Eminim ama ne bileyim yine de farklı şehirlerde olduğumuz için içim rahat değilsen senin sevgilinden eminsen cok kavga etme, arada lafini yapistirirsin. sürekli kavga mahfeder sizi
Evet kız sürtüğün tekiGereksiz kavga çıkarıp daha da ayrılmayın.Adam napsın kız sakız anacım. Evlen kocayı kap
Bizim durum da aynı sizin gibi. Haklisin bende hep erkek arkadaşıma suç buldum.Biz eşimle ilk tanıştığımız zamanlar bir kız vardı sürekli mesaj atan. Benimle tanışmadan önce o kızla mesajlasiyormus ama sevgili olmamışlar. Yine de ne olursa olsun kizla baya sohbet etmiş ve bence bu da bir ümit vermektir. Noldu sonra benimle tanıştı ve bu kızla iletişimi kopardı. Kız sürekli mesaj atıp en konuşmak istiyordu. Neden durup dururken iletişimi kopardı diye soruyordu. Açıklama yaptı ama kız yine anlamayınca numaraları değistik. Şimdi ben başlarda kıza bir suç bulamadım. Sanırım sizin sevgiliniz de arkadaş olsa da kızın ona karşı birşeyler hissettiğini bile bile konusmussa bu ümit vermektir. Şimdi kız da haklı olarak gururuna yedirmiyor. He doğru mu yaptığı tabi ki yanlış ama burda suçlu olan sevgiliniz. Ben o zaman da eşime kizmistim ve kız mesaj atınca tepki vermiyordum. Aslında sinir de olmadım hiç çünkü artık benimle beraber sonuçta. Eğer onu sevse onunla olurdu. Sadece yaptığı yanlışı düzeltmesi ve kızı insan yerine koyup özür dilemesi gerekir. İnsan ilişkileri böyle malesef. Erkekler begenildiklerini anladıklarında hoşlarına gidiyor ve karşı tarafın duygularını önemsemiyorlar.
Evet kız sürtüğün teki
Eğer sizi gerçekten seviyorsa tamamen iletişimi koparması lazım. Hem sizinle olup hem ona açıklama yapmaya devam edeyim olmaz. Tamam zamanında yapmışsın bir hata konusmussun falan filan ama önüne bak artık. Bir de ciddi düşünüyorsunuz. Mide bulandırır böyle şeyler.Bizim durum da aynı sizin gibi. Haklisin bende hep erkek arkadaşıma suç buldum.
Vaatlerde bulunduysa haklı olabilirsiniz ama sürekli uyarılıp aynı şeyi yapan kıza başka diyecek birşey bulamıyorum.Hiç hoş olmadı kusura bakmayın
Sen bence erkek arkadaşına sahip çık önce,
Bu yorumun epey taraflı çünkü
O kıza ne vaatlerde bulundu bilemezsin.
Konuşması bile yeter zaten. Ümit verip sonra benim ciddi düşündüğüm biri var ne demek. Üzüldüm kıza benHiç hoş olmadı kusura bakmayın
Sen bence erkek arkadaşına sahip çık önce,
Bu yorumun epey taraflı çünkü
O kıza ne vaatlerde bulundu bilemezsin.
Evet kız sürtüğün teki
Kızlar ümit vermemiş sadece beraber takıldıkları bir arkadaşıymışKonuşması bile yeter zaten. Ümit verip sonra benim ciddi düşündüğüm biri var ne demek. Üzüldüm kıza ben
Haklı olabilirsin.Kadın tek başına yapmaz bir şeyi . Erkek arkadaşınızı gözden geçirin ciddi düşünse zaten mesafeyi koyar. Hemcinsine böyle deme lütfen takıntılı olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?