- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Baba evine geri döndüm diyeNeden rezil olmuşlar?
O zaman ayrı eve cikin.Baba evine geri döndüm diye
Niye rezil olasınız canım? Yaşadığınız yerde ilk boşanan siz misiniz?Lütfen sizlerde beni yargılamayın 2 senedir kendimi toparlamaya çalışıyorum ,tam iyiyim artık diyorum moralimi bozucak birşey çıkıyor , özellikle annem beni çok yaralıyor 2 sene önce onların onaylanmadığı çok kısa süren bir evlilik yaşadım, malesef pişman oldum sonra geri dönmek zorunda bırakıldım, başta gel dedi annemler sağolsunlar sahip çıktılar ama 2 senedir hep canımı yakıyor sözlerinle , konu ne olursa , olsun hep aynı yere dönüyor aldık seni buraya rezil ettin bizi Tesettürlü kız gibi laflar kullanıyor, tamam haklı olabilir onlarda üzüldü ama inanın ki benim ruhumda ki yaraları size kelimelerle anlatamam , onlar ne isterse yapıyorum 4 senedir kredi borçlarını ödüyorum market, pazar bütün işlerini ben yapıyorum, hakkını helal etmediğini söylüyor hep Evet bunlarla hakkı ödenmez , ben sadece evlat olarak ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum , ama çok üzgünüm zaten birde o üzüyor beni , bende istemezdim böyle olsun keşke ölseydim
Benimde ağzıma geliyor bunları söylemek ama yapamıyorum malesef pişman olucagim şekilde konuşmaktan çekiniyorumTotolarını topluyorsun, borçlarını ödüyorsun, daha ne hakkı bu ödenmiyor, bi de helal edilmiyor? "Boşanmam size yaradı, Haticeye değil neticeye bak. İstemiyorsan çıkarım ayrı eve, bu kadar işinize koşuyorum, varlığım batıyorsa doğurmayacaktın. '' diye çenesini kapatamıyor musun?
Sen hariç kimse pişman mişman olmuyor. Pişman etmezsen çok çekersin daha.Benimde ağzıma geliyor bunları söylemek ama yapamıyorum malesef pişman olucagim şekilde konuşmaktan çekiniyorum
Ben de düşünüyorum ama o zaman daha çok sorun çıkarmalarından korkuyorum.O zaman ayrı eve cikin.
Birgün eve geldiğin saatte gelme. Arasınlar dönmücem artık aramayın beni de bıktım laflarınızdan de. Aramaya devam edeceklerdir emin ol. İçini dökersin bi güzel. Bu sorunu başkaldırmadan çözemezsin.Benimde ağzıma geliyor bunları söylemek ama yapamıyorum malesef pişman olucagim şekilde konuşmaktan çekiniyorum
hakkını helal etmemesi için hiçbir sebep yok ortada dinen, o yüzden içiniz rahat olsun. etmiyorum dese de yok öyle bi dünya. klasik duygu sömürüsü, manipüleLütfen sizlerde beni yargılamayın 2 senedir kendimi toparlamaya çalışıyorum ,tam iyiyim artık diyorum moralimi bozucak birşey çıkıyor , özellikle annem beni çok yaralıyor 2 sene önce onların onaylanmadığı çok kısa süren bir evlilik yaşadım, malesef pişman oldum sonra geri dönmek zorunda bırakıldım, başta gel dedi annemler sağolsunlar sahip çıktılar ama 2 senedir hep canımı yakıyor sözlerinle , konu ne olursa , olsun hep aynı yere dönüyor aldık seni buraya rezil ettin bizi Tesettürlü kız gibi laflar kullanıyor, tamam haklı olabilir onlarda üzüldü ama inanın ki benim ruhumda ki yaraları size kelimelerle anlatamam , onlar ne isterse yapıyorum 4 senedir kredi borçlarını ödüyorum market, pazar bütün işlerini ben yapıyorum, hakkını helal etmediğini söylüyor hep Evet bunlarla hakkı ödenmez , ben sadece evlat olarak ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum , ama çok üzgünüm zaten birde o üzüyor beni , bende istemezdim böyle olsun keşke ölseydim
Hyr kaçmadım ama ailem hiç istemedi ,hep karşıydı .Kaçtınız mı acaba?
HaklısınızBirgün eve geldiğin saatte gelme. Arasınlar dönmücem artık aramayın beni de bıktım laflarınızdan de. Aramaya devam edeceklerdir emin ol. İçini dökersin bi güzel. Bu sorunu başkaldırmadan çözemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?