Konuşması bile yeter zaten. Ümit verip sonra benim ciddi düşündüğüm biri var ne demek. Üzüldüm kıza ben
Kız sadece diğer erkek arkadaşları ile de takılan bir kız. Buna eminim ama kız bundan hoşlanmış bu karşılık vermemiş. Kız da o ara üniversite kazanıp gitmiş kızın hesap sorma hakkı yok yani.Bende bu adamın bıraktığı izlenim şu;
Konu sahibi ve erkek arkadaş bir ilişki yaşamış araya 1 senelik bir zaman dilimi girmiş (epey uzun)
Erkek arkadaş hayatına birini almış (kiii sevgili olmadıklarını iddia ediyorlarsa da yemem)
Bu durumda konu sahibi tercih edilen olmuş erkek tarafından buna da tamamım
Peki vakti alınan kıza ne olmuş ????
Kızın hesap sormasın en doğal hakkı
Evet kız sürtüğün teki
Kız sadece diğer erkek arkadaşları ile de takılan bir kız. Buna eminim ama kız bundan hoşlanmış bu karşılık vermemiş. Kız da o ara üniversite kazanıp gitmiş
Hayır ben şimdiye kadar hep erkek arkadaşımı sucladim karşılık veriyor diye ama kızın o kadar açıklamadan sonra erkek arkadaşımın iş yerine gelmesi doğru bir davranış değilYapmayın lütfen ya adamlar önce prim veriyor sonra kadın kötü . Ben sevgilinizin masum olduğunu hiç zannetmiyorum .
Ha 1 yıllık ayrılıkta sevgilisi de olabilir o başka bir mevzu ama yok olmadı diye yalan söylemesi kabul edilebilir değil. Ailesinin gelmesi de belki de sizi ikna etme ciddiyetini gösterme çabasıdır. Ben bu ilişkiden bir sonuca ulasamayacaginizi düşünüyorum.
Hemcinslerimize bu kadar yafta yapistirirken sevgililerinize ne kadar güveniyorsunuz böyle o isler o kadar kolay değil malesef.. üzgünüm. .
Mrb arkadaşlar 3 yıldır iyi kötü ayrıl barışlı bir ilişkim vardı en sonunda araya 1 yıl ayrılık girdi tekrar bir araya geldik aklını başına almış iki insan olduğumuzu düşünerek. İki gün önce ailesiyle bize tanışmaya geldiler. Asıl konu biz bir yıl ayrı kaldığımız zamanlarda bunun bir kız arkadaşı olmuş sevgili manasında değil arkadaş. Ama kız buna yazılıyormuş üniveriste kazanmış gitmiş. Neyse ilk barıştığımız zamanlarda sürekli o kızdan bahsediyordu sürekli uyardığım halde. O huyunu terketti. Telefonda konuştuklarını gördüm neymiş efendim kızı instagramdan çıkarmış da artık ciddi düşündüğüm biri var o istemiyor demiş empati kur demiş o yüzden kızla konuşmuş 10 dk. Bir kez daha aradığını görmüştüm yine aynı şeyi söylemişti numarasını değiştirdi bir nebze olsun rahatladım. . Neyse yaz geldi malum okullarda kapanıyor ben sevgilime geçen sen o kızla görüşmüşsün duydum dedim ağzını aramak için evet kim söyledi demez mi. Kız güya bunun yanına iş yerine gelmiş. Arkadaşlığımızı sattın numaranı değiştirdin bana vermedin vs demiş bu da her zamanki gibi ciddi düşündüğüm biri var senin erkek arkadaşının kız arkadaşı olsa nasıl karşılarsın vs demiş. Bende kayışlar koptu. Pardon da o kıza daha ne kadar açıklama yapmak zorundasın ki dedim kavga çıktı. Burda bana kızanlar olacaktır. Erkek arkadaşımın tabiki arkadaşları olabilir. Ama bu kız sevgilime zamanında yazılmış hâlâ da gözünün olduğunu hissediyorum. Haklı değil miyim ama kızlar. Bunun önüne nasıl geçebilirim. Kız artık takıntım oldu resmen.
Haklı olabilirsinHe zaten kız dağları delip gelmiştir işyerine.
Çocuk o kadar mükemmel ve ulaşılmaz ki kız peşine düşmüştür bla bla bla
Yahu tamam kız yapışkandır belki okey de e erkek tavrını koysa kız da o yüzü bulamazdı kusura bakma da erkek arkadaşın gerçekten rahatsız olsa zaten sana söylerdi kız geldi işyerime vs diye.
Sadece arkadaş olduklarına da inanmadım zamanında flört durumları olmuştur sonra senle barışınca "kız bana yürüyordu" olmuştur. Bu kadar saf olmayın recaa ediciğim.
Hayır ben şimdiye kadar hep erkek arkadaşımı sucladim karşılık veriyor diye ama kızın o kadar açıklamadan sonra erkek arkadaşımın iş yerine gelmesi doğru bir davranış değil
Evet kız sürtüğün teki
İkimiz de istedik çünkü onun iş bunalımı vardı benim de KPSSm. Sürekli tartışmak bizi yıpratıyordu ayrıldık. Meseleler hallolunca geri barıştık. Kafamız toplandı.Bir yıldan sonra niye barıştınız ki? Kim istedi barışmayı?
İkimiz de istedik çünkü onun iş bunalımı vardı benim de KPSSm. Sürekli tartışmak bizi yıpratıyordu ayrıldık. Meseleler hallolunca geri barıştık. Kafamız toplandı.
Evet belki böyle bir cümle kullanmam hatalı. Ama kızın ısrarcı davranışları bende böyle bir izlenim bıraktı. Şimdiye kadar hep erkek arkadaşımı sucladim ama kızın erkek arkadaşımın iş yerine gelmesi son damla oldu.kalbini, beynini yarıp içine mi baktınız?
Evet kız sürtüğün teki
Söyle. Erkek arkadaşım askeri okuldan uzaklaştırıldı darbeden dolayı. Yani o sene mezun olacak herkesi attılar. O da bunalıma girdi beni de kötü etkiledi. O ara KPSSm vardı. O da iyi bir işe girdi. Hayatımızı toparlayınca kader bizi yine bir araya getirdi.Merakımı maruz görün meseleler nasıl halloldu ?
Edebilirsin hoşçakalKız sizinle aynı hayat şartlarına yada görüşlerine sahip değil diye böyle bir yaftayı hak etmiyor.
mesajınızı da rapor ettim.
Söyle. Erkek arkadaşım askeri okuldan uzaklaştırıldı darbeden dolayı. Yani o sene mezun olacak herkesi attılar. O da bunalıma girdi beni de kötü etkiledi. O ara KPSSm vardı. O da iyi bir işe girdi. Hayatımızı toparlayınca kader bizi yine bir araya getirdi.
Evet belki böyle bir cümle kullanmam hatalı. Ama kızın ısrarcı davranışları bende böyle bir izlenim bıraktı. Şimdiye kadar hep erkek arkadaşımı sucladim ama kızın erkek arkadaşımın iş yerine gelmesi son damla oldu.
Kpssden iyi bir puan aldım bekliyorum aynı zamanda polislik falan denedim sonuç bekliyorum.Peki siz memur oldunuz mu yada işe başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?