Bıktım artık

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Lütfen sizlerde beni yargılamayın 2 senedir kendimi toparlamaya çalışıyorum ,tam iyiyim artık diyorum moralimi bozucak birşey çıkıyor , özellikle annem beni çok yaralıyor 2 sene önce onların onaylanmadığı çok kısa süren bir evlilik yaşadım, malesef pişman oldum sonra geri dönmek zorunda bırakıldım, başta gel dedi annemler sağolsunlar sahip çıktılar ama 2 senedir hep canımı yakıyor sözlerinle , konu ne olursa , olsun hep aynı yere dönüyor aldık seni buraya rezil ettin bizi Tesettürlü kız gibi laflar kullanıyor, tamam haklı olabilir onlarda üzüldü ama inanın ki benim ruhumda ki yaraları size kelimelerle anlatamam , onlar ne isterse yapıyorum 4 senedir kredi borçlarını ödüyorum market, pazar bütün işlerini ben yapıyorum, hakkını helal etmediğini söylüyor hep Evet bunlarla hakkı ödenmez , ben sadece evlat olarak ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum , ama çok üzgünüm zaten birde o üzüyor beni , bende istemezdim böyle olsun keşke ölseydim

Niye rezil olasınız canım? Yaşadığınız yerde ilk boşanan siz misiniz?
Hakkını helal etmezse de etmesin, asıl siz deyin ben hakkımı helal etmiyorum diye.

Totolarını topluyorsun, borçlarını ödüyorsun, daha ne hakkı bu ödenmiyor, bi de helal edilmiyor? "Boşanmam size yaradı, Haticeye değil neticeye bak. İstemiyorsan çıkarım ayrı eve, bu kadar işinize koşuyorum, varlığım batıyorsa doğurmayacaktın. '' diye çenesini kapatamıyor musun?

Küçük bi cinnet herşeyi çözer bazen
Evet evlendim cahildim pişman oldum geri döndüm ama sanki sürekli gidip gelmişim gibi davranıyorsunuz artık sizden değilmişim gibi yabancıymışım gibi. Elimden geldiğince destek oluyorum kredinizi ödüyorum her işe koşuyorum daha ne yapayım laf sokmamanız için? Bıktım artık bigün komple gidicem dönmcem o zaman rahatlarsınız de. Konuş yani içine atma. Evlenip boşanan rezil oluyorsa bu dünya rezil o zaman. Annenin kafası çok geri çağda kalmış malesef.

Benimde ağzıma geliyor bunları söylemek ama yapamıyorum malesef pişman olucagim şekilde konuşmaktan çekiniyorum

hiçbirimize evlenirken fragmanı göstermiyorlar boşanmak niye rezillik olsun aksine kendinizle gurur duyun sebebini bilmiyorum boşanma sebebinizin ama düzenim bozulmasın diye dayak yiyip aldatılıp boşanmayanlarda var (maddi imkansızlıklar meslek olmayışı küçük çocuk ya da gidecek yeri olmayanları katmıyorum onlara denecek bişey yok) anladığım kadarıyla bir geliriniz var ailenizin kredilerini ve bazı masraflarını karşıladığınıza göre bi cesaret kendinize yeni bir hayat kurun ayrı bir eve taşının

Benimde ağzıma geliyor bunları söylemek ama yapamıyorum malesef pişman olucagim şekilde konuşmaktan çekiniyorum
Birgün eve geldiğin saatte gelme. Arasınlar dönmücem artık aramayın beni de bıktım laflarınızdan de. Aramaya devam edeceklerdir emin ol. İçini dökersin bi güzel. Bu sorunu başkaldırmadan çözemezsin.

hakkını helal etmemesi için hiçbir sebep yok ortada dinen, o yüzden içiniz rahat olsun. etmiyorum dese de yok öyle bi dünya. klasik duygu sömürüsü, manipüle

Ayrı eve çıkın millwtin lafını çekmeyin kendi hayatınızı kurun bu ne böyle analık babalık böyle olmaz hak helal etmiyorlarmış birde hadi ya
vallahi hayatta tek öğrendiğim insanın ana babası da olsa iyilik yaramıyor çirkeflik tek çözüm

Önce nazik bir şekilde konuşun bence. Baktınız olmuyor sesinizi çıkarın artık sizde böyle olsun istemezdiniz. Yüzlerce insan boşanıyor günümüzde, evlenmek nasıl doğal ve olağan bir durumsa buda aynı şekilde. İnşallah çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…