Bıktım artık yeter!!!

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
333
kızlar burda bi konu vardı "eski sevgilim peşimi bırakmıyor" diye, ben de onlardan biriyim, yaklaşık 1 ay kadar konuştuğum biri vardı sevmediğimi anladım tam ayrılık konuşması yapacakken benden önce davrandı ayrılalım dedi ben de hatta o zaman ayrılmak istemiyorum falan demiştim niye dediysem onu da bilmiyorum, buna rağmen ben senden sadece hoşlanmıştım diyerek ayrıldı benden sonra pişman oldu arkadaş kalalım falan dedi iyi dedim ama sonra ben sana deli gibi aşığım demeye başladı bu arada benim hayatıma "hayatımın aşkı" diyebileceğim biri girdi...

eskiye dönelim dedikçe olmaz istemiyorum dedim o "hayır"ı "evet" diye anladı inatla sonra başka biriyle beraber olduğumu öğrenince ben mutlu deilim sen nası mutlu oluyosun demeye başladı, sonra sen ne çabuk birini buldun demeler, sayfalar dolusu hakaretler, ne dediysem olmadı, annemin telefonunu aradı, babam baskına gelir gibi yanıma geldi bu adam kim seni arıyo diye, zamanında biz onunla konuşurken ayrıntılı faturada numarası görünmüştü o zaman yalan sölemiştim evdekilere mecburen o yalanı devam ettirmek zorunda kaldım... bi arkadaşım birini bana ayarlamaya çalışıyo o aramış dedim, babam arkadaşımla görüşmeye bile gidecekti zor vazgeçirdim çünkü öle biri yok...

nese iletişimi kestiğim zaman annemi aramakla tehdit etmeye başladı, her şeyi göze aldım hiç bi mesajına cevap vermedim bu sefer bi arkadaşımın telefonunu biliyodu onu aramaya başladı, sapık sapık mesajlar attı kıza, mecburen yine konuşmak zorunda kaldım, bir sürü hakaret yine, telefonumu bile açmıyodum, bu sefer faceden mesajlar gelmeye başladı, faceyi dondurdum tam kurtuldum derken telefonumu bi açtım defalarca aramış, kurtulamıyorum yani, 7 aydır ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah, mide hastası oldum 2 kere hastaneye kaldırdılar beni, artık tahammülüm kalmadı ne yapsam olmuyo, kafayı yicem, bu arada benim telefonum bozulduğu için annemin telini aldım dolayısıyla hat bende şu an ama anneme geri verdiğimde bi daha arayabilir, o zaman ne yapıcam bilmiyorum, annenlere söle demeyin çünkü bu yalan çok uzadı, şimdi çıkıp da doğruyu söyleyemem, napıcam ben, ağlamaktan bi hal oldum...

Başka bir erkeği bulup onu dövdüreceksin

erkeklerden hoşlanmıyorum o çocuk bana kız arkadaşını ayarlama çalışan biri, ben eşcinselim desen? (:

Ay cocuk cok dengesizmis ya.
Ayrılalım,yok arkadas kalalım yok tekrar barısalım.
Hösstt cocugum hersey senin istedigin gibi olmuyor öylee.:1closedeyes:
Annenin hattınıda kendi hattınıda degistirsen? Mesela su hat daha avantajlıymıs deyip?
Benide böyle rahatsız eden biri vardı ya cocuk kapalı telefona bile nasılsa simdi actın ve gördün diye mesaj yollar mı? (iila acılcak o telefon diye)ohaoldumsmile
Hattımı degistirmistim kurtulmustum.
Hatta bir sabah bayagı aradı ben uyuyordum annem'de sunun oglu kızı rahatsız edip duruyor dedi
.Birde tanıdıktı yani cocuk.Evimi biliyordu bir kere cama cık göreyim diyordu.kafamçokkarıştı
Telefonla müzik dinletmeler deniz gözlüm, deniz gözlüm isin kötü yani ne sayarsam sayayım hiic kaba ve kötü konusmuyordu.
Babam kızdı degistirin hattını dedi.Zaten ben o gün degistirecektim.
Aslında keske en basından bu cocuk beni rahatsız ediyor,bir sekilde bulmus numaramı deseydin.

Son düzenleme:
kızlar burda bi konu vardı "eski sevgilim peşimi bırakmıyor" diye, ben de onlardan biriyim, yaklaşık 1 ay kadar konuştuğum biri vardı sevmediğimi anladım tam ayrılık konuşması yapacakken benden önce davrandı ayrılalım dedi ben de hatta o zaman ayrılmak istemiyorum falan demiştim niye dediysem onu da bilmiyorum, buna rağmen ben senden sadece hoşlanmıştım diyerek ayrıldı benden sonra pişman oldu arkadaş kalalım falan dedi iyi dedim ama sonra ben sana deli gibi aşığım demeye başladı bu arada benim hayatıma "hayatımın aşkı" diyebileceğim biri girdi...

eskiye dönelim dedikçe olmaz istemiyorum dedim o "hayır"ı "evet" diye anladı inatla sonra başka biriyle beraber olduğumu öğrenince ben mutlu deilim sen nası mutlu oluyosun demeye başladı, sonra sen ne çabuk birini buldun demeler, sayfalar dolusu hakaretler, ne dediysem olmadı, annemin telefonunu aradı, babam baskına gelir gibi yanıma geldi bu adam kim seni arıyo diye, zamanında biz onunla konuşurken ayrıntılı faturada numarası görünmüştü o zaman yalan sölemiştim evdekilere mecburen o yalanı devam ettirmek zorunda kaldım... bi arkadaşım birini bana ayarlamaya çalışıyo o aramış dedim, babam arkadaşımla görüşmeye bile gidecekti zor vazgeçirdim çünkü öle biri yok...

nese iletişimi kestiğim zaman annemi aramakla tehdit etmeye başladı, her şeyi göze aldım hiç bi mesajına cevap vermedim bu sefer bi arkadaşımın telefonunu biliyodu onu aramaya başladı, sapık sapık mesajlar attı kıza, mecburen yine konuşmak zorunda kaldım, bir sürü hakaret yine, telefonumu bile açmıyodum, bu sefer faceden mesajlar gelmeye başladı, faceyi dondurdum tam kurtuldum derken telefonumu bi açtım defalarca aramış, kurtulamıyorum yani, 7 aydır ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah, mide hastası oldum 2 kere hastaneye kaldırdılar beni, artık tahammülüm kalmadı ne yapsam olmuyo, kafayı yicem, bu arada benim telefonum bozulduğu için annemin telini aldım dolayısıyla hat bende şu an ama anneme geri verdiğimde bi daha arayabilir, o zaman ne yapıcam bilmiyorum, annenlere söle demeyin çünkü bu yalan çok uzadı, şimdi çıkıp da doğruyu söyleyemem, napıcam ben, ağlamaktan bi hal oldum...

Allah Allah ya...
Adamın tehdit ettiklerine bak..
Anneni arıcam,eee ara!
Arkadaşına sapıkça mesajlar yazıcam,eee yaz!
Ne bunlar canım böyle,yaş kaç,çok mu küçüksünüz de bunlardan korkup adamla iletişimi kesmiyorsunuz?
Telefon numaranızı değiştirmeyi de düşünmüyorsunuz sanırım...
Eeeee böyle uğraşıp durun madem...

Allah Allah ya...
Adamın tehdit ettiklerine bak..
Anneni arıcam,eee ara!
Arkadaşına sapıkça mesajlar yazıcam,eee yaz!
Ne bunlar canım böyle,yaş kaç,çok mu küçüksünüz de bunlardan korkup adamla iletişimi kesmiyorsunuz?
Telefon numaranızı değiştirmeyi de düşünmüyorsunuz sanırım...
Eeeee böyle uğraşıp durun madem...
kendisi 24 yaşında ben de 19... annemi aramasını falan sorun etmiyorum, arkadaşım da rahatsız oldu beni aradı kaç defa, mecbur kaldım... sorun bunlar deil psikolojik işkence yapıyo bana, telefonu değiştirmeyi düşündüm ama annemi hattı kapatması konusunda ikna edemedim, benim başka bi hattım var genelde o takılıdır, ama arada bi açtığımda gönderilmiş mesajlarını görüyorum, gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum, böle bi takıntı olamaz çünkü...

bide telefonu değiştirerek kurtulabileceğimi sanmıyorum, illa bi yolunu bulup ulaşıyo bana...

Baş edemiyosun madem polisi sokun devreye.
eğer bu çok ağır derseniz en azından rahatsız eden adama bu tehditi verin ya.
Ne bu eşkıya gibi.

Baş edemiyosun madem polisi sokun devreye.
eğer bu çok ağır derseniz en azından rahatsız eden adama bu tehditi verin ya.
Ne bu eşkıya gibi.
evet böyle yapıcam artık, önceleri alttan alıyodum, hakaret ediyodu, o zaman bile kötü konuşmuyodum, cevap vermiyodum, şimdi o hakaret ediyo ben de ona sayıyorum, hala devam ederse savcılığa şikayet edicem, başka yolu yok, ama şikayet ettikten sonra ne yapıyo savcılık onu bilmiyorum, hapse atmıyolardır heralde, daha çok bela olur diye korkuyorum ama kafam çok karışık ne yapıcam konusunda...

telefon numaranızı kesinlikle değiştirin. annenize durumu anlatın. mutlaka ikna olur.
ailesiyle konuşun. bu kadar manyak biriyse babanada anlat hatta durumu o devreye girsin sen nie uğraşıyosunki. baban arasın hem ailesini hem onu bak bakalım nasıl geri adım atıyo biraz tehtit etseniz yeter yani.
face gibi paylaşım sitelerine bi süre takılmayın konu kapanana kadar.
mümkünsede böyle manyak piskopat tiplerden uzak durun yawwwwwwwwww. tamam kişi sonradan yüzünü gösterebilir ama mutlaka belli eder yani kişiliğini.

telefon numaranızı kesinlikle değiştirin. annenize durumu anlatın. mutlaka ikna olur.
ailesiyle konuşun. bu kadar manyak biriyse babanada anlat hatta durumu o devreye girsin sen nie uğraşıyosunki. baban arasın hem ailesini hem onu bak bakalım nasıl geri adım atıyo biraz tehtit etseniz yeter yani.
face gibi paylaşım sitelerine bi süre takılmayın konu kapanana kadar.
mümkünsede böyle manyak piskopat tiplerden uzak durun yawwwwwwwwww. tamam kişi sonradan yüzünü gösterebilir ama mutlaka belli eder yani kişiliğini.
belli ettiği için ayrıldım zaten... bu meseleyi şimdilik çözdüğümü zannediyorum, bikaç gündür aramıyo, ama bi daha ararsa gerçekten savcılığa şikayet edicem...

Bekleme durur durur yine arar. Kurtuldum zannedersin ama bu hastalıklı insanlar cidden durmazlar. Ciddi bir şekilde uyarılması gerekli. Git sen şikayette bulun.

Bekleme durur durur yine arar. Kurtuldum zannedersin ama bu hastalıklı insanlar cidden durmazlar. Ciddi bir şekilde uyarılması gerekli. Git sen şikayette bulun.
ya ben şikayette bulunursam hayatı kayar, üniversitede okuduğu bölümdeki işini yapamaz, sonuçta sabıkalı olcak bi şekilde... ekmeğiyle oynamiyim diye şikayet etmedim bugüne kadar, ama son noktadayım artık, bikez daha olursa kesinlikle şikayet edicem...

kızlar artık gerçekten bıktım, sürekli farklı numaralrdan mesajlar geliyo, ama saçma sapan yani, "orhan sen misin" diye bi mesaj geldi geçenlerde baya uraştım onla, sonra "kimsiniz" diye mesaj geldi, sürekli farklı numaralar çağrı atıyo ama bunu yapan tek bi kişi eminim, facem gizli olduğu halde bi şekilde ismimi bulup yeni açılan profillerden mesajlar geliyo hepsini şikayet ediyorum engelliyorum ama sonu yok bunun; şimdi şikayet edersem bunu yapan kişinin o olduğunu nasıl ispatlicam, sonuçta farklı nolardan geliyo mesajlar, ben deilim der çıkar işin içinden, bilen var mı nası ispatlayabileceğimi?

faceden nasl msj atıyofisfisfis
gizlilik ayarlarından kapatn ortak arkadaşlar bile msj atmasn size
ben yaptm farklı adreslerden kendimi aradm sadece profl resmim ad-soyad çıkıyo o kadar
sizde arayanlarla muhattap olmayn!
ülkede numara mı yok canm aa...

şu anda mesaj alımını da kapattım facede, yani normalde arama kısmına ismim yazılınca çıkmıyodu benim profilim o yüzden mesaj alımıyla ilgili bi sorunum yoktu, şimdi onu da kapattım; hattı da kapatıcam ama bi arkadaşın annesinin üstüne ve o hat o yüzden yapamıyorum şimdi, zaten onu da kapatınca annemi aramaya başlicak, başlasın onu da artık dert etmiyorum ama memleketimiz aynı ve ordaki evimizi biliyo böle bi sorun var malesef,bide hastalıklı bi psikoloji içinde olduğuna eminim çünkü sadece 3 hafta konuştuk, elini bile tutmadım hiç bi yaşanmışlık yok, ama peşimi bırakmıyo...

canim annene soyleyemiyorsan soyle de annene arkadasim bu cocugu ayarlamaya calisiyodu bana ben istemedim ama pesimi birakmadi de eger annenin telefonuna mesaj falan atarsa. bide polisede git bence ama dedigin gibi daha cok bela olabilir kavak yellerindeki aslinin sapigi misali ......

ya bi arkadaş ayarlamaya çalışıyo diyince o arkadaşı bulmaya kalktılar, o yüzden artık yalan sölemicem ama ben şikayet etmeyi düşünüyorum, dediğim gibi onun yaptığını nasıl ispatlayabilirim ben?

Back
X