Biktım artık yardım edin :(

O beddualari lafları annen eşine etseydi o kabul edermiydi sabredelim evden cikmayalim dermiydi Hayır demezdi annesiya susuyo iste
Aynen ole canm hecen kavga ettgmzde babam telefn acmis kizimi gondermiyorm oglum bak başinin caresime dems gozu kotksn diye yemn ederm sdece bu kadar demedgi laf kalmadi eşimde aileme cok hakaret ediyor kendsinin alkolu var babamda cok alkol alir neden iciyorsun desem senin babanin parasylami iciyorm o ayyas baban vs..

sizofren bence kaynana kaç kurtul kocanla beraber . ses kaydı yap kocana dinlet evi değiştirin

ohaaaaaaa . hiçbir sey diyemiyırumbence omur boyu konusma bu kadınla gerekşrse agzını yuzunu kır bak iftira bile eder bu sana

esinde az degil o zaman

yapamıyosan cocuğu da al bosan . mahkemede de eşim initihar etmeye kalkısıyır falan de yani. çocuğu sana verir zaten mahkeme . çalıs cabala tutun hayata

okurken sinirlerim bozuldu nasıl izin veriyosun ya hakaret etmelerine sana . ben nişanlıyım basıma benimde buna benzer syeler geldi hakaret değil ama azarlama . valla artık bi yapsın kv görür gününü

Gızlı ses kaydı da bır suctur. Sea kayıdını yaparken sesını kayıt edıyorum de en azından. Ama tasınmanı bende tavsıye ederım.

Taşınma olasılığın varsa taşın bence yada eşine durumu izah et kanitlariyla

Durup dururken mi ? sizi her gördüğünde mi ? bir rahatsızlık söz konusu mu ?

Aynen kizlar ya cozum blur yada bizi kaybetmeyi goze alir gcen sene cok yalvardm ama ayri eve ckmayi kabl etmedi ben yne
okurken sinirlerim bozuldu nasıl izin veriyosun ya hakaret etmelerine sana . ben nişanlıyım basıma benimde buna benzer syeler geldi hakaret değil ama azarlama . valla artık bi yapsın kv görür gününü
Sen sen ol asla beraber oturma kesinlikle o ladnin degl yuzune bakmak ayni semtte otrmam gecen senede aynisi oldu gttm kadndan ozr dledm eşmn hatri icin ve bana utanmadam ne dedi blyomusun "çocukluguna eşekligine saydm affettm sseni" dedi benm anneme bu eve adm at yasen beni öldrursun yada ben seni dems isterse artk arkalarmdan o..... desnler ne derse desnler o kadn benm hayatma gremez

Taşınma olasılığın varsa taşın bence yada eşine durumu izah et kanitlariyla
Canm eşim hepsini biliyo polis cagrdm evmden ckmayinca polislere bir rol yapiyo gormen lazzm elini kolunu yirtms kendni dovmus eşim grunce tksndi resmen aramiyo sormuyo ama anasinin yeri ayri onda

sokma tabi hayatına artık

Canm eşim hepsini biliyo polis cagrdm evmden ckmayinca polislere bir rol yapiyo gormen lazzm elini kolunu yirtms kendni dovmus eşim grunce tksndi resmen aramiyo sormuyo ama anasinin yeri ayri onda
Yok artık ya senle alıp veremediği ne ki bu kadar. Mutluluğunuzu mu kıskanıyor ne

Yok artık ya senle alıp veremediği ne ki bu kadar. Mutluluğunuzu mu kıskanıyor ne
Mutluluk koymadiki mutluluk kiskansn onun yuzunden eşimle hergn brbrimize kiziştk kabga ettk beni cekemiyor evmde oturuyorr diye kocamla arasi iyi dems orda brda

Mutluluk koymadiki mutluluk kiskansn onun yuzunden eşimle hergn brbrimize kiziştk kabga ettk beni cekemiyor evmde oturuyorr diye kocamla arasi iyi dems orda brda
İşin baya zor valla canım allah sabır versin ordan taşınmak en doğrusu. Eşini ne yap ne et ikna et bence tabi ikna payı varsa. Nasıl bir kadınmış bu yada daha doğrusu nasıl bi anne evladının huzursuzluğu mutsuzluğundan haz alan bi anne bence annelik mertebesinde değil

Mesela , evladinizdan acısını nasıl çıkarıyorsunuz ?

Kocanizla aranız bozulmasın diye , hakaretleri kabul ediyorsunuz, ev bile tutamayacak erkeği kabul ediyorsunuz , birikip evladinizdan çıkarıyorsunuz . Buna hakkınız yok.
O , Allah in bir emaneti size. Ona yaptığınız hareketleri empati kurarak düşünün.
El kadarsiniz , dev bir kadın karşınızda.

Düşünün , hem kaş çatıp hem el sallamayın yavrulariza deniyor. Kalpleri bu iki olumsuz hareketi birlikte kaldiramiyormus. Karakterlerini olumsuz etkiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…