- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Yanlış yapıyorlar, başarısız bir evlilik sadece, olabilir. Ama işte kız çocuğu ne yapsa yaranamıyor. Erkek çocuğu boşansa aslanıma kız mı yok derler, sırtını sıvazlarlar. Siz de yaranmak adına kendinizi paralamayın, öyle de böyle de yaranamıyorsunuz nasılsa.Hyr kaçmadım ama ailem hiç istemedi ,hep karşıydı .
4 senedir ödüyorum hiçbir gelirleri yok odemezsem abim çok zor durumda kalır çünkü onun üzerinden çektiler lafa gelince üzülüyorlar benden o kadar para alınca ama hepsi laftaOnlarin borclarini ödemek yerine birikim yapip ayri eve cikin. Cocuguna bosandi diye "bizi rezil ettin" diyen anne babayi da Allah bildigi gibi yapsin. Evlat bu ya. Elalem kim
4 senedir ödüyorum hiçbir gelirleri yok odemezsem abim çok zor durumda kalır çünkü onun üzerinden çektiler lafa gelince üzülüyorlar benden o kadar para alınca ama hepsi lafta
Niye haklı olsunlar boşanmak ayıp değilki nasıl evlilik doğal birşeyse boşanmakta doğal. Anlaşamadıktan sonra bir ömür o çileyi çekmek zorunda değilsiniz. Sizde ailenizi haklı görürseniz onların söyledikleri değil kendi düşünceleriniz bile yıkar sizi. Öncelikle bunu kabul edin.i buraya rezil ettin bizi Tesettürlü kız gibi laflar kullanıyor, tamam haklı olabilir
Lütfen sizlerde beni yargılamayın 2 senedir kendimi toparlamaya çalışıyorum ,tam iyiyim artık diyorum moralimi bozucak birşey çıkıyor , özellikle annem beni çok yaralıyor 2 sene önce onların onaylanmadığı çok kısa süren bir evlilik yaşadım, malesef pişman oldum sonra geri dönmek zorunda bırakıldım, başta gel dedi annemler sağolsunlar sahip çıktılar ama 2 senedir hep canımı yakıyor sözlerinle , konu ne olursa , olsun hep aynı yere dönüyor aldık seni buraya rezil ettin bizi Tesettürlü kız gibi laflar kullanıyor, tamam haklı olabilir onlarda üzüldü ama inanın ki benim ruhumda ki yaraları size kelimelerle anlatamam , onlar ne isterse yapıyorum 4 senedir kredi borçlarını ödüyorum market, pazar bütün işlerini ben yapıyorum, hakkını helal etmediğini söylüyor hep Evet bunlarla hakkı ödenmez , ben sadece evlat olarak ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum , ama çok üzgünüm zaten birde o üzüyor beni , bende istemezdim böyle olsun keşke ölseydim
onlar size böyle davranıyor değil, siz kendinize böyle davranılmasına izin veriyorsunuz. siz herşeye tamam dedikçe onlar da sizi ezmeye, tepenize çıkmaya devam ediyorlarLütfen sizlerde beni yargılamayın 2 senedir kendimi toparlamaya çalışıyorum ,tam iyiyim artık diyorum moralimi bozucak birşey çıkıyor , özellikle annem beni çok yaralıyor 2 sene önce onların onaylanmadığı çok kısa süren bir evlilik yaşadım, malesef pişman oldum sonra geri dönmek zorunda bırakıldım, başta gel dedi annemler sağolsunlar sahip çıktılar ama 2 senedir hep canımı yakıyor sözlerinle , konu ne olursa , olsun hep aynı yere dönüyor aldık seni buraya rezil ettin bizi Tesettürlü kız gibi laflar kullanıyor, tamam haklı olabilir onlarda üzüldü ama inanın ki benim ruhumda ki yaraları size kelimelerle anlatamam , onlar ne isterse yapıyorum 4 senedir kredi borçlarını ödüyorum market, pazar bütün işlerini ben yapıyorum, hakkını helal etmediğini söylüyor hep Evet bunlarla hakkı ödenmez , ben sadece evlat olarak ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum , ama çok üzgünüm zaten birde o üzüyor beni , bende istemezdim böyle olsun keşke ölseydim
hem kızın parası ye, hem stresini sinirini kızdan çıkar, hem aşağıla, hem hizmetçi yerine kullan, hem borç ödetMadem rezil olmuşlar o zaman paranı almayacaklar. Konuşurken rezi, paranı alırken iyi mi oluyorsun? Ayrı eve çık tek kuruş daha verme
Bilemiyorum kendimi suçlu hissediyorum istemedikleri bir evlilik yaptım , olmaz dediler ve olmadı eski eş beni çok mahcup etti ,herkese kırgınım aslında kendi aileme de ,eski eş ve ailesine de ,kendime bile kırgınım keşke böyle bir işe kalkışmasaydim diyorum ot gibi yaşayıp gitmek istiyorum kimse bana bişey demesin ben zaten yeterince üzgünüm .Niye haklı olsunlar boşanmak ayıp değilki nasıl evlilik doğal birşeyse boşanmakta doğal. Anlaşamadıktan sonra bir ömür o çileyi çekmek zorunda değilsiniz. Sizde ailenizi haklı görürseniz onların söyledikleri değil kendi düşünceleriniz bile yıkar sizi. Öncelikle bunu kabul edin.
benim hayatım , benim evliliğim. ben böyle istedim, istediğimi yaptım. siz karar alırken bana sormuyorsunuz . kime ne ?Bilemiyorum kendimi suçlu hissediyorum istemedikleri bir evlilik yaptım , olmaz dediler ve olmadı eski eş beni çok mahcup etti ,herkese kırgınım aslında kendi aileme de ,eski eş ve ailesine de ,kendime bile kırgınım keşke böyle bir işe kalkışmasaydim diyorum ot gibi yaşayıp gitmek istiyorum kimse bana bişey demesin ben zaten yeterince üzgünüm .
Hayatın bize neler gösterecegini bilmiyoruz. Onların bu evliliği istememesi sizin mahcup olmanızı gerektirmez. Üzülmeyin. Dertler geçer, şu an belki kimsesiz hissediyorsunuz derdiniz ağır geliyor ama şükür ki kendi ayaklarınızın üstündesiniz. Bunlarda geçecek. Güçlü olmaya çalışınBilemiyorum kendimi suçlu hissediyorum istemedikleri bir evlilik yaptım , olmaz dediler ve olmadı eski eş beni çok mahcup etti ,herkese kırgınım aslında kendi aileme de ,eski eş ve ailesine de ,kendime bile kırgınım keşke böyle bir işe kalkışmasaydim diyorum ot gibi yaşayıp gitmek istiyorum kimse bana bişey demesin ben zaten yeterince üzgünüm .
Bilemiyorum kendimi suçlu hissediyorum istemedikleri bir evlilik yaptım , olmaz dediler ve olmadı eski eş beni çok mahcup etti ,herkese kırgınım aslında kendi aileme de ,eski eş ve ailesine de ,kendime bile kırgınım keşke böyle bir işe kalkışmasaydim diyorum ot gibi yaşayıp gitmek istiyorum kimse bana bişey demesin ben zaten yeterince üzgünüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?