Es geldiginde evci cikartmiyorlarmis ama 2 gün çarşı veriyorlarmış 2 sene önce olaylar olduğu için evci iznini yasaklamislarrr esim gideli 2.5 ay oldu Mayıs ayında gelecek
ya nasıl sinirleniyorum anlatamam bu nasıl bişey yakabulenebilecek gibi değil canım senin eşin kenine sağlam kapı bulmuş yaslamış sırtını ayrıca seni kırmak üzmek istemem ama kim bilir ne haltlar yiyiyor eşim evlenmeden önce askere gitmişti ama abim askere gitti sadece haftada 2 gün arayabiliyordu bizi çarşıdada ne kadar para harcayabilirki bir insan bu kadar kiminle konuşuyor bu adam seninle neden samimi konuşmuyor en mühim mesele sen neden seni kullanmalarına izizn veriyosun sana minnet duymaları gerekirken şu olanlara bak kes parayı ne hali varsa görsün erkek olmak bu kadar mı basit anlamıyorumki nasıl yedirebiliyorlar kendilerine sizde eşlik yeri değişmiş canım sen resmen koca görevini üstlenmişssin
Şimdi esim olacak adamla konuştum en geç bir iki güne teli açıp yollayacak o şifreyi dedim ben öğrenmeden kendin anlat cogunu askeriyedeki arkadaşlarına vermiş telini kullansınlar diye ben yanlış bisi yapmadım diyor ama ben ikna olmadım tek tek tüm numaraları arayıp soracam bu beni küçük düşürse de evet evin kocası ben oldum bu da esimin babası biz evlenmeden öldüyoruz diye hep vicdanıma geldi üzülmesin sıkılmasın diye her dediğini yaptım ama hatanın büyüğü bende
Oyle bir şey yapmamış olsa bile yapılan hatalar saygısızlıklar vurdum duymazlik hak mı acaba herseyi yoktan yaptık ailemin artık destegini almadan karısına bakmayı öğrenmeli o kadar yoruldum ki o kadar kırıldım
Şimdi esim olacak adamla konuştum en geç bir iki güne teli açıp yollayacak o şifreyi dedim ben öğrenmeden kendin anlat cogunu askeriyedeki arkadaşlarına vermiş telini kullansınlar diye ben yanlış bisi yapmadım diyor ama ben ikna olmadım tek tek tüm numaraları arayıp soracam bu beni küçük düşürse de evet evin kocası ben oldum bu da esimin babası biz evlenmeden öldüyoruz diye hep vicdanıma geldi üzülmesin sıkılmasın diye her dediğini yaptım ama hatanın büyüğü bende
Esim Mersin'de askerliğini yapıyor denizci ve çok rahat babama bisi demedim fazlasıyla damadını çok tutar en azından hersey netlesene kadar
Benim derdim kimse benim yüzümden üzülmesin ama esime de dedim ailen ya anne abla olduklarını göstersinler maddi olarak demiyorum Yada göstermiyorlarsa hayatımızdan çıksın bu zamana kadar herseye sustum bundan sonra bende kötü gelin olacagim
biraz önce söyledim benden artık kimseye para çalışmaz affedersiniz eşek gibi çalışıyorum dünya kadar kredi kartı borcu kalmış ayrıyeten kredi borcu nereye para vereceğimi şaşırdım ailesine de öfkeliyim nasıl bu kadar sorumsuz vurdumduymaz bir evlat yetiştirdikleri için kaynanam da eşim için oğlum zamanında kızlarla bir ev parası harcadı dedi lanet olsun kaderime eşimin ağzından 2 sene boyunca zorlama dışında hiç seni seviyorum lafı çıkmamıştır artık bunaldım
sorumsuz ve ilgisiz koca ve herşeyi ailemin yapması böyle olacağını bilseydim hiç evlenmezdim
canım sen iyi niyetinden kaybetmişsin.sen onun eşisin annesi babası değilsin ki..maddi olarak tabiki yardımın olacak ama onlarda destek olmalı..sen çok fedakarlık yapmışsın ama takdir edilmemişsin..eşinin de netleşmeden günahını alma belki parası olmayanlara falan kullandırmıştır telefonunu..ama yinede yaptıklarına teşekkür etmesi lazım..Allah yardımcın olsun canım..vardır bi hayır sabret ama kendini ezdirme al karşına konuş destek olun biraz ben altından kalkamıyorum de güzel bi şekilde.bunları demekle kötü gelin olmazsın..tabi seni anlayabilirlerse..
Fazla iyi niyetin sonucu hep kazık yemekle sonuçlanıyor maalesef bu hayatta. bu durum da bunun en güzel örneği. her kötülükte bir hayır varmış. sen de bişeyleri daha iyi anlamış oldun böylece askere gitmesiyle.
acaba eşinizin eli çok mu savruk, gittikleri yerde arkadaşları hep eşinemi hesabı ödetiyor, birde
belki askeryenin yemegini begenmiyordur, sürekli kantinden yada askeri sınırlar içindeki restorandan yiyordur,ama yinede çok fazla para gönderiyorsunuz, bence siz gönderdiginizin yarısını kesin, borçlar var yetiştiremiyorum diyin
tel kayıtlarını aldım askeriyedeki arkadaşları genelde ailelelerini aramış bu konuda bişey yok ama bunlardan sonra ben bu evliliği nasıl toparlayacağım ben bu insanlara eşime nasıl güveneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?