• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık :(

pembeptk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
268
9
0
Adana
bıktım fazla göbeğim olmamasına rağmen hamilemisin diye sorulmasından bıktım nekadar sinir bozucu yıpratıcı psikoloji bozucu bi soru bu böyle:84:

aynı sorun bendede var karnıma bakıp hamilemisin yoksa yok mu daha bebek falan bende tersleyerek yok diorum canımı sıkanlara sıkmayanlarada dua edinde hayırlısından olsun diom öle o kadar takma evlilere hep yapıolar

ilk önce göbeğime bakıyorlar sonra gülümseyerek hamilemisin diyorlar bende göbeğimi içine çekerek hayır henüz değil şişkinlik var hazımsızlık falan diyorum :22: ilk zamanlar takmıyordum ama şimdi deli olucam öyle zayıflayacağım ki hamileyken bile bana hamilemisin diye soramayacaklar

bende çok zayıf olduğum için aaa ne biçim hamilesin göbeğin çıkmamış kesin sorun var deyip duruyorlar daha 2 aylık diyorum yok olurmu kesin sorun var sende diyorlar.
hiçbiride umurumda değil boşver arkadaşım sende umursama insanlar kusur aradıktan sonra tırnağına bile bahane buluyorlar bizim gözümüz yok sanki bende herkeste neler görüyorum kesinlikle bunu dile getiremem ama herkes biz değil işte

aynı sorun bendede var karnıma bakıp hamilemisin yoksa yok mu daha bebek falan bende tersleyerek yok diorum canımı sıkanlara sıkmayanlarada dua edinde hayırlısından olsun diom öle o kadar takma evlilere hep yapıolar

haklısın cnm kime söylesem onlar senin ağzını arıyorlar meraklarından diyorlar ama ben zaten bebek istiyorum 3 ay denedik olmadı şimdide ara verdik 1 sene kadar belkide hamile olmak istediğim için bukadar sinirleniyorumdur

bende çok zayıf olduğum için aaa ne biçim hamilesin göbeğin çıkmamış kesin sorun var deyip duruyorlar daha 2 aylık diyorum yok olurmu kesin sorun var sende diyorlar.
hiçbiride umurumda değil boşver arkadaşım sende umursama insanlar kusur aradıktan sonra tırnağına bile bahane buluyorlar bizim gözümüz yok sanki bende herkeste neler görüyorum kesinlikle bunu dile getiremem ama herkes biz değil işte

seninki normal cnm insanlarımız normal değil 4 aylıkken belli olur benim bildiğim bebiş daha nekadar yer kaplıyorki hayırlı osun cnm buarada inş bizede nasip etsin Allah

Algıda seçicilik mi dersiniz ,patavatsızlık mı bilmem hamileliğimin ilk ayında bu saçma soruyu bende hafif göbısli bı hanıma sormuşrum :17: halbukı ustune vazifemi sanane .hiç bu kadar utanmamıştım:26:

hahaha:) banada derlerdi, hatta bir gün iş yerinde oturuyorum tanımadığım bir personel geldi iş için orda işlemleri yapılırken dedi ki oda parfümü çok sıkmayın bebeğe zarar verebilir dedim ne bebeği hamile değil misiniz dedi ama ne bozuldum ben bekarım dedim adamda çok bozuldu kusura bakma ablacım falan filan :1: ama o şişkinlikti yağlı göbek şiş olmaz dolaşım bozukluğundan dolayı şişen göbek vardır, ben erittim artık rahatımm :39:

Ay eski bir anım geldi aklıma. Çok eskiden ultrasonla bakılacağı zaman bol bol su içiyorduk ya hani şişsin diye mesanemiz. Ben de artık ilk defa bakılacak ya suya bir abanmışım göbek davul olmuş tabi artık (kaçırdım kaçırıcam bu arada :27:)
Doktor kapısında beklerken yeni mi kaç aylık demişti bir bayan :53:
Hani kilolu da değilim 52 kiloyum ama nasıl şişirdiysem artık o mesaneyi :53:

adanaya geldim havasındanmı suyundanmıdır bilmiyorum 1 sene olacak nerdeyse evleneli bi hazımsızlık göbeğim şiş duruyo çok kilolu değilim 63 kiloyum ama şimdi ip atlamaya başladım eşimin ısrarıyla bakalım inş işe yarar

evlenmişin hayılrı olsun, bende evleneince uaşadığım yerden gitcem, bilmiyorum aynı şeyler bana olmaz inşallah, bekliycez baklaım,
eğer karnın şişiyorsa üşütüyor olabilirsin, ayaklarını hiç üşütme, soğuk şeyler yeme. benim ayaklarım üşüyünce hemen karnım şişer gaz olur, meyveleri soğuk haliyle yeme, ısınınca ye, yemekleri çok çiğnersen oda iyi olur. allah şifa versin. bi doktora görün

bıktım fazla göbeğim olmamasına rağmen hamilemisin diye sorulmasından bıktım nekadar sinir bozucu yıpratıcı psikoloji bozucu bi soru bu böyle:84:

sanırım bütün bayanlarda var o ya göbek var bende az bişey bırde mide var ırsi yemek yeyince su bile içsem şişiyor en az 5 aylık hamile gibi duruyorum rabbim evlenince versin yada olmayanlara versın ama göbek yüzünden bol kıyafetlerde giyince bana hamilemısın yerıne kızım kac aylık dıye soruyorlar ne bebegı teyze demekten bende bıktım ama cozum yok malesef elımden gelen tek seyde egzersız yapmak onu kurtarıcım olarak göruyorum
rabbim bütün bayanların yardımcısı olsun valla:26:

evlenmişin hayılrı olsun, bende evleneince uaşadığım yerden gitcem, bilmiyorum aynı şeyler bana olmaz inşallah, bekliycez baklaım,
eğer karnın şişiyorsa üşütüyor olabilirsin, ayaklarını hiç üşütme, soğuk şeyler yeme. benim ayaklarım üşüyünce hemen karnım şişer gaz olur, meyveleri soğuk haliyle yeme, ısınınca ye, yemekleri çok çiğnersen oda iyi olur. allah şifa versin. bi doktora görün

sağol cnm haklısın üşütmemek gerekiyor bide çok gazlı içecek içiyorum sanırım ondanda oluyor mekik çekmeye çalışıcam bide onu dieniyeyim

sanırım bütün bayanlarda var o ya göbek var bende az bişey bırde mide var ırsi yemek yeyince su bile içsem şişiyor en az 5 aylık hamile gibi duruyorum rabbim evlenince versin yada olmayanlara versın ama göbek yüzünden bol kıyafetlerde giyince bana hamilemısın yerıne kızım kac aylık dıye soruyorlar ne bebegı teyze demekten bende bıktım ama cozum yok malesef elımden gelen tek seyde egzersız yapmak onu kurtarıcım olarak göruyorum
rabbim bütün bayanların yardımcısı olsun valla:26:

cnm neyapıcaz böyle biara korse taktım evde denedim daraltı geldi çıkardım attım maalesef sporu hayatımızdan çıkaramıcaz yada böyle yaşamaya alışıcaz sanırım erkeklerin işi kolay göbeksiz erkek balkonsuz evmiş :47: yada türkkasıymış mışmış

cnm neyapıcaz böyle biara korse taktım evde denedim daraltı geldi çıkardım attım maalesef sporu hayatımızdan çıkaramıcaz yada böyle yaşamaya alışıcaz sanırım erkeklerin işi kolay göbeksiz erkek balkonsuz evmiş :47: yada türkkasıymış mışmış

canım snaa bir tavsiye ben bunu çok yapıyorum başlarda hamlama oldugu ıcın açıyor ama çok işe yarıyor gercekten günde 8 dk sadece alıskanlk halıne getrrsın faydasını göreceksın sende
valla kim ne derse desin ben ınsanların bana laf etmemesi için değil kend göbeğimden falan rahatsız olduğum için yapıyorum bunları
sende öle yap takma kafana bak o zaman hersy daha güzel olacak
http://www.youtube.com/watch?v=LabynszUCZk

Son düzenleme:
Sevgilin olur evlenme teklif ettimi diye sorarlar, vteklif gelir ne zaman istemeye gelecek diye sorarlar, isteme olur ne zaman nişan derler, nişan olur ne zaman düğün derler, düğün olur ne zaman bebek derler, bebek olur ne zaman ikincisi derler...bu böyle sürer gider. En güzeli koca bir SANANE....!:52:

Back
X