Canım bence aralarından çekil mutlu mesut yaşasınlar
Onun için seni bu kadar ihmal etmeye hakkı yok...
Misilleme yapsanız? Sizde aynı hareketleri yapsanız?
Birde kıskandığınızı belli ediyor musunuz erkek arkadaşınızı kuzeniyle görüştüğünde?
Ona göre o beni ihmal etmiyormuş, sonuçta kuzeniyle vakit geçiriyormuş yabancı bir kızla beraber değilmiş!
İşte ben bunu onlara anlatamıyorum ki..sevgilisinin yerine koymuslar birbirlerini sen abartmıyorsun abartan onlar hemde fazlasıyla
Ben söylemekle kalmadım onların yaptığı davranışların aynısını bile yaptım ama bana mısın demedi, üstüne suçlu olan ben oldum.Bizdede aynı şekilde bir yeğen vardı çıkarken evliyken heryerde herzaman lakayıt tavırlarıyla yanımızdaydı ki benim esım onu kardeşi gibi gördüğünu öyle yetıstıklerını söyler dururdu bırgun dedmkı benım yegenlerım kuzenlerım(erkek olanlar)gelıp aynı tavrı sergıleseler senın hoşuna gıdermı bırkere bunu ben kendıme yakıştıramam dedim ve bu konuşma olayların kesılmesıne sebep oldu keşke daha önce buşekılde konuşsaymışım. kusura bakmayın ama hala kuzenlerın yegenlerın bırbırıne eş olabılecegı fıkrını tasıyan ınsanlarla aynı memlekette yasıyoruz.Bunuda tırnak ıcınde belırtınız.
Sende taktik degistir artik hic umursama ve arama erkek arkadasin hatasini anlar bu sayede...
Senin abarttigini dusunmuyorum ne demek ayni giyinmek yahu sen tepkini yerinde gostermissin guzelim hatta masallah iyide sabrin varmis ben kendimi dusunemiyorum bile eger ki bilerek ayni giysileri falan giyiniyorlarsa...
Sen arayip sorma artik erkek arkadasini nasil olsa senden cok kuzenine vakit ayiriyor gibi -.-
Yazik etme de bu sekilde sadece sen zarar goruyorsun. Bu sekilde devam edilmez yani burnunu surt iyice mesafeni ve tavrini koy. Erkek arkadasinda cok dusunuyorsa seni ve iliskini bu rahat hareketlerinden vazgecer...
Bende öyle yaptım konuşmuyoruz işte.Çevremdekiler ise ilişkine yazık etme seviyorsunuz birbirinizi deyip aklımı çeliyor. İçinde bulunduğum durumu da düzeltemiyorum aynı durumu tekrar yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Kuzen kardeştir de bu kadar da değil.
Şimdi kuzeni kardeşi sayılır felan denilir ama kuzeni kardeş gibi görmeyip evlenenler, aşık olanlar var. O yüzden bu kişiden kişiye değişir.
Şimdi sevgilin ya kızın niyetini biliyor kuzen ayağına kızı idare ediyor. Ohh valla gel keyfim gel 2 kız var ikisi birbirinden haberdar, harem kurmuş beyfendi.
Ya da cidden anlamıyor durumu...
Ve anlamamakta ısrar ediyorsa çık aradan onlar kuzen kuzene(!) mutlu mesut yaşasınlar.
Ona göre o beni ihmal etmiyormuş, sonuçta kuzeniyle vakit geçiriyormuş yabancı bir kızla beraber değilmiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?