2 yıllık evliyim .Eşimle severek evlendim ,şu an eşim askerde herşey bana bakıyor .Kendi ailemin yanında kalıyorum .Kendi kullandığı telefon faturası abartı fazla geliyor, istediği harcadığı paralar da aynı, sigara da kullanmıyor .Eşimin ailesinden de destek yok, kimsenin yardım ettiği yok. herşeyi benim ailem yapsın istiyorlar ,evi kız ailesi alsın,masrafları kız ailesi yapsın yani aklınıza gelecek herşeyi .Bir ablası var ,kayınvalidemin durumu da çok iyi, kayınvalidem şu an görümcemin yanında kalıyor, lüks içinde yüzüyorlar ,bana yada eşime gelince yok artık çok sıkıldım eşimin sorumsuzluğu bir yana ,bunların yaptıkları hareketler bir yana bişi desem sen sus ailesine bir laf ettirmiyor haklı olduğumu bildiği halde biraz önce kavga ettik artık bıktım dedim eşim ordaa ya kızlarla harcıyor yada arkadaşlarına yediriyor artık kafayı yiyeceğim yardım edin bana ne yapmam lazım
Nasıl bu kadar rahatsınız. Sigara da içmiyor da o kadar para nereye gidiyor :S
onu bugün kaç kere uyardım ve en kötüsü en zoruma gideni arkadaşlarıyla çarşıya çıktığında benimle normal birisiymiş gibi konuşuyor
onu bugün kaç kere uyardım ve en kötüsü en zoruma gideni arkadaşlarıyla çarşıya çıktığında benimle normal birisiymiş gibi konuşuyor
2 yıllık evliyim .Eşimle severek evlendim ,şu an eşim askerde herşey bana bakıyor .Kendi ailemin yanında kalıyorum .Kendi kullandığı telefon faturası abartı fazla geliyor, istediği harcadığı paralar da aynı, sigara da kullanmıyor .Eşimin ailesinden de destek yok, kimsenin yardım ettiği yok. herşeyi benim ailem yapsın istiyorlar ,evi kız ailesi alsın,masrafları kız ailesi yapsın yani aklınıza gelecek herşeyi .Bir ablası var ,kayınvalidemin durumu da çok iyi, kayınvalidem şu an görümcemin yanında kalıyor, lüks içinde yüzüyorlar ,bana yada eşime gelince yok artık çok sıkıldım eşimin sorumsuzluğu bir yana ,bunların yaptıkları hareketler bir yana bişi desem sen sus ailesine bir laf ettirmiyor haklı olduğumu bildiği halde biraz önce kavga ettik artık bıktım dedim eşim ordaa ya kızlarla harcıyor yada arkadaşlarına yediriyor artık kafayı yiyeceğim yardım edin bana ne yapmam lazım
ay kıyamam aynı ben, eşimin ailesi zengin ama benim bebeğimin arabasını, yatagını herşeyini annemler alıyor. bi lohusa geceliği alacaklardı gittik hepberaber beyendim bi tane, başka yerlerede baktık, iyi onu alın dedim bekleki alacaklar. kayınvaldem 4 tane uzun kollu yaşlı işi gecelik gönderdi, geri verdim ben giymem bunları diye.
lafa gelince kefenin cebi yok, vallaaaahhh varşükür durumumuz kötü değil, anam babam arkamda. yoksa insan kafayı yer, anlıyorum seni tatlım.
gitti cici gelin geldi kötüsü
askerliği bitmeden bende evlenmek istemezdım ama şartlar insanların istekleri mecbur kaldım askerlikten önce evlendiğim için pişman değilim onun ve ailesinin yüzünü gördüm içimi açsam o kadar çok şey varki canım yandı ama hep sabrettim kimse kırılmasın diye tek laf etmedim kaynanama yakın ev tuttum sırf kaynanam istedi diye ne oldu kendi görümcemin yuanına gitti eee sonuç ben yaptığım zararla kaldımve bu yüzden işe gitmek için en erken 2 saat önce evden çıkmak gerek şimdi de onun yüzünden evi işe yakın yere taşımak zorundayım yapılan haksızlığa vurdum duymazlığa gelemiyorum
evet kızlar konusunda haklısınız herşeyini kesmem lazım şimdi otomatik ödemeyi iptal ettim
faturası her yöne 1000 tl tüm dakikalar bitmiş 49 tl gelen fatura 110 tl
ne düşüneyim ben
herşey ortada ama görmek istemiyorum ve işin en ilginci ben onun yanına gitsem bile evci çıkamazmış
eşi askerde olan herkes bilir eş anne baba gelirse evci çıkılıyorrrrr
her işte bir hayır vardır
umarım bu da bir hayra vesiledir..
okuduğum kadarıyla bu iş bitse de seni çok yaralamayacak
çektiklerin sana yetmiş
yok yanlış anladın lüks içinde yüzmesi değil görümceme veriyor maaşını ondan para istediğim de şükür olmadı
bir isteğin var mı diye bile sormadı demek istediğim o
eşiyim para vereceğim ama hem çok para harcıyor sorumsuzca hemde ailesinin sanki ben yada oğlu hiç yokmuş gibi davranmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?