• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık

Sizin aramızda gecen özel birşeyi üçüncü bir kişiye anlatması çok garip ve henüz Evliliğin ne demek OLduğunu Bilmediği anlamına gelir

iki gün oncesıne kadar eşimle kavga ettık ve eşim her kavgamızda anneme acar tlf bız yıne tartıştık dıye dert yanar bıktım artık ya sen nıye her seferinde annemi arıyorsun ıllallah ettı artık annem. annem cok anlayışıdır ama artık benı arama kendı sorunlarınızı kendınız halledın demiş ki haklı da ne yapacam nasıl başa çıkacam bilmiyorum annemın arama denmesine rağmen en ufak bırseyde aıleme yansıtmasını istemiyorum bi akıl verın kızlar
Bunu ilişki başında yapan erkekler duydum fakat evlilikten sonra ortaya çıkan bir huy değil diye biliyorum. Başında görmezden mi geldiniz?

ben 25 kendı 34 yasında aynen rezıllık resmen

beyin yaşı 34 değil sanırım yarısı kadar ancak...34 yaşındaki insan olgun olur tartışmalarda soğuk kanlı olur diyalog ile çözer....Eşiniz henüz olgunlaşmamış böyle bir insandan aile reisi olmaz...

iki gün oncesıne kadar eşimle kavga ettık ve eşim her kavgamızda anneme acar tlf bız yıne tartıştık dıye dert yanar bıktım artık ya sen nıye her seferinde annemi arıyorsun ıllallah ettı artık annem. annem cok anlayışıdır ama artık benı arama kendı sorunlarınızı kendınız halledın demiş ki haklı da ne yapacam nasıl başa çıkacam bilmiyorum annemın arama denmesine rağmen en ufak bırseyde aıleme yansıtmasını istemiyorum bi akıl verın kızlar
Anneniz tavrını koysun hatta sadece bu konuda değil genel tavrı ciddi olsun cana yakın olmasın biraz , belki çekinir eşiniz ..

Back
X