen ahl....sz kadnben nediyeyim.simdi esinin akli varsa tasinir kp yat demek. ahlak edep yok kv de
Yok artık ya senle alıp veremediği ne ki bu kadar. Mutluluğunuzu mu kıskanıyor neCanm eşim hepsini biliyo polis cagrdm evmden ckmayinca polislere bir rol yapiyo gormen lazzm elini kolunu yirtms kendni dovmus eşim grunce tksndi resmen aramiyo sormuyo ama anasinin yeri ayri onda
Mutluluk koymadiki mutluluk kiskansn onun yuzunden eşimle hergn brbrimize kiziştk kabga ettk beni cekemiyor evmde oturuyorr diye kocamla arasi iyi dems orda brdaYok artık ya senle alıp veremediği ne ki bu kadar. Mutluluğunuzu mu kıskanıyor ne
İşin baya zor valla canım allah sabır versin ordan taşınmak en doğrusu. Eşini ne yap ne et ikna et bence tabi ikna payı varsa. Nasıl bir kadınmış bu yada daha doğrusu nasıl bi anne evladının huzursuzluğu mutsuzluğundan haz alan bi anne bence annelik mertebesinde değilMutluluk koymadiki mutluluk kiskansn onun yuzunden eşimle hergn brbrimize kiziştk kabga ettk beni cekemiyor evmde oturuyorr diye kocamla arasi iyi dems orda brda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?